39 ; väsynyt

805 114 33
                                    

Luku 39 | väsynyt

"Jos mä oon viel hereil kolmelta aamuyöllä, oon joko rakastunut, yksinäinen, humalassa tai kaikkia kolmea."

Alvaro Soler- La Cintura

ps. kiitos 11k<3

Suolainen meri oli viheltänyt kauneuttaan aavalle viileän tuulen karkeloidessa purjeissa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Suolainen meri oli viheltänyt kauneuttaan aavalle viileän tuulen karkeloidessa purjeissa. Keskiyön mustat uintiretket välkkyvällä hiekalla koralliriuttojen keskellä houkuttelivat kahden aikaan aamuyöllä, mutta nyt maatessaan peittojen alla Jimin huokaisi syvään. Vuosituhannen pahin kuume poltteli sielussa ja sydämessä, samalla kun migreeni jyskytti takaraivossa ja puudutti raajoja. Olo oli kuin kuolevalla marttyyrilla, eikä nuorempi saanut sanaa suustaan enkelimäisen äänensä kadottua.

Yoongi pyyhkäisi kevyesti kämmenselällään rakkaansa sotkuista otsatukkaa, ja kurotti lämpömittaria blondin rohtuneilta huulilta. Myrkyllinen elohopea tanssi celsiusten välillä, päättämättä oikein itsekään mitä halusi olla. Kuumeiset posket helottivat melkein neljänkympin lämpöä, kun hikikarpalot kuplivat kiiltelevälle amorinkaarelle. Eebenpuun sävyiset iirikset katselivat tyhjyyttä suurina ja pelokkaina, kivun vääristäessä hentoja piirteitä vieläkin heikommiksi. 

Liekö se ollut vaahtopäiden syy, mutta jo seuraavan ulottuvuuden auringon noustessa Jimin oli joutunut petipotilaaksi. Se oli hikoillut jo kahdet liinavaatteet pyykkiin hörppiessään mustikkamehua, ja Yoongi todella oli huolissaan pienestä. Hunajapoika oli kertonut itse sairastelevansa vain harvoin, ja nyt se näytti siltä kuin tarvitsisi morfiinia suoraan suoneen.

Mustahiuksinen kallisti päätään odottavasti nostaessaan sitrushedelmiltä tuoksuvaa teemukia lähemmäs pienen kuumeilijan kasvoja. Tärisevät sormet kietoutuivat polttavan posliinin ympärille, ja läikähdellyt inkivääri ja appelsiini värjäsivät lakanoita kellertävän aurinkoisiksi.

"Onks sul yhtää parempi olo?" Yoongi kuiskasi empatia onyksissaan välkkyen. Jiminin keho vavahteli kipuaaltojen myrskyssä, ja päätään pudistaen blondi otti hörpyn mukistaan. 

"Sattuu."

Tatuoija tunsi jonkin pirstoutuvan sisällään hopeisiksi sirpaleiksi. Toisen tahtomattoman tuskan ja kärsimyksen näkeminen oli liikaa, ja pystymättä tekemään muutakaan Yoongi nosti suloisen pikkuisen peittomytyssään syliinsä. Käärö nyyhkäisi tukahtuneesti, ja hautasi kasvonsa vanhemman olkapään ja niskan taitteeseen. Vastustamattoman maskuliinisen myskin ja kardemumman haju pyöräytti Jiminin maailman kerran ympäri, ja tuo henkäisi helpottuneena. 

"Mä tiiän et se sattuu, mut kohta sä oot taas terve."

Turvallinen käsi silitti hikistä paidanselkämystä rauhoittelevasti. Jimin ryysti hiljaisena hunajateetä, aina välillä pienen vinkaisun päästessä ilmoille. Yoongin sormet kieppuivat likaisissa hiuksissa ja metallisissa lävistyksissä, rauhoitellen sairastavaa blondia parhaansa mukaan. Tatuoija yritti piristää nuorempaa suukoilla ja haleilla, ja sai kuin saikin nähdä vilauksen haljenneesta etuhampaasta ja kuunsirpeistä.

Myöhemmin kylpyhuoneen ovi läimähti auki kosteiden höyryjen tiivistyessä peilipinnoille. Kylpytakkiin ja mukaviin kotitossuihin kääriytynyt Jimin venytteli makeasti tassutellessaan sohvalle. Poika otti tottuneesti käsiinsä kankaalla makoilevan paksukantisen kirjan, ja kaappasi kissankin syliinsä. Yunan käpälät kuitenkin havittelivat hiirilelua oksiaan kurottavan viherkasvin takaa, ja pian eläin oli taas kadonnut palmuviidakkoon.

Illan kääntyessä yöksi potilaankin olo oli kohentunut, ja suklaasilmä oli vaivautunut heittelemään saippuaruusuja kylpyammeeseen. Tuntiessaan itsensä taas puhtaaksi Jimin huomasi voimiensa palautuvan hiljalleen, vaikka kurkku muistuttikin olevansa edelleen kipeä. Silti se kaikki tuntui lottovoitolta aamuiseen pahoinvointiin nähden, eikä poika valittanut.

Vedenkeittimen naksahdus hukutti alleen seinäkellon verkkaisen tikityksen. Marjojen aromi kiemurteli huoneistossa Yoongin kaataessa kiehuvaa eliksiiriä hunajalla ja teepussilla koristeltuihin mukeihin. Ne kädessään mustahiuksinen vilkaisi ajannäyttäjää ja pokkuroi saarekkeen ohi toisen luo.

02.41

Heidän molempien olisi jo ehkä pitänyt olla unimaailmoissaan, mutta toivottavasti yksi rytmitön yö ei haittaisi. Sitä paitsi, kahdeksantoista tuntia valvottuaan olo muistutti melkein promillen humalaa. Tatuoija nojautui selkänojaa vasten ja odotti, kunnes Jiminkin oli hyvin vanhemman sylissä. Sitten se avasi kirjan, rykäisi kerran ja aloitti jo tavaksi muodostuneen iltasadun lukemisen.

Mustaherukkaista mynthonia imeskellen nuorempi painoi päänsä mustahiuksisen olkapäätä vasten ja joi pitelemästään keramiikasta. Yoongi käänsi sivua merkistä, ja kumpikin jatkoivat hiljaista lukuhetkeään.

Päästessään luvun loppuun hunajapoika tunsi luomiensa lupsahtelevan väsymyksestä kiinni. Viimeiset muistikuvat Jiminillä olivat vanhemman huulet blondin poskella ja vahva, aksenttinen hyvän yön toivotus.

"Nuku hyvin."



A/N:

Kirjottaminen oli vähä pelottavaa mut moi taas! Lyhyesti sanottun mursin mun sormen ja lähin koulun loputtua riparille Kreikkaan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kirjottaminen oli vähä pelottavaa mut moi taas! Lyhyesti sanottun mursin mun sormen ja lähin koulun loputtua riparille Kreikkaan. Konfis oli 16.6. ja oon sen jälkee vaa nukkunu, eli pelastautunu henkiseltä romahdukselta!🤠

Mut on täs ollu kaikkee kivaaki, ja toivon et myös teil on menny kaikki hyvin! Kertokaa toki mitä teille kuuluu, ootteko lomal vai töissä?

Jusseja kaikille ja kiitos kun luit💞⚘.

love, ur jolis

love, ur jolis

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now