34 ; love me

1.1K 108 47
                                    

Luku 34 | love me

"Mä haluun kirjottaa runoja sun
iholle mun huulilla."

ZAYN - PILLOWTALK (Conor Maynard cover)

Katutason lyhtypylväät heittivät haaleita varjoja pimeään makuuhuoneeseen

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


Katutason lyhtypylväät heittivät haaleita varjoja pimeään makuuhuoneeseen. Ne kylvettivät valkeita seiniä valossaan, pyyhkivät lattiaa kiiloillaan ja helmeilivät mustahiuksisen tatuoijan kasvoilla. Kimaltelevien silmien katse porautui syvälle Jiminin mantelinmuotoisiin sielunpeileihin toisen kohottaessa kätensä ja hipaistessa blondin poskea.

Vaimeaa hiljaisuutta halkoivat ikkunan takaa ulkomaailmasta kuuluneet moottoritien äänet, baarin tanssimusiikki ja humalaisten huudot. Lasiruudut vaimensivat ne vain kuiskauksiksi, sulkien pojat omaan maailmaansa. Paratiisissa olivat vain he kaksi, eikä sanoja tarvittu.

Istuessaan polvillaan sängyllä Jimin antoi itsensä hukuttautua Yoongin hellävaraiseen kosketukseen. Blondin luomet painuivat raskaasti kiinni tuon nojautuessa lähemmäs tummaa tatuoijaa. Vanhemman kosketus oli niin addiktoiva ja lempeä, ettei Jimin voinut estää pieniä, tukahtuneita mielihyvän huokaisujaan. Tuon paljas rintakehä vaipui vasten tatuoijan omaa, joka kohoili kiihkeästi hengityksen tahdissa.

Sanomatta sanaakaan Yoongi painoi hauraan suudelman nuoremman nenänpäälle. Poskea silittäneet sormet olivat livahtaneet alushousujen vyötärönauhan alle hieromaan rauhoittavia ympyröitä Jiminin lonkkaluulle, samalla kun toinen käsi siveli pojan selkää. Selkärankaa tunnustellen Yoongi kuljetti sormiaan ylös ja alas, niskasta aina ristiselkään, lumoten blondin taioillaan. Se vain tuntui niin mielettömän hyvältä, kääri hunajan mielessään turvallisuuden tunteeseen ja sai adrenaliinin virtaamaan suonissa. Sillä hetkellä Jimin luotti toiseen sataprosenttisesti, ja olisi antanut vanhemman tehdä mitä tahansa keholleen. Se piteli käsissään Jiminin sydäntä, joka kliseistä kyllä, löi jok'ikisellä sekunnilla ja hengenvedolla mustahiuksiselle.

Täysin aineissa ja humaltuneena vanhemmasta Jimin tunsi otteen kiristyvän vyötäröllään. Puristus ei ollut tarpeeksi kova jättämään jälkiä iholle, mutta sai nuoren pojan parahtamaan tuskasta. Kipu ei kuitenkaan kestänyt paria sekuntia pitempään, sillä toipuessaan yllättävästä nipistyksestä blondi tajusi kaatuvansa selälleen pehmeälle patjalle. Viileä ilma löi vasten paljaita reisiä viimeisten vaatekappaleiden tipahtaessa lattialle, ja Jimin värähti.

Tunnelma huoneessa oli muuttunut hetkessä. Blondin silmät lennähtivät auki tuon tuntiessa Yoongin ahnaat huulet kaulallaan. Ne imivät ihoon violetinsinisiä rakkaudentunnustuksia, näykkivät ja saivat Jiminin vikisemään. Kädet ja jalat olivat yhtenä täydellisen epätäydellisenä sotkuna kummankin riskeeratessa kaikki henkilökohtaista tilaa kunnioittavat vaietut säännöt. Yoongin sormet liukuivat nuoremman käsivarsia pitkin ranteille ja sieltä sormenpäille asti ottamaan tuota kädestä kiinni, vieden yhteen kiedotut käsivarret Jiminin pään viereen. 

Yhtäkkiä mustahiuksinen rojahti makaamaan hunajan viereen, huulet yhä pojan kaulassa ja kuuma hengitys hiuksissa. Varovainen nuolaisu korvanlehteä pitkin sai Jiminille kylmät väreet kulkemaan selkäpiitä pitkin. Tunne valahti pojan kehon läpi kuin valtava hyökyaalto, jääden kutittamaan vatsanpohjassa. Vahvat käsivarret nostivat nuoremman istumaan hajareisin päällensä, virnistelevän hymyn tanssiessa suupielillä. Se sai pojan hämmentymään hetkeksi, mutta asennosta päätellen Jimin tiesi tasan tarkkaan mitä Yoongi halusi. Epävarmana jätkä puraisi jo turvonnutta  alahuultaan. Oliko hän oikeasti tekemässä sen?

Egostaan ja epäilevistä kuvitteluistaan luopuen Jimin huokaisi ääni väristen. Hitaasti, liian hitaasti mustahiuksisen makuun nähden poika nosti itsensä ylös, samalla pieniä käsiään tatuoijan rintaa vasten tukien. Reidet jo valmiiksi jännittyneinä blondi istui alas, suoraan vanhemman lantiolle. Edes niistä neljästä sormesta huolimatta Jimin ei voinut peitellä tukahtunutta henkäystä venyessään, mikä sai Yoongin naurahtamaan käheästi. Blondi todella oli jotain ihmeellistä.

Totutellessaan uuteen tunteeseen Jimin vilkaisi vanhempaa allaan. Sen kädet lepäsivät hunajan takapuolen päällä ja silmät olivat tiukasti kiinni. Hennot huulet olivat hiemaan raollaan ja juoksuttaessaan sormenpäitään mustahiuksisen vartalolla blondi tunsi sydämen tykytyksen kämmenellään. Ajatus siitä, että vain hän sai Yoongin tuntemaan olonsa näin hyväksi kannusti Jiminiä liikauttamaan lantiotaan, pyöräyttämään sitä kerran viettelevästi ja nostamaan itsensä polvilleen. Dominoivalla tavalla poika tipautti lonkkansa takaisin alas, kuunnellen helpottuneena tatuoijan vaikerointia.

Huokaukset, intohimo ja puhdas nautinto täyttivät huoneen. Jiminin jalkojenväli oli synonyymi taivaalle, samaan aikaan niin houkutteleva ja myrkyllinen. Katsoessaan poikaa yläpuolellaan Yoongi pystyi vain ajattelemaan, kuinka helposti hänet olikaan kiedottu hunajan pikkusormen ympärille. Suloisin ja herttaisin Jimin, jolla oli kaikki mitä pystyi kuvittelemaan. Poika oli kuin täyteen kukkaan puhjennut lootus, jonka vartalon ja persoonan orja Yoongi oli. Vanhempi olisi antanut kaikkensa viattomalle blondille, silmäänsä räpäyttämättä.

Väsyneenä Jimin romahti makaamaan vanhemman päälle. Yoongi tunsi nuoremman reisien tärisevän holtittomasti, ja tiesi heidän kummankin olevan lähellä. Mustahiuksinen kietoi kätensä tiukasti hoikan ruumiin ympärille, kehui toista vuolaasti ja likaisella tavalla kohottautui tapaamaan blondin työnnöt puolessa välissä. Kyyneleet ja hiki sekoittuivat toisiinsa heidän vartaloillaan, osoittaen kuvainnollisesti kiintymystä. Ja lopulta rakastelevaisista kummankin tullessa, Yoongi kumartui nuoremman korvan juureen ja lausui unohtumattomat sanat.

"Mä rakastan sua."

_

Jimin hautasi kasvonsa Yoongin kalpean kaulan taitteeseen. Mustahiuksisen sormet silittelivät ja haroivat pojan hiestä otsalle liimautuneita vaaleita kiehkuroita, hyväilivät jokaista kurvia ja reunaa nuoremman kehossa. Lämpimät suukot jäivät leijailemaan haavoittuneille huulille kuin perhoset ja tulikärpäset täysikuulle, saaden hunajablondin tuntemaan itsensä niin rakastetuksi.

"Yoongi?"

Muistikuvat edellisestä kerrasta saivat levottomuuden kuplimaan Jiminin mielessä. Viimeiset rohkeutensa rippeet keräten poika karaisi kurkkuaan, vetäen vanhemman alas utopiastaan. 

"Sano se uudestaan. Mä haluun tietää et sä tarkotit sitä."

"Mä rakastan sua", Yoongi hymisi hiljaa, "kaikki mussa rakastaa sua niin paljon."

Käpertyen paremmin vanhemman syliin Jimin piirsi pientä sydäntä tuon käsivarteen. Ne kolme pientä sanaa olivat merkinneet niin paljon pojalle, ja yhä sekaisin kaikesta tuo suukotti mustahiuksisen kättä. 

"Mäki rakastan sua."

Se yö oli heidän syntinen salaisuutensa ja rakkautensa euforia.


A/N: *Sungwook imitating a spider*

Mitä mieltä olitte Euphoriasta ja Japanin comebackista? Mitkä oli teiän omat lempparit? Mä rakastuin täysin Let Go:hon ja Euphoriaan! Niis biiseis on vaa jotai, ugli tears.

Ja!!Jos haluutte tietää mitä taekookille kuuluu koska oon näköjää unohtanu ne kokonaa nii ihanin popsicletae kirjotti one shotin niistä tän kirjan pohjalta! En kestä kui taekook on niiku just ne mitä ne on täs kirjas, se one shot on ihan täydellinen.<3 Kiitti viel kerran babe!💞  

Kiitos kun luit ja anteeks luvun sekavuudest.<3
-love, ur jolis

fetisisti ; yoonminTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang