26 ; kadonnut

782 112 30
                                    

Luku 26 | kadonnut

"Mä oon nähny sun pimeimmät yöt ja kirkkaimmat päivät, ja mä haluun et sä tiiät et tuun olee tääl aina."

Rita Ora - Anywhere

"Sä et oo siis nähny sitä?"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Sä et oo siis nähny sitä?"

"En oo", Jungkook pudisti päätään, katsoen pientä blondia edessään kysyvästi. Jimin pullisti poskiaan, ja nojasi huokauksen saattelemana leukaansa käsiinsä. "Siis mä vihaan sitä, ei se noin vaa voi lähtee."

"Yoongi on Yoongi", brunette mutisi keskittyen uusien tatuointien suunnitteluun. Jimin kohotti kahvimukinsa huulilleen, ja risti jalkansa tatuointistudion eteistiskin ääressä. Kofeiini piristi tummia silmänalusia, vaikka se olikin haaleaa ja mautonta.

"Saanks mä kysyy miks oot sille noin vihanen?" Jungkook kysyi vilkaistessaan silmänurkastaan toista. Jiminin kulmat olivat syvässä kurtussa, ja tuima katse kieli selvästä ärtyneisyydestä. Vastausta odottaen suklaasilmä kostutti pensselinsä kärkeä mustassa tussissa. Vedenkestävää nestettä läikkyi lasipullosta pöydälle, ja ääneen kiroten brunette yritti pyyhkiä sitä pois puupinnasta.

Jimin laski emalimukin tasolle juoksuttaessaan sormiaan hunajanvaaleissa hiuksissaan. "Sehän se onki, ku en ite haluis olla sille vihanen. Mut täs ehk kaks päivää sitte olin sen luona ja en tiiä miten se kävi mut päädyttii sit sänkyy", poika aloitti kieltään naksauttaen, "ja se kerto nii monee kertaa kuinka se tykkäs musta ja oli tosi sweet mut sit aamulla heräsin tyhjäst kämpäst? Tai ei, oli siel se kissa. Mut se vitun kusipää oli vaa häipyny ja jättäny mut sinne niiku oisin ollu sille yhen yön juttu. Ja niinku harmittaa ku mul oli vähä erilaiset kuvitelmat siit, eli oon nyt aika loukkaantunu."

Jungkook kohotti kulmiaan hämmentyneenä. Ei kuulostanut lainkaan Yoongin tapaiselta, hyvä kun sillä edes oli elämää makuuhuoneen puolella. Katoamistemppu oli myös ihan uus uutinen, ja pipoaan korjaillen brunette yritti miettiä loogista selitystä asialle.

"Ehk se on vaa lähteny jonnekki ja unohtanu kertoo?"

"Sit se ois aika laimee tekosyy", Jimin kohautti olkiaan. "Sen lähöst on jo se pari päivää. Sähän oot sen tuntenu pitempää, kylhän sun pitäs tietää?"

"True", Jungkook leikki sormillaan. "Ei se kyl oo oikei ikinä häipyny sanomatta mitää, mut voihan se olla et nyt se on menny selvittää päätää tai jotai?"

"Selvittää päätää? Olinkoha mä niin huono pano et se ei enää pystyny kattoo mua ja lähti lätkii?"

Jungkook pyöräytti silmiään. "Jos se on hokenu sulle et se on kuses suhu nii en usko et se ois noin. Tell me, tapahtuks sen illan aikana mitää muuta mikä selittäis ton äkillisen katoamisen?"

Hunajablondi näytti hetken aikaa tuumivalta, ennen kuin napsautti sormiaan ilmassa.

"Ehkä."

"Ehkä?"

"Ehkä."

"Muistaksä nyt ihan varmasti kaiken?"

"No joo, olin selvin päin et tietty. Anyway saatoin yhes vaihees sanoo sille jotain."

"Eli?"

"Et taidan tykätä siit aika tosi paljon. Niiku rakastaa?? Olin varmaa iha sekasin niist sen kaikist kehuist ja muistan et päädyin sit sanoo jotai tommost. Ja luulen et se kaikki johtuu siit, kosk se meni sillon tosi vaikeeks."

Jungkook nostin käden suunsa eteen estämään nauruntyrskähdyksiä. "Eli sä tunnustit siel sun rakkautta ja luulet et sen takii se otti ja lähti? Oh my, mäki olisin tosi loukkaantunu tost. Mut sitä mä en vaa tajuu, et millon teiän välille sytty jotai kipinää?"

Jimin hieroi silmät kiinni nenänvarttaan. "Sen ku tietäs itekki."

Jungkook loi toiseen myötätuntoisen katseen. Blondi oli kiertänyt kätensä polviensa ympärille, ja keinutteli itseään tuolillaan turhautuneena. Katon loistelamput heijastivat kelmeitä varjoja tuon iholle, paljastaen samalla kaulan tummanvioletit fritsut. Ne huomatessaan brunette vihelsi hiljaa.

"Kaikest huolimatta teil tais olla villii?" jänöhampainen osoitti siveltimen päällä toisen rintakehää. Jimin puraisi huultaan, ja korjasi paitansa kaulusta ylemmäs. "Ehk vähä. Enkä tiiä oliks se yö virhe vai ei."

"Miten nii virhe? Mä pystyn kyl kuvittelee miten te katoitte toisiinne ja olitte iha liekeis ja...-"

"Mut siit kaikest huolimatta se sai Yoongin lähtee. Eiköhä se kerro jo aika paljon."

A/N: carajoooo mun sormet on nii kipeet superstarbtssän pelaamisest et kirjottaminenki sattu

A/N: carajoooo mun sormet on nii kipeet superstarbtssän pelaamisest et kirjottaminenki sattu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

mmut !!!kiitos!!! kaikest rakkaudest mitä tää kirja on saanu, ootte ihania<3

mmut !!!kiitos!!! kaikest rakkaudest mitä tää kirja on saanu, ootte ihania<3

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
fetisisti ; yoonminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin