4 ; ääriviivat

982 126 36
                                    

Luku 4 | Ääriviivat

"Se saa tuntuu pahalta. Sä saat itkee. Sä saat olla iloinen ja saat hymyillä nii et seki sattuu. Sä saat antaa ittes tuntee."

Honest - The Chainsmokers

Honest - The Chainsmokers

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sinä päivänä sato. Vesi ropisi vasten ikkunoita ja talojen kattoja, luoden rauhoittavaa ääntä. Jimin oli upottautunut nahkaiseen nojatuoliin istumaan, ja katseli ympärilleen pienessä tatuointistudiossa. Vaaleilla seinillä roikkui tauluja erilaisista tatuointiluonnoksista, ikkunalaudalla oli viherkasveja ja musta tiski oli täynnä papereita. Tiskin takana hääri poika, joka hymyili joka toinen minuutti paljastaen jänömäiset etuhampaansa. Sen kädet olivat kokonaan tatuoidut ja suojatut mustilla kumihanskoilla. Jimin arveli sen piirtävän uusia luonnoksia asiakkaille.

Taehyung, joka oli tullut ottamaan tatuointia, istui Jiminin vieressä jakkaralla. Hopeahiuksinen naputteli sormiaan reittään vasten hermostuneena.

"Hermostuttaako?" blondi kuiskasi ja Taehyung hymähti. "Haluun vaa nähä sen ehdotuksen."

Jimin kohotti kulmiaan hämmentyneenä. "Et oo viel nähny sitä?"

"En."

"Oh."

Kymmenen minuutin kuluttua viereinen sivuovi aukesi ja esiin asteli lyhyt mies. Mustat hiukset oli peitetty lippiksellä ja tummansävyinen maski oli vedetty leuan alle. Sen kaulassa oli tatuointeja, samoin kuin käsissä ja korvat olivat lävistetty useilla hopeisilla koruilla.

Jätkä asteli muitta mutkitta tiskin luo ja kumartui etsimään jotain. Se jänöhampainen ojensi mustahiuksiselle nipun papereita ja nyökkäsi kevyesti kavereiden suuntaan.

Toinen nosti katseensa kaksikkoon ja kurtisti kulmiaan. Sitten se kuiskasi jotain jänöhampaalle, suoristi selkänsä ja marssi takaisin huoneeseen josta oli tullutkin. Nopeaa käsiliikettä oli vaikea huomata, mutta brunette tiskipoika käski kaksikkoa seuraamaan.

Se huone oli ihan erilainen verrattuna edelliseen. Mustat seinät, keskellä huonetta tatuointituoli ja hämärä kattovalaistus. Hyllyköillä oli purkkeja ja laitteita, hanskapaketteja ja muita epämääräisiä laatikoita. Tuolin vieressä oli jakkara, jalkalamppu ja pieni pöytä.

Lippalakkipää oli kumartunut pöydän ääreen ja selaili papereita, kunnes tassutteli parivaljakon luo. "Min Yoongi."

Tämäkö oli se tatuointiartisti josta Taehyung puhui?

Tuo Min Yoongi ja Taehyung kättelivät nopeasti, jonka jälkeen Taehyung istutettiin alas tatuointituoliin. Sille näytettiin parit paperit, joista yhdestä liimattiin ääriviivapiirustus harmaahiuksisen iholle.

Tatuointiartisti etsi värinsä, asetteli ne järjestykseen pöydälle ja vetäisi maskinsa ylös. Sen jälkeen pienessä huoneessa kaikui tatuointikoneen epämiellyttävä särinä, kun tummansininen kuulakynämäinen väri vaihtui pysyvästi mustaan musteeseen.

___

Jonkin ajan kuluttua Taehyung nousi seisomaan ja kipitti kokovartalopeilin eteen. Jimin oli istunut lattialla koko ajan, ja katseli nyt kiinnostuneena, kuinka hopeahiuksinen katseli haltioituneena uutta tatuointiaan. Siististi tatuoitu vuori ja sen takana aurinkoa esittävä pallo olivat minimalistisen tyylin mukaan pelkkiä ääriviivoja pojan ranteessa.

Jimin käänsi katseensa itse tatuoijaan. Mies oli keskittynyt putsaamaan työpistettään, mutta pieni hymy sen kasvoilla viesti, että tämä oli kuullut Taehyungin onnelliset sanat. Kai siinä oli joku, joka oikeasti nautti työstään.

Kun tatuointi oli viimein rasvattu ja kääritty kelmuun, mustahiuksinen johdatti kaksikon takaisin odotushuoneeseen. Brunette oli kadonnut tiskin takaa, ja kuultavissa oli vain ilmastoinnin hurina. Taehyung maksoi artistille, jonka jälkeen molemmat pojat pukivat takit päällensä. Sade oli laantunut, kun Jimin ja Taehyung vihdoin ja viimein astelivat ulos liikkeestä.

"Kiitti ku tulit mukaa", Taehyung hymyili heidän kävellessä kosteita jalkakäytäviä pitkin.

"Ei mitään", blondi vastasi ja kääntyi vielä katsomaan kädet taskuissa taaksensa. Mitään ei näkynyt ja tatuointistudion ikkunat olivat pimeinä, mutta Jimin olisi voinut vaikka vannoa, että oli tuntenut tatutointiartisti Min Yoongin läpitunkevan katseen selässään. Tai sitten hän oli vain kuvitellut.

A/N: Halusin omistaa yhen luvun sulle peilikuvaton ja kiittää sun kaikista kommenteista, ne on aina piristäny mun päivää! <3

Hope so et oli kiva luku!

fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now