48 ; hellä

1.2K 110 75
                                    

Luku 48 | hellä

"Mä haluun rakkautta, joka
vahvistuu ja kaunistuu
joka päivä,
sekä paljon likaista
seksiä."

Rita Ora - Let You Love Me

Blondin ahneet huulet suukottelivat Yoongin ihoa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Blondin ahneet huulet suukottelivat Yoongin ihoa. Ne imivät ja satuttivat kaulan pehmeyttä, suutelivat rintakehän mustelmille ja näykkivät solisluita kielen pyöritellessä nännejä turvoksiin. Vain muutama nälkäinen lipaisu, ja mustahiuksinen oli sotku yhtäkkiä niin dominoivasti käyttäytyvän Jiminin alla.

Harmikseen tatuoija ei voinut valittaa treffien saamasta yllättävästä käänteestä. Viimeisten viikkojen aikana paineet olivat kasvaneet ja seksuaalinen jännite niiden kahden välillä oli niin käsinkosketeltavaa, että se melkein rätisi ilmassa. Flirttailevat katseet, alahuulen pureminen ja vähät vaatteet olivat selviä eleitä, mutta milloinkaan ei vain ollut tuntunut oikealta.

Ei ennen tätä kirottua motellia, jonne karattiin meikit poskilla menettämään neitsyyttä tai rakastelemaan kesyttömästi ryppyisiin lakanoihin.

Yoongi huokaisi syvään taivuttaessaan päätänsä sivulle ja antaessa rakkaalleen lisää tilaa. Jiminin kosketus lähetti sähköiskuja joka puolelle kehoa, kun sen sormenpäät sivelivät lantion luita ja rintakehät painautuivat toisiaan vasten. Mustahiuksinen pystyi vain kuuntelemaan moottoritien huminaa, sängyn natinaa ja rivoja maiskahduksia, jotka kuuluivat jokaisella kerralla blondin purressa fritsua poikaystävänsä vartaloon.

Oliko liikaa myöntää, että pelkästään se sai vanhemman jätkän märäksi?

Pienet sormet napittivat tatuoijan kauluspaitaa yhä enemmän auki, ja viileä ilma löi vasten kuumottavaa ihoa. Farkut puristivat inhottavasti haaroväliä, ja Yoongi tiesi Jiminin kamppailevan samanlaisten halujen kanssa pojan hieroessa kohoumaansa mustahiuksisen reittä vasten. Halukas vaikerrus karkasi sinelmiksi suudelluilta huulilta, ja oli lähellä, ettei vanhempi olisi lauennut siihen paikkaan.

Jiminin turhautunut mumina sai Yoongin heräämään hurmoksestaan ja avaamaan raskaat luomensa. Hänen yllään hajareisin istuva blondi tempoi svetaria aggressiivisesti yltään ja napitti housujaan auki, kirosanojen kaikuessa paperinohuista seinistä. Hikiset hiukset olivat jo liimautuneet otsalle ja silmissä kiilui intohimo, jota Yoongi ei ollut koskaan ennen nähnyt. Se jopa pelotti, ja varovaisesti tatuoija yritti keikauttaa tilanteen ylösalaisin ja alistaa sievän hunajan patjaa vasten.

Ennen kuin Yoongi ehti edes nousta istumaan, matala murahdus sai ihokarvat pystyyn ja pojan jähmettymään paikoilleen.

"Yoongi", blondin lausumana nimi aiheutti käsittämättömiä vilunväreitä tatuoijalle, joka painoi heti katseensa. Mustahiuksinen ei tiennyt itsekään, mistä se kaikki nöyrtyminen nuorempaa kohtaan kumpusi, miksi aina ennen dominoiva Yoongi taipui Jiminin tahtoon ja halusi niin kovin miellyttää.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 21, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now