23 ; punaviini

940 117 57
                                    

Luku 23 | punaviini

"Olipa kerran kun me kaikki oltiin iankaikkisia. Me pidettiin rakkautta itsestäänselvyytenä, joten se ikuisuus vietiin meiltä. Meist tuli kuolevaisia, mut me opittiin arvostaa rakkauden taikaa, kaikkein kauneinta ikuisuutta.

Dean Lewis - Waves 

Luisevat sormet nostivat Alkon mustasta muovipussista esiin halvan punkkupullon

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Luisevat sormet nostivat Alkon mustasta muovipussista esiin halvan punkkupullon. Kierrettävä korkki aukesi raksahtaen, ja kahteen viinilasiin kaadettiin tummanpunaista nestettä. Sitä läikkyi vähän keittiösaarekkeen kivitasollekin, mutta Yoongi ei jaksanut välittää. Punaviinin siivoamisen sijaan mustahiuksinen nosti helisevät kristallilasit käsiinsä, ja ojensi niistä toisen sohvalla istuvalle platinablondille. Jiminin silmät tuikkivat kilpaa pimeän tähtitaivaan kanssa ja posket muistuttivat ruusun terälehtiä, kun se nojaili tyynyjä vasten ja selaili Twitteriä.

"Kiitti Yoongs", blondi kuiskasi ja pyöritteli viiniä hajamielisesti lasissaan. Yoongi nyökkäsi nopeasti, ennen kuin istahti asuntonsa lattialle, selkä sohvaa vasten. Mustahiuksinen kallisti lasia huulillaan, ja maisteli makeaa viiniä kaikessa hiljaisuudessa.

Kaksikko oli ollut matkalla pizzeriasta takaisin Yoongin kämpälle, kun Jimin oli saanut päähänsä kirmata lähimpään alkoholiliikkeeseen ja ostaa pullollisen punaviiniä. Eihän se parasta ollut, mutta vaaleahiuksisen sanojen mukaan 'pitää ostaa silloin, kun tekee mieli'. Yoongi oli suostunut ehdotukseen kyselemättä, joten siinä he nyt istuivat, kympin aikaan illalla viinilasit käsissään tatuoijan koleassa yksiössä.

"Yoongs kato tää", Jiminin ääni keskeytti mustahiuksisen ajatusjuoksun ja sai tuon nostamaan katseensa sylistään. Kuului kahinaa, kun blondi kurottautui sohvalta näyttämään jotain kännykkänsä näytöltä.

Mustahiuksisen silmien eteen aukesi lista kysymyksiä, niitä aika tavanomaisia. Yoongi nosti toista kulmaansa, ja sai Jiminiltä olankohautuksen vastaukseksi. "Ei me sillee tunneta nii aattelin jos kysyttäis näit?"

"Why not", Yoongi myöntyi ja katseli suklaanruskeisiin silmiin, "ei täs oo muutakaa. Sä voit alottaa."

Blondi kelasi mietteliäänä listoja läpi, vaihtoi asentoaan sohvalla ja kysyi sitten valitsemansa kysymyksen: "Alotetaa helpol, mikä on sun lempileffa?"

"Salee Leijonakuningas, ja!!älä!!naura!! Se tarina on nätti joten suu kiinni."

Jimin nyökkäsi nauruaan pidätellen. "Aww sulost, mut seuraava, lemppari jätskimaku?"

"Suklaa? Keksijäätelö? En oikeesti tiiä, saanks kysyy seuraavaks?"

"Oot vaikee", nuorempi ojensi kännykkänsä Yoongille, joka virnisti nähdessään kysymykset. "Ja mietin kans miks kysyin sult kaikkii helppoi ku ilmeestäst päätellen tuut kysyy kaikkee vaikeet", Jimin kirosi.

"Okei shhh nyt, seksikkäin henkilö joka sul tulee heti mielee?"

"Umhh... Taehyung?"

"Mitä vittuu", Yoongi pyöräytti silmiään, "se on basically sun paras kaveri?"

"No nii on mut se on myös super upee et sori!" Jimin puolustautui, ja laski punaviinilasinsa varmuuden vuoksi sohvapöydälle.

"Tsk", tatuoija naksautti kieltään. Jätkä taitteli jalkansa risti-istuntaan, ja jatkoi sitten vaikeita kysymyksiään. "Mikä on sulle biggest turn on?"

Blondi tunsi poskiensa kuumottavan ja otsansa hikoavan. "Onks mun ihan pakko kertoo?"

"On tietty, mä kysyin sult kysymyksen ja sun pitää vastata", Yoongi virnisti kämmeniinsä nojaten. Blondi vetäisi terävästi henkeä, ennen kuin laski katseensa syliinsä. "No siis saatan ehk tykätä liikaa ihmisten käsistä ja joo...."

"Eli kädet?" mustahiuksinen heilautti vasempaa käpäläänsä ilmassa ilkikurisen hymyn leikkiessä huulillaan. "Wow boi, oot kyl kinky."

"Please Yoongi!" blondi tuhahti. Se kurottautui läpsäisemään toista, mutta mätkähtikin tasapainon menettäneenä sohvalta lattialle, suoraan mustahiuksinen syliin. Jiminin verkkarit liukuivat ilmalennossa puoleen polveen, paljastaen samalla posliininvalkoiset reidet suoraan Yoongin silmille.

"En tiennykkää et haluut mua noin paljon", mustahiuksinen katseli häpeilemättömästi nuoremman ihoa. Tulipunaisena hehkuva Jimin kiskaisi housut takaisin vyötärölle, ennen kuin mulkaisi tatuoijaa pahasti: "Ja jos haluisinki?"

Pitkä hiljaisuus laskeutui kaksikon ylle. Yoongi vilkaisi yhä puoliksi sylissään istuvaa Jiminiä, kunnes rykäisi kerran ja kohdisti katseensa kännykän näyttöön.

"No kuvaile sitten henkilöö jost tykkäät eniten?"

Platinablondi puraisi alahuultaan. "No sil on mustat hiukset ja se osaa olla tosi kusipäine mut kans tosi ihana. Ja sil on kiva kissa ja se ostaa mulle ruokaa. Riittääks?"

Yoongi nyökkäsi vastaukseksi, luoden pitkän katseen kattoon. "Haluuksä sit vastavuorosesti kuulla kenest mä tykkään?

"Kerro vaa", yhä nolona oleva Jimin piipitti paidanhihoillaan leikkien. Mustahiuksinen laski katseensa takaisin pieneen blondiin, ja antoi aidon hammashymyn nousta kasvoilleen.

"Susta."

A/N: Mitäs teille kuuluu?(:

Mä ite oon ollu tosi huonovointinen ja meinannu pyörtyillä, jonka takii kirjotus on jääny. Mut woop woop nyt jaksoin taas, ja sen voin sanoo et winks wonks seuraavas luvus sit tapahtuu!;)

Kiitos kun luitte, ootte parhaita!<3

-love, ur jolis

//psst, vaihdoin kans taas kirjojen kannet!

//psst, vaihdoin kans taas kirjojen kannet!

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
fetisisti ; yoonminKde žijí příběhy. Začni objevovat