16 ; tanssi

830 117 26
                                    

Luku 16 | tanssi

"Tanssitaan hitaita meiän keittiössä paljain jaloin, kun ulkona sataa ja kello on neljä aamuyöllä."

Naked - James Arthur

Jimin ei todellakaan tiennyt, mitä vittua tapahtui ensimmäisen oluttuopin tyhjennyttyä

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jimin ei todellakaan tiennyt, mitä vittua tapahtui ensimmäisen oluttuopin tyhjennyttyä. Ehkäpä juomalla, seuralla ja Jungkookin loistavilla puhujanlahjoilla oli omat osuutensa asiaan, mutta yhdessä tatuoijat saivat Jiminin lähtemään heidän kanssaan vielä yhteen paikkaan;

laulamaan karaokea.

Blondi muisti aina vihanneensa laulamista. Jo alakoulun laulukokeissa hänen äänensä oli särkyillyt ja tärissyt pienen pojan laulaessa luokan edessä, eivätkä muiden oppilaiden virnistykset helpottaaneet lasta. Ja ihan aikuisiälläkin Jimin pelkäsi laulamista, pelkäsi sitä, miten ääni pettäisi kesken kaiken tai vähintään kuulostaisi epävireiseltä. Häntä hävetti kuunnella omaa ääntänsä, joka oli jo puhuessakin tavallistakin heleämpi ja korkeampi, ja oli siksi luvannut itselleen, ettei laulaisi enää ikinä.

Näköjään ne lupaukset tehtiin rikottavaksi.

Jungkookin vokalistin osuudet ja Yoongin rapit kaikuivat ympäri huonetta sijoitelluista kajareista. Lyhyt blondi istui sohvalla, ja kuunteli huulet raollaan toisten laulamista leikkien samalla sormillaan. Jiminin oli pakko myöntää, että kaksikko lauloi hyvin ottaen huomioon aiemmin menneet promillet, ja että niillä näytti olevan ilmeisen kivaakin. Tatuoijat hyppivät ja tanssivat televisioruudun ääressä lukiessaan sanoja näytöltä, keskittyneet ilmeet kasvoillaan. Ja kun biisi päättyi ja ruudulle ilmestyivät pelin tulokset, toinen heitti mikrofonin ärtyneenä lattialle ja kömpi mököttämään sohvannurkkaan.

Tätä jatkui useamman biisin ajan, ennen kuin mustahiuksinen asteli Jiminin eteen ja tyrkkäsi mikrofonin jätkän käteen. Blondi nosti hämmentyneenä katseensa Yoongiin, joka vain virnisti.

"Laula."

Jiminin silmät laajenivat tuon katsoessa Yoongista mikkiin ja takaisin. Nopealla päänpudistuksella poika antoi sen takaisin mustahiuksiselle, joka kohotti kulmiaan vastaukseksi.

"En mä voi laulaa."

"Ja mikset?"

"Koska", Jimin tuijotti paidanhelmaansa, "mä en osaa laulaa."

"Kaikki osaa laulaa", Yoongi huomautti ja tarkasteli platinaisia hiuksia edessään. Jiminin aataminomena pomppi ylös ja alas tuon nieleskellessä, ja Yoongin oli pakko kohottaa katseensa suklaanruskeisiin silmiin. Niissä oli häivähdys arkuutta, johon tatuoija vain naksautti kieltään. "C'mon, ei se oo niin kauheeta."

"Mut mä en siltikää haluu", toinen jatkoi hangoitteluaan.

"No sit", mustahiuksinen yritti epätoivoisesti keksiä ratkaisua. "Sit... sä voit tanssii."

"Entä jos en osaa tanssii?"

Jimin sai huokauksen vanhemmalta. "No sit mä opetan."

Blondi kiskaistiin ylös sohvalta ja raahattiin keskelle huonetta. Yoongin pyynnöstä Jungkook suostui laulamaan, kun mustahiuksinen liu'utti oikean kätensä pienen platinahiuksen vyötärölle. Yoongin lämmin hengitys kutitti Jiminin poskea, ja tuo käänsi katseensa muualle nolona.

"Jimin, kuuntele mua. Mä sanoin sulle tänää ettei sun tarttis selvitä täst yksin, joten pliis oo kiltti ja tanssi mun kaa. Mä tiiän et sä osaat, joten ota riskejä ja pidä hauskaa, jooko?"

Poika nyökkäsi kevyen punan koristaessa tuon poskia. Yoongi etsi vapaalla kädellään Jiminin kädet omiinsa, nosti ne niskansa taakse, ja tiputti sitten oman kätensä blondin vyötärölle, pitäen lujasti kiinni lyhyemmästä.

Hiljainen balladi alkoi soimaan huoneessa. Yoongi kirosi mielessään virnistelevän Jungkookin biisivalintaa, mutta piti turpansa kiinni ja keskittyi keinuttelemaan itseään ja Jiminiä puolelta toiselle. Platinablondin hiukset olivat vallattomana ja kiharaisena pilvenä pojan pään ympärillä, tehden Jiministä vieläkin hauraamman oloisen kuin hän jo oli. Yoongin katse harhaili nuoremman kasvoissa heidän tanssiessaan hitaita lempeiden sävelien keskellä, ja sanomatta sanaakaan mustahiuksinen painoi blondin pään omaa rintakehäänsä vasten ja laski leukansa vaaleille kiharoille.

"Y-yoong.."

"Shh."

"Mut-.."

"Jimin, shh. Sun ei tartte puhuu."

Yoongi tunsi toisen nyökkäävään, ja halasi poikaa tiukemmin sylissään, hymyn leikkiessä huulillaan.

A/N: mul on tosi soft olo.

anyway haha tilanteet eskaloituu ja kohta päästää asiaa mut yeah kiva kun luitte ja seuraavaan lukuun! <3

ps. niist collabeist saa viel laittaa viestii!

pps. voisin varmaankin hankkii unirytmin tai jotai ( t. mä klo. 1.08am :'D )

fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now