20 ; huvipuisto

964 120 65
                                    

Luku 20 | huvipuisto

"Sä suutelit mua niinku mun huulet ois ollu happee ja sä et ois pystyny hengittää."

Where Does Love Go - Causes

Riemunkirjavat värivalot loistivat kaikkialla taivaalla, karnevaalimusiikki soi valtavista kaiuttimista ja ilmassa tuoksui vastapaahdetulta popcornilta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Riemunkirjavat värivalot loistivat kaikkialla taivaalla, karnevaalimusiikki soi valtavista kaiuttimista ja ilmassa tuoksui vastapaahdetulta popcornilta. Kiiltävänpunaiset toffeeomenat houkuttelivat maistajiaan myyntikojuissa, hattarakone pyöritti pilvimäistä herkkua tikkuihin ja suolapähkinöitä kaadettiin punaraidallisiin paperikuppeihin. Sammiolliset kaakaota ja kuumaa mehua höyrysivät retkipöytien ääressä, ja jono lämpimiin talvitakkeihin vuorautuneita huvittelijoita odotti pääsyä laitteisiin. Vasta vähän aikaa sitten entisöity huvipuisto vanhoine karusellihevosineen ja maailmanpyörän kultauksineen loisti vasten tähtikirkasta yötaivasta, ja oli yksi kaupungin kauneimmista nähtävyyksistä.

Tuuli sekoitti kylmässä hytisevän pojan pastellinvärisiä hiuksia. Paksu untsikka yletti yli reiden, melkein sääreen, ja vetoketju oli vedetty kiinni leukaan asti. Jimin veti lapasia paremmin pieniin käsiinsä ja hampaat kalisten kohotti katseensa huvipuiston koristeellisille rautaporteille. Viitisen metriä korkeista ovista valui hiljalleen lisää väkeä puistoon, mutta heidän joukossaan ei näkynyt yhtäkään brunettea jänöä tai yrmeää mustahiuksista.

Vaaleanpunainen purkkapää taputti tassujaan yhteen ja puhalsi höyryä kirsikkaisten huuliensa välistä. Kello oli jo reippasti yli seitsemän, eivätkä ne kaksi olleet vieläkään saapuneet. Poikaparka oli seissyt jo melkein vartin paikoillaan venailemassa, aina silloin tällöin tähystäen portteja.

Ehti kulua vielä viisiminuuttinen, ennen kuin Jimin näki kaksikon astelevan porteista. Tatuoijilla ei näyttänyt olevan mikään kiire, ja ne saapuivat verkkaisesti kovaan ääneen nauraen lyhyen hattarapään luokse. Purkkahiuksinen väänsi huulensa mutruun ja antoi tuiman katseen mittailla brunettea jänöä ja mustahiuksista päästä varpaisiin.

"Hei Jim!" Kookin ääni virnisti kevyesti. Bruneten lämpimät kädet kietoutuivat ihan yhtäkkiä toisen lanteille halaukseen, ja hattara päästi yllättyneenä kimeän vinkaisun. Yoongi heilautti kättään etäämmällä.

"Tziisus teiä kahen kaa", Jimin mutisi ja pyristeli jänön otteesta. Takkiaan siloitellen se osoitti kelloa ja ranttasi hetken myöhässä olemisesta, mutta lopulta Jungkookin anteeksipyynnöksi ehdottama toffeeomena vei voiton ja kolmikko pujahti ihmisten sekaan.
_

"Sut on lapsellisen helppoo lahjoo tyytyväiseks", brunette tokaisi muutamaa minuuttia myöhemmin katsellessaan Jiminiä, joka nuoleskeli omenaa silmät tuikkien. Pahvimukillinen kaakaota höyrysi hattaraisen pojan kädessä, ja Jungkook piteli omassa hanskan verhoamassaan neilikkaglögilasia. Yoongi pyöräytti silmiään huokaisten, samalla sulloen lompakkoaan taskuunsa. Hän oli jotenkin päätynyt maksajaksi. Mustahiuksinen nojaili lyhtypylvääseen ja korjaili huiviaan paremmin kaulansa ympärille, mumisten itselleen. "Haluuttekste vaa syödä vai mennääks noihi laitteisiiki, joide takii me tultii?"

fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now