32 ; anteeksi

839 125 40
                                    

Luku 32 | anteeksi

"Sä et anele tähtiä, koska sä tiiät ettet kestäis niiden valoa."

Bazzi - Mine

"En ois arvannu et ne sun ehdot ois ollu tällasia", Yoongi mutisi kuljettaessaan sormiaan blondin paljaalla reidellä

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"En ois arvannu et ne sun ehdot ois ollu tällasia", Yoongi mutisi kuljettaessaan sormiaan blondin paljaalla reidellä. Nuorempi kohautti olkiaan omahyväisen hymyn leikkiessä huulillaan, ja tekaistun hitaasti nosti alastomat jalkansa toisen syliin tatuointistudion epämukavalla nahkasohvalla. "Sä kusit sillon, ja nyt saat kärsii seurauksista."

"Mut silti", tatuoija vinkaisi katsellessaan Jiminiä silmiin, "tää on jo aika kohtuutonta. Mä ja mun lompakko ollaan jo valmiiks tosi köyhii ja sä viel kehtaat laittaa mut maksaa."

"Älä selitä, sulla ois ihan tarpeeks rahaa jopa siihenki et voisit leikkii mun sokeri-isiä", blondi pyöräytteli silmiään ja heitti yhden ranskalaisen suuhunsa. "Sitä paitsi, yks tatuointi ja loppuelämän mäkkiruuat ei kaada sun taloutta, joten en voi sanoo et mun pyynnöt ois lainkaan kohtuuttomia."

"Bro, se oli viel äsken kuukauden ruuat, ei loppuelämän???"

"Brozoned", Jimin huokaisi dipatessaan uutta ranskalaista ketsuppiin, "ja nyt se on loppuelämän kosk sä leikit hankalaa."

Yoongi narskautti mielenosoituksellisesti hampaitaan, ennen kuin kumartui painamaan tatuointikoneen neulan valkealle iholle. "Ja tää tatuointi on ainaki kakssataa, ja jos puhutaan siit et pääsit varauslistan ohiki nii mä teen täs aikamoista tappiota, ja kaikki se vaan sun takii."

Jimin hymyili valkeiden hampaiden välkkyessä, ja kurottautui silittämään vanhemman käsivartta. "Mä tiiän, ja sen takii mä tykkäänki susta niin paljon."

Keneltäkään ei voinut jäädä huomaamatta tuhahtelevan tatuoijan punertavina leimuavat posket, ja Jimin nojautui tyytyväisenä taaksepäin tuolissaan. Hän katseli sivusilmällä yhä punastelevaa Yoongia, kun tuo tatuoi blondin reiteen uutta kuvaa. Kaikista vastusteluista huolimatta Jimin tiesi Yoongin tekevän kaiken mitä ikinä keksisi pyytäkään. Tai ainakin melkein kaiken, hunaja tuumi tökätessään pillin pirtelöönsä.

Mustahiuksinen oli suostunut yllättävän helposti blondin vaatimuksiin. Tai oikeastaan mitään taivuttelua ei oltu tarvittu, sillä Yoongi oli vain nyökkäillyt sekä kysellyt millaista kuvaa jätkä haluaisi. Oli vain mutissut perään jotain sen kaltaista kuin 'Oo onnellinen et tykkään susta', ja raahannut sitten hunajapään lähimpään pikaruokaravintolaan.

Ja Jimin oli enemmän kuin onnellinen. Hän oli onnellinen, että Yoongi edes halusi olla taas väleissä. Vaikka riita olikin muistuttanut pikkulasten tappelua karkeista ja vaikka se olikin jo käsitelty asia, Jimin ei voinut muuta kuin jatkaa kyseenalaistamista. Jokin Yoongin aurassa sai pojan hämmentymään ja pelkäämään, jopa kysymään itseltään typeriä kysymyksiä. Hyvänä esimerkkinä 'Oonks mä tarpeeks?', joka pyöri vallattoman tähtisilmän mielessä 24/7. Tietysti se saattoi vain kuulua siihen vaiheeseen kun yritettiin miellyttää toista ja tehdä vaikutus, mutta lopulta se alkoi hallitsemaan elämää.

Ja kauhukseen blondi tunsi asioiden ajautuvan siihen samaan suuntaan, mikä tapahtui hänelle ja exälleen. Siis sille kuolleelle mulkulle, jos asian kauniimmin ilmaisisi. Heidän suhteensa oli ollut vaikea ja kivulias, kumpaakin osapuolta satuttavaa, eikä Jimin halunnut samaa itselleen ja Yoongille. Jos heistä nyt edes tulisi mitään, eihän sitä ikinä voinut tietää. Ja sitten taustalla olivat vielä Yoonginkin entisen seurustelukumppanit joista se oli joskus maininnut, ja tatuoijan omat ajatukset. Parisuhde ei ole eikä tule koskaan olemaankaan yksinkertainen asia.

"Okei babe, tehää tää sit toisel kerral loppuu", korppihiuksinen kuiskasi ääni paksuna puhumattomuudesta, keskeyttäen Jiminin friikkailut. Se nousi ylös pyörivältä tuoliltaan, samalla hajamielisesti hunajanvaaleita kiehkuroja pörröttäen. Kylmät väreet aaltoilivat Jiminin selkäpiissä, ja tuo hymähti vastaukseksi. "Mä siivoon täs nopeesti ja lähetään sit menee, sä saat päättää mitä tehää."

"Ai ihan mitä vaa?"

"Ihan mitä vaa."

Tuumiva ilme suloisen platinablondin kasvoilla sai Yoongin nauramaan naurua, jota tuo itsekään ei ollut varmaan koskaan kuullut. Jimin tunsi rintakehässään läikehtivän, ja vaivalloisesti poika punnersi itsensä seisomaan. Blondi poimi lattialta revityt farkkunsa, juuri ne samat joiden joku oli kommentoinut sopivan huoritteluun, ja kiskoi ne yllensä lattialla jumpaten.

Yoongi ilmestyi nuoremman viereen niveliään naksautellen. "Ooksä päättäny mitä tehää?"

"Joo", Jimin hymyili ja pujotti pienet sormensa mustahiuksisten pidempien väliin, kietoutuen tatuoijan käsivarteen. "Mennää teille. Mä haluun cuddlata."

A/N: meh.

5k rikki, wow.

Kiitos kun luit, seuraavaan lukuun!<3

-love, ur jolis

fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now