15 ; hyväksy

813 117 18
                                    

Luku 15 | hyväksy

"Mä rakastuin suhu, koska sä rakastit mua sillon ku en ees pystyny rakastaa itteeni."

Louane - Jour 1

Jimin vilkaisi itseään kännykän etukamerasta, ja taputteli sormillaan turvonneita silmänalusiaan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jimin vilkaisi itseään kännykän etukamerasta, ja taputteli sormillaan turvonneita silmänalusiaan. Niiskaisten poika sulloi puhelimen taskuunsa, keinutellen itseään kannoilta päkiöille ja takaisin. Siinä samassa tatuointiliikeen ovi avautui, ja esiin tuli kaksi tummiin pukeutunutta hahmoa. Ne luisuivat ulos kylmään muhkeat untuvatakit ja kaulahuivit yllään.

Blondi pyöräytti silmiään tatuoijille, jotka olivat välttämättä halunneet viedä hänet rentouttavalle lasilliselle. Jungkookin rynnättyä keskelle tilannetta, oli Jiminin ollut pakko paljastaa syynsä romahtamiseen. Eihän hän tietenkään ollut koko totuutta kertonut yksityiskohtineen, vaan suunnilleen saman verran kuin oli lipsauttanut aiemmin Yoongillekkin. Bruneten ilme oli pehmentynyt, ja halauksen kera tämä oli ilmoittanut tarjoavansa kaikille juotavaa läheisessä baarissa.

Joten siinä he olivat, matkalla baariin pakkasen puriessa poskia ja nenänpäätä.

Pähkinänruskeat huonekalut hallitsivat kotoisaa kapakkaa. Musiikki soi hiljaisella, valot paloivat himmeinä, ja takassa loistava tuli lämmitti. Yksittäiset kynttilät matalilla pöydillä toivat tunnelmaa, ja Jiminille tuli baarista heti mieleen sellainen laskettelukeskuksen ravintolan yhteydessä oleva oluttupa tai vastaava.

Jungkook jätti takkinsa yhdelle sohvaryhmän nojatuoleista, ja lähti hakemaan tiskiltä juotavaa. Jimin istahti varovasti pehmeälle sohvalle, Yoongin ottaessa paikkansa blondin edestä.

Pian kolme tuoppia laskettiin kaksikon nenien eteen. Jungkook istuutui Jiminin viereen sohvalle toinen jalka toisen päällä, hymy huulillaan. Blondi vastasi hymyyn etuhampaat vilkkuen ja silmät tuikkien. Toisen jätkän virnistys leveni, kun tuo ojensi lasin Jiminille. Olutta läikähteli tuopista pienen blondin päälle, joka nuolaisi ne nopeasti sormistaan bruneten tatuoijan kuumottavan katseen kohdistuessa itseensä.

Jungkook yskähti kääntäen katseensa olueensa. Se haki hetken sanoja, ennen kuin avasi suunsa uteliaisuus äänessään: "Umm no mut siis Jimin asuks viel siel mis asuit sillo vai ooks muuttanu?"

Blondi pudistin vain nauraen päätään, juoman taas läikähdellessä lisää. "Tietysti mä muutin sielt heti ku vaa pääsin. Se oli loppujen lopuks iha kauhee mesta, ja sen jutun jälkee siit tuli vielä kauheempi, joten mä pakkasin mun kamat ja häivyin."

Brunette nyökkäsi keskittyneenä.  "Mitä oot tehny sit sen jälkee?"

"Vähä sitä sun tätä. Irtosuhteita, seksiä, alkoholia ja huumeita. En mä saanu kouluu loppuu."

"Kuulostaa just sellaselt kliseiselt kapinallisteinin elämält."

"Kai se oli sitä", Jimin kohautti olkiaan ja työnsi sormensa suuhun nuollaakseen siihen läikkyneen oluen, "se aika on vähä hämärän peitos, eli kai mä vaan yritin elää päivä kerrallaa."

Yoongi hörppäsi omasta lasistaan vaitonaisena, ja nojautui taaksepäin nojatuolissaan. Vaalea lager valui mustahiuksisen kurkusta alas, jättäen jälkeensä makean maun ja vaahdon huulille. "Nii mut sä sentää elät ja yrität, etkä tehny samaa", se huomautti viisasti.

Blondi kääntyi katsomaan Yoongia sormi suussaan. Platinahiuksinen nyökkäsi hitaasti tiputtaen kätensä syliinsä. "Nii, vaik se väsyttää yrittää jatkuvasti, ja tuntee ittensä epäonnistuneeks."

"Ehkä sun pitää vaa oppii hyväksyy tapahtunu, ja alottaa alusta. I mean ei sun tartte unohtaa mut vaa käsittää se ettei se ollu sun syytä, antaa toisten tehä omat valintansa ja keskittyy ittees? Elää sillee ettei sun tarttis yrittää elää, niin et sä eläisit omasta tahdosta?"

Jimin ja Jungkook katsoivat mustahiuksista huulet raollaan. "Woah paras kamu, en oo ikin kuullu et oisit sanonu noi viisaita sanoja."

Yoongi mulkaisi brunettea pahasti, ja otti pitkän kulauksen tuopistaan.

"Ehkä", blondi nyökkäsi lopulta selvästi tarkasti miettien tatuoijan sanoja. "Ehkä mun pitää vaa hyväksyy. Mut miten?"

"En mä tiiä, mut ei sun ainakaa tartte olla yksin."

Ja se hymy, jonka Yoongi blondille soi, sai Jiminin uskomaan kaikkiin mustahiuksisen sanoihin.

A/N: hello lovelies!

ok en oo yhtää varma mihi suuntaa tää kirja on menos, mut mitä ihmettä, täl meni viissataa lukuu rikki ja oon iha hämilläni?? niiku mitä???

eli kiitos teille kaikille, jotka luette, votetatte ja kommentoitte, ootte upeita!!<33

Seuraavaan lukuun!

_

ja sit viel;
ETSINTÄKUULUTUS.

joku saattaa muistaakki, ku puhuin joku aika sit niist tulevist kirjoist. Yks idea mul oiski kirjottaa collab jonku kanssa, joten kyselenki nyt et löytyiskö täält ketää? Kyseessä vois olla one shotti tai sit vähä pidempiki kirjotus, ja mul oiski jo pari iha siistilt kuulostavaa aihetta ja ideaa siihe. Sovitaa sit vaik paremmi niist ja kerron lisää, mut anyone?

Jos kiinnostaa, nii heittäkää kommenttia tai laittakaa mulle suoraa viestii! Ois kiva saada tää realisoituu<3

fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now