8 ; unet

850 117 8
                                    

Luku 8 | Unet

"Kaikki on sekasin ja mä ikävöin sua."

Photograph - Ed Sheeran

Jimin hätkähti hereille omaan huutoonsa

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.


Jimin hätkähti hereille omaan huutoonsa. Ääni kaikui pojan korvissa huumaavana, kun tuo nousi istumaan ja riuhtoi itsensä irti lakanoista. Hikipisarat helmeilivät tuon iholla, ja hiukset olivat liimautuneet otsaa vasten.

Kyyneleet sumensivat pojan katsetta, ja Jiminin oli räpyteltävä pari kertaa, ennen kuin näki pimeässä huoneessa. Suuren ikkunan verhot olivat auki, ja blondi kömpi sängystään avaamaan tuuletusikkunan. Hän sähelsi lukon kanssa pari sekuntia, kunnes ikkuna aukesi ja kirpeä yöilma löi vasten Jiminin kasvoja.

Hän lyyhistyi ikkunalautaa vasten ja sulki silmänsä. Blondi haukkoi henkeään kädet rintaansa vasten, kerraten yön unia.

Pahoja unia. Jimin ei ollut nähnyt niitä pitkiin aikoihin, eihän hän edes ollut ajatellutkaan parin vuoden takaisia tapahtumia. Miksi nyt?

Miksi hänen silmiensä eteen aukeni aina vain uudelleen ja uudelleen kylpyhuoneen suljettu ovi, vereen tahritut pyyhkeet ja rikottu peili? Miksi hän kuuli ambulanssin huudattavan pillejään, hänen itsensä epätoivoiset pyynnöt ja itkut, sekä lanssimiehien hätäiset huudot? Ja miksi hän muisti, kuinka ovi oli lopulta auennut, ja tilanne menetetty?

Se oli ollut ihan tavallinen viikonloppu, tarkemmin sanottuna sunnuntai. Jimin oli tullut kotiin viiden kieppeillä parilta frendiltään, väsyneenä ja halien tarpeessa. Blondi asui vielä silloin soluasunnossa yhdessä huonekaverinsa ja silloisen poikaystävän kanssa. Vaikka hän tiesi, että kumppani oli päihteisiin kallellaan, ei Jimin tehnyt asialle mitään, olihan hän itsekin. Kun toinen ei ollut vastannut huutoihin, ja kylpyhuoneen ovi oli pysynyt kiinni, Jimin tiesi, että jokin ei täsmännyt.

Eikä täsmännytkään. Kumppani oli saanut tarpeekseen, ajatellut vain itseään ja tehnyt itsemurhan. Pettänyt blondin. Jättänyt Jiminin syyttelemään itseään. Hän oli jäänyt yksin. Jimin ei ollut mennyt edes sen jätkän hautajaisiin, vaan itkenyt silmät päästään. Tukeutunut jopa itsetuhoisuuteen, ja joutunut itsekin sairaalaan. Erilaisista diagnooseista huolimatta poika ei saanut sitä apua, mitä olisi eniten tarvinnut. Hän olisi tarvinnut ympärilleen vahvoja käsiä halaamaan ja rakastamaan. Ei suinkaan sääliviä katseita tai lääkekuureja ja siedätyshoitoja. Hän olisi tarvinnut vain sen halauksen, joka oli jäänyt saamatta sinä epäonnisena maaliskuun sunnuntaina.

Jimin oli sulkeutunut tapahtumista, eikä puhunut niistä kellekkään. Syyllisyydentunne lamautti, rikkoi ja runnoi poikaa; satutti. Tapahtumat olivat muuttuneet hiljaisen pojan päässä painajaisiksi, jotka saattoivat yllättää milloin vain, missä vain. Samalla lailla kuin nyt.

Kuuma huone tuulettui hitaasti kylmän ilman virratessa huoneeseen. Jimin nojasi otsaansa polviaan vasten ja halasi niitä tiukasti. Tuudittaessaan itseään poika toivoi taas kerran unohtavansa menneisyytensä, joka näytti joka kerta mahdottomalta.

Tunnin kuluttua blondi pystyi taas hengittämään tasaisesti. Jimin nousi hitaasti lattialta, suunnaten kulkunsa keittokomerolle. Tasolla oli lääkkeet antibioottikuuria varten, jonka blondi joutui syömään tulehtuneen tatuointinsa takia. Oli siellä sairaalassa sanottu samaa, mitä Jungkookin oli todennut; tatuointi oli selvästi tulehtunut.

Pienet sormet kurottivat automaattisesti koskettamaan oikealla yläselässä olevaa kuvaa, mutta saivat aikaan vain kihelmöivää kipua. Se oli hassua, sillä silloin kun Yoongi oli liu'uttanut sormenpäitään tatuoinnin päällä, Jimin ei ollut tuntenut kerrassaan mitään. Ehkä vähän lämpöä toisen kehosta, muttei kipua.

Juotuaan lasin kylmää vettä Jimin palasi takaisin huoneeseensa ja istahti sängylle. Hän taputteli tyynynsä muhkeaksi ja kietoutui peittoonsa, kaatuen samalla makuuasentoon pehmeälle patjalle. Blondin ajatukset harhailivat, aina unesta tatuointiin, ja kivusta halaukseen. Hän pystyi melkein kuvittelemaan jonkun halaamaan, ja ehkä ihan sattumalta se joku saattoi muistuttaa erästä tatuointiartistia.

A/N: double update koska mä voin.

kans angstinen luku koska mä voin ja teki mieli.

Lisäks biisivalintana Ed Sheeranin Photograph, koska rakastan sitä biisiä ja sen sanoja.

Seuraavaan lukuun<3

fetisisti ; yoonminTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon