19 ; lupaus

763 116 48
                                    

Luku 19 | lupaus

"Sun kyyneleet valuivat ruusunpunaisina mun huulille, ja ne maistu ihan rikotuilta lupauksilta."

FourFiveSeconds - Rihanna, Kanye West , Paul McCartney

FourFiveSeconds - Rihanna, Kanye West , Paul McCartney

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Mä en oo mikää vitun hattara!"

Jungkook ja Yoongi katselivat kulmat koholla tunteitaan purkavaa jätkää. Vaaleanpunaiset hiukset olivat uhmakkaana pilvenä tuon pään ympärillä kreppiraudalla kiharrettuina ja lakalla viimeisteltyinä.

"Voi pieni", Jungkook naksautti kieltään leikkisästi ja osoitti etusormellaan Jiminiä. "Toi hiuspilvi näyttää iha hattaralta, niinku, mist vitust sait ees ton idean värjätä pastellipinkiks?"

Kahden tatuoijan käkätys kaikui studiossa, ja Jimin tuhahti. Se polki jalkaansa maata vasten kädet puuskassa, kirosanojen valuessa häpeilemättömästi huuliltaan. "Vittu teiän kaa! Johan mä sanoin viistoist kertaa et tää koko helvetin idea oli Taen syytä ja se on täst vastuust!"

"Sano mitä sanot muru, sä kuitenki suostuit siihe", Yoongi virnisti. Kiusallinen hiljaisuus laskeutui tatuointiliikkeeseen sanan 'muru' myötä, jonka Jungkook rikkoi hetken kuluttua karaisemalla kurkkuaan. "Ehhh, anyway mitä varten sä ees tulit tänne?"

Pyörremyrskyn lailla aiemmin sisään rynnännyt Jimin kohautti olkiaan. "Tulin näyttää mun hiuksii ku Tae pakotti. Ja sitte te nauratte mulle!"

"Sori sori", Kook nosti kätensä ilmaan nauraen. "Mut välikysymys, kuka Tae on?"

"Taehyung."

"...bruh eli kuka?"

Jimin huokaisi. "Se hopeehiuksinen joka kävi tääl ottaa tatuoinnin ja jonka mukana olin sillon."

"Ai se superhyvännäkönen pitkä jätkä??"

"Just se."

"OmGGGgggg!" Jungkook henkäisi. "Tuo se joskus tänne takas haluun puhuu sille!"

"Chill, voin antaa sulle sen numeron", hattarapää hihitti ja näytti toiselle harmaahiuksisen puhelinnumeroa. Samalla kun Jungkook kopioi sitä ylös, Yoongi nojautui tiskiä vasten ja silitti vieressä seisovan Jiminin hiuksia.

"Onks tää pysyvä väri?" mustahiuksinen kumartui yhä lähemmäs lyhyttä jätkää. Jimin meinasi tukehtua omaan sylkeensä ja yskien pudisti päätään.

"Ei se, lähtee kuudel pesukerral."

Yoongi nyökkäsi. "Se sopii sulle tosi hyvin, näytät hyvält."

Sen sanottuaan se sipaisi pari vallatonta hiusta toisen korvan taakse. Jiminin koko keho tärisi mustahiuksisen kosketuksesta, ja tuo puristi silmänsä tiukasti kiinni. Mikä Yoongilla oli tän kaiken koskettelun kaa tänään?

"Mut oikeesti; siit tulee ihan mieleen hattara. Ja nyt mun tekee mieli hattaraa", mustahiuksinen mutisi ja tiputti kätensä taskuunsa.

"Mee huvipuistoo ostaa tai jotai", Jimin vastasi kärkkäästi, yhä hämmentyneenä äskeisestä. Tatuoija keikkui kannoillaan ja punnitsi vaihtoehtojaan. "Fine sit, mut vaan jos tuut mukaa."

"Enkä tuu", pastellipää pudisti päätään.

"Mutku huvipuistois on tylsää yksi", Yoongi kitisi ja jatkoi maanitteluaan.

"Ei siltikää."

"Kuka puhu huvipuistoist???"

Kaksikko käänsi katseensa brunetteen, joka oli saanut tallennettua Taehyungin numeron kännykkäänsä. Sen silmät loistivat ajatukselle.

"Ei kukaa", Jimin yritti, mutta joutui vain keskeytetyksi Jungkookin puhuessa päälle.

"Siis joo mennää huvipuistoo en oo ollu siel aikoihi ja siel on nii kivaa ja meil tulee olee nii hauskaa mennäähä me kaikki????"

"M-mut..-"

"Jee kiva ku tuutte mennää lauantain illalla? Okei sovittu jee", brunette halasi Jiminiä ja Yoongia, ja osoitti sitten kohti vessaa. "Mä meen nyt kuselle."

Kaksikko tuijotti tyypertyneenä sulkeutunutta ovea. Pian Yoongin nauru täytti huoneen, kun tatuoija taipui kaksinkerroin.

"Vittu sun kaa Jungkook!" Jimin kirosi ja näytti ovelle keskisormea. Mustahiuksinen pudisti huvittuneena päätään. "Mut kato nyt, eiks oo kiva et pääset mun kaa sinne pitää hauskaa?"

"Eewww mitä sä tarkotat?" Jimin pyöräytti silmiään. "Mut pakotetaan sinne!"

"Voi harmi, tuut kuitenki", Yoongi totesi tyynesti. "Ja lupaatki sitte tulla."

"En salee!"

"Otan ton myöntävänä vastauksena."

Jimin näytti turhautuneena mustahiuksisellekkin keskisormea. Jollain kierolla tavalla hän oli lupautunut menemään huvipuistoon kahden sekopäisen tatuoijan kanssa, ja hattarapäästä tuntui, että reissu tulisi olemaan aikamoinen floppi.

A/N: guess who's back?

Mun oli vähän pakko ottaa taukoo wattpadist koeviikkojen takii, mut yep nyt ne on ohi ja voin taas kirjotella!

Ainii ja iiik kiitos kiitos kiitos te kaikki! Täl meni tonni lukukerrois rikki, rakastan teit.<3 tän kunniaks vaik double update tai jotai spessuu :')

Toivottavasti teil on menny viimeaikoin hyvin, ja tykkäsitte tästä, seuraavaan lukuun!<3

fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now