43 ; ukkosmyrsky

639 112 18
                                    

Luku 43 | ukkosmyrsky

"Nuorille sydämille;
sykkikkää,
rikkoutukaa
ja rakastukaa."

Jome - Cinnamon

Tuuletusikkunasta leyhyvä lämmin kesätuuli ja vastavaletun asvaltin kipristelevä haju muistuttivat päivän olevan jo ehtoon puolella

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tuuletusikkunasta leyhyvä lämmin kesätuuli ja vastavaletun asvaltin kipristelevä haju muistuttivat päivän olevan jo ehtoon puolella. Leuto kuumuus roikkui hiostavasti nuutuneiden kukkien terälehdillä, kun niiden janoiset lehdet kurottelivat kauas kaupungin pimeyteen. Etelän tyyliin maalatut valkoiset ja turkoosit maalipinnat rapistuivat parvekkeilta, porottavan auringon liimatessa t-paitoja soijalla kylkiin kiinni.

Viimeiset viikot olivat olleet liian kuumia jopa Jiminin kaltaiselle vilukissalle. Kasvien lailla nuupahtanut poika puristi rystyset valkoisina lavuaarin posliininkylmää reunaa. Hikiset hiukset pakenivat suojelevasti silmille ja pähkinänruskeat iirikset katselivat helteistä likaista peilikuvaa, kuin rukoillen äkillistä ukkosmyrskyä saapuvaksi. Kylpyhuoneen kasariväritys oli haalentunut yöperhosia keräävän valon alla, ja hikikarpaloiden kiillellessä poskipäillä blondi kumartui juoksevan veden alle, sylkäisten hammastahnan jämät altaaseen.

Suutaan pyyhkien poika laski hammasharjan paikalleen. Aurinko oli paahtanut pilvettömältä taivaalta vuorokauden ympäri, jopa yöllä, eivätkä villit luonnonheinät olleet ainoita kuivuudesta kärsiviä. Tukalaa oloa viilentääkseen Jimin kurottautui läiskyttämään jääkylmää vettä kasvoilleen ja käsilleen, kastellen samalla pyyhkeen nukkuakseen se myöhemmin otsallaan.

Kurlattuaan mintun huuliltaan Jimin sulki juoksevan hanan varsin laiskasti ja kääntyi ympäri. Sormenpäät juoksivat iholla aiheuttaen kylmiä väreitä, kun poika riisui hien täplittämän harmaan paidan. Sievät sääret tuntuivat nihkeiltä toisiaan vasten, ja platinablondi värähti tuulen hyökätessä kosteille olkapäille. Vaatteet päällä siinä kuumuudessa oli aivan mahdotonta nukkua, varsinkin jos samassa pedissä oli kaksi lämminverikköä.

Makeasti haukotellen jätkä pujahti kylppäristä vain paetakseen takaisin untuvavällyjen väliin päiväunille. Matkalla makkariin blondi napsautti tuulettimen vieläkin kylmemmälle, vaikka tiesikin luultavasti heräävänsä seuraavana aamuna flunssassa ja ääni käheänä. Niin se oli tehnyt joka päivä Yoongin viikon takaisen, kännisen selkkauksen jälkeen.

Omalle puolelle sänkyään kipitettyään hunaja istahti patjan reunalle. Tuo kiskoi polvet rintaansa ja sulki hetkeksi silmänsä, keskittyen kuuntelemaan vieressä makaavan mustahiuksisen tasaista hengitystä. Ensimmäisen yön ne olivat nukkuneet tatuoija sohvalla ja Jimin pehmoisessa punkassa, mutta lopulta nuoremman herkkä sydän oli särkynyt ja Yoongi oli saanut oman puoliskonsa takaisin.

Se ei tosin tarkoittanut, että ne olisivat olleet väleissä. Kaikki oli vähän sekaisin ja perseellään, eikä Jimin tiennyt miten lähteä purkamaan salaisuuksien vyyhtiä. Yoongi oli jokaisella kerralla kieltäytynyt puhumasta ja nuorempi kuuntelemasta, joten heidän parisuhteensa temppuili kallionkielekkeellä valmiina horjahtamaan tyrskyäviin vaahtopäihin jälleen kerran.

Voipuneena ajattelemaan Jimin kellautti pienen kehonsa peiton kannateltavaksi. Käsin kosketeltava hiljaisuus paukutti korvia patarummuilla, kuin naljaillaakseen huonomman omatunnon päänsä tyynylle painavalle blondille. Kiharat levittyivät sokerihuuruiksi liinalle, Yoongin ynähtäessä epämääräisesti saadessaan hiussuortuvia kasvoillensa. Jimin pyöräytti silmiään toisen mielenosoitukselle, ja keskittyi itse saamaan unen päästä kiinni.

_

Pyörittyään kolme varttia paikoillaan jätkä luovutti. Uni ei ollut tullut millään, kun tuhat ja yksi ajatusta tanssivat seuraleikkejä värikkäässä mielessä. Turhautuneisus suorastaan huokui Jiministä, ja ylikierroksilla käyden blondi oli lähellä itkemistä.

Ahdistuneena se nousi istumaan kädet hiuksissaan, tukistaen itseään tuskan kyyneleiden kihotessa vesirajaan. Puhdas vitutus ja patoutuneet tunteet olivat omiaan ajamaan nuoren rajan yli, mutta Jimin voinut tehdä mitään. Hän pystyi vain tärisemään kermanvaaleaa betonia vasten, selväpäisyyden lipuessa pojan ulottumattomiin jonnekin utopiaan.

Juuri ennen huutoitkun ja paniikin rajaa blondi tunsi kuitenkin kädet vyötäisillään. Pehmeät kämmenet vetivät velton pojan Yoongin rintakehää vasten, tulikuuman henkäyksen kutitellessa korvan juuressa.

"Mee nukkuu, beibe", mustahiuksisen matala murahdus sai Jiminin sisuskalut solmuille. Nikotellen nuorempi onnistui pudistamaan päätään, sillä oli varma äänensä pettämisestä puhuessaan.

Yoongi huokaisi tiukentaessaan otettaan poikaystävästään. Heidän tavakseen muodostuneet perhossuukot niskaan herättelivät Jiminiä takaisin todellisuuteen, ja tatuoija tiesi siintäneen keskustelun tulleen nyt.

"Mä tiiän et oot ärtynyt. Mut mä lupaan et en pettäny sua, sä tiiät sen itekki tai muuten et ois täs", vanhempi naurahti silitellessään kyynelien kastuttamia suortuvia korvan taakse. Rustokoruja ihastellen Yoongi hymähti ja jatkoi:

"Se muija oli Jane. Me ollaa lapsuudenkavereita ja oltiin käyty ottaa pari baaris Janen bänksien kunniaks. Aattelin et pääsisin sielt nopeesti himaa mut sit tuli pari muuttujaa ja se vähä eskaloitu."

"Mä tiiän."

"Se ilahtuis jos pyytäisit anteeks niit helmii ja vittuiluu. Sitäki varmaa hävettää."

Jimin tuhahti yhä ääni väristen. "Luulin et olit melkei kuollu siihe eteisee."

"Mul on mun taiat", Yoongi huokaisi suudellessaan rakkaansa kaulaa varovasti. Hento vinkaisu nuoremmalta sai tatuoijan hymyilemään lempeästi, ja tuo silitti heidän yhteenliitettyjä käsiään ukkosen yhtäkkiä salamoidessa jossain mailien päässä.

Just silloin Yoongin sylissä oli liiankin helppoa nukahtaa, toisen yhä suukotellessa pienemmän vaniljamaista hiuspehkoa.

A/N: moikka murut!

Moni on palannut takaisin koulunpenkille ja arki on taas alkanut. Vaikka helteet ovatkin ohi ja me jäädään ikävöimään lämpimiä kesäöitä, muistakaa että elämä ei loppunut. Älkää unohtako syödä ja juoda, unelmoikaa isosti ja olkaa positiivisia! Rentoutukaa ja hemmotelkaa itseänne kaiken kiireen keskellä ja ottakaa aikaa rakkaillenne; tehdään myös syksystä ihanaa!🌻

Mä julkasin kans mun ruskan uuden kirjan: amor robado ; taekook  kertoo murtuneiden rikollisten rakkaustarinaa, joten jos jännitys kiinnostaa niin käykää ihmeessä kurkkaamassa juoni ja playlist!

Rakkautta kaikille, ootte ihania!💛🙊

-love, ur jolis

inspiraatio tähän lukuun Skamin 2. tuotantokauden jaksosta 12/12 :).

fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now