38 ; kesäilta

850 111 32
                                    

Luku 38 | kesäilta

"I may not have loved you first
but I loved you most."

Kodaline - Follow Your Fire

Helteinen toukokuun lopun lauantai oli kääntymässä iltaan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Helteinen toukokuun lopun lauantai oli kääntymässä iltaan. Keskipäivän kuumuudesta kärsineet kukat heräilivät eloon, pikkulinnut nauttivat yön viileydestä ja pilvet läiskittivät taivasta höyhenharsoillaan.

Kuunnellessaan avonaiselta parvekkeeltaan kaupungin iltaelämän ääniä Yoongi sytytti päivän kolmannen röökin. Väsyttävä kuumuus sai ihmiset pysyttelemään ilmastoiduissa kämpissään auringon ajan, mutta kuun noustessa taivaalle ja leudon tuulen hyväilessä kasvoja he lähtivät tähtitorninmäelle piknikille. Koko kaupunki tuntui pysähtyneeltä, kuin se olisi elänyt omassa pienessä kuplassaan.

Nikotiinin savutessa keuhkoissaan mustahiuksinen nojasi metalliaitaan ja riiputti päätään reunan yli. Kylmä teräs sai paljaan ihon kananlihalle, kun tatuoija seisoi ulkona viidennen kerroksen partsilla pelkissä boxereissaan. Helmiäisenvaaleassa, melkein läpikuultavassa ihossa erottuivat selvästi kylkiluut ja syvänvioletit mustelmat, joita espanjalainen taivas kultasi haloillaan. Hauraat huulet henkäisivät metropolin siluettia vasten varjon harmaata myrkkyä, ja Yoongi huokaisi.

"Cariño?"

Kuului liikehdintää ja pehmeitä askelia kokolattiamatolla Jiminin ilmestyessä vanhemman viereen. Pieni käsi liukui rakastavasti tatuoijan selällä, huulten painautuessa jo valmiiksi pahoinpidellylle olkapäälle. Silmäkulmastaan Yoongi erotti likaisenharmaat hiukset ja maalilla tahriintuneen Kissin keikkapaidan vuodelta -88 jääruusun ja kameen värisävyissä, ennen kuin ne huulet suutelivat perhosenkevyesti mustahiuksisen leukaa. Salaa blondin sormet pihistivät sätkän toisen otteesta, käheän naurun karatessa Yoongilta.

Jimin oli pitänyt lupauksensa, ja paria viikkoa myöhemmin tuo oli muuttanut mustahiuksisen poikaystävänsä kanssa yhteen. Blondi oli rakastunut vanhemman kämppään täysin, ja nopeuttaakseen ajankulua tuo oli tehnyt vähän tilaa omille tavaroilleen kylpyhuoneen peilikaapissa ja vallannut vaatteilleen puolet garderobista. Oli sillä vielä omakin huoneistonsa kukkakaupan yläkerrassa, mutta Jimin asui nyt virallisesti samassa osoitteessa Yoongin kanssa. 

Eikä mustahiuksinen valittanut. Jiminin läheisyys oli kuin addiktoivaa huumetta, johon jätkä oli jo liian tottunut. Blondin läsnäolosta oli tullut itsestäänselvyys Yoongin kahdelle paperiarkille kirjoitetussa elämässä.  Eräänäkin iltana nuorempi oli viileästi  todennut tatuoijan tarvitsevan väriä ääriviivoihinsa, ja sipsutellut kauppaan ostamaan pigmenttejä mustahiuksisen luottokortti viettelevästi revittyjen perseshortsiensa takataskussa. Yoongia ei ollut edes kiinnostanut, niin sekaisin se pojasta oli.  

"Sulla on maalia poskessa", mustahiuksinen mutisi katsellessaan kirkasta bolidia ilmakehässä. Hermostunut naurahdus ja yskäisy nuoremman vetäessä savut vahingossa poskarina saivat huvittuneen hymyn Yoongin kasvoille. Välittämättä kommentista Jimin kurottautui leikkimään vanhemman kimaltavilla lävistyksillä. Tuulenpuuska tanssi hetken käsivarsilla, jotka kietoutuivat lämmittämään blondin kapeaa vyötäröä. 

"Kello on koht ykstoista", Jimin kuiskasi antaessaan tupakantumpin tipahtaa sormistaan. Katsomatta sen perään nuorukainen ojensi kätensä Yoongin sylissä ja silitti toisen poskea. "Lähetään käymään rannassa. Mä haluisin kastaa varpaat meriveteen ja kieriä hiekassa."

"Hassu."

_

Kävellessään käsi kädessä rantahiekassa paljain jaloin Jimin nojasi päätään toisen hartioille. Tennareiden nauhat yhteen solmittuina blondi roikotti kenkiään reittään vasten Yoongin kantaessa kahta oluttölkkiä ja pizzalaatikkoa vapaalla kädellään. Meri loiskui yli kylpyammeensa reunoilla kastellen farkkujen lahkeet, merikotkien kieppuessa ikivanhoilla kallioilla.

Istahtaessaan alas suolaisille aallonmurtajille purkantuoksuinen rakkaus värjäsi pimeän rantabaarin neonvaloilla. Vastapaistetun pizzan juusto suli suussa ja olut maistui hiukan makealta hetkessä. Blondi nosti jalkansa toisen syliin nojaillessaan kiviin, tölkin kohotessa samassa temmossa mustahiuksisen juoman kanssa. 

"Välil mä mietin missä mä nyt olisin jos en ois tavannut sua", Jimin mutisi tuijotellessaan purjeveneitä sataman majakan valossa. Paljonpuhuva ja merkitsevä hiljaisuus sai nuoremman jatkamaan: "Mut mä tiiän ettei mikää vois olla yhtä lumoavaa ku sä."

Yoongi pudisti päätään katseen lasittuessa ja äänen rikkoutuessa vaarallisesti. Kaikki sen eleet huokuivat hellyyttä, ja vaikka se ei sanonut sanaakaan, blondi ymmärsi täydellisesti. Jimin antoi itsensä unohtaa kulissit piirtäessään mieleensä pienimmänkin yksityiskohdan mustahiuksisen vartalosta. Kaikki tuntui liian oikealta, liian hyvältä ollakseen totta.

Mutta niinhän merikin oli tyyni ennen myrskyä. 

A/N:

plot twist;haluun hypätä katolta

fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now