7 ; kipu

842 115 31
                                    

Luku 7 | Kipu

"Sä oisit voinu valita kenet tahansa.
Miks mä?"

One Direction - They Don't Know About Us

Yoongin sormet liikkuivat maidonvaalealla iholla

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Yoongin sormet liikkuivat maidonvaalealla iholla. Miehen kulmat olivat hämmennyksestä kurtistuneina, huulet raollaan samalla kun tuo puri huulensa.

"Mä en voi varmasti sanoo ettei tää ois tulehtunu, Jimin", mustahiuksinen selitti. Jimin nyökkäsi vaivalloisesti paitansa sisästä, jota tuo piteli ylhäällä. "Mitä mä nyt voin tehä?"

Yoongi tarkasteli yhä punaista ja kuumottavaa aluetta, johon hän oli tatuoinut muutamia päiviä sitten. Tatuointi iholla oli haalistunut reilusti musteen lähtiessä, ja näytti vähän ikävältä. Blondi oli tullut näyttämään sitä, sillä se kävi kuulemma liian kivuliaaksi. Yoongi empi hetken ja pureskeli kynsiään.

"Teithän sä kaiken mitä käskin tehä? Eli se kelmun poistaminen iholta heti ku pääset kotii, peset kevyesti ja rasvaat?"

"Tein mä, ja sit annoin sen olla ja pesin ja rasvasin seuraavana päivänä uudellee useita kertoja, en koskenu siihe vaik kutitti ja näi. Sit se viel hilseili tosi paljo, ja meni tollaseks", Jimin vastasi ja tiputti paitansa alas. Yoongin katse harhaili paidan helmassa, mutta nosti katseensa lopulta.

"Tatuoinnithan elää iholla, ja ne saattaa olla kipeitä ja vähän turvonneita useita päiviäkin sen tatuoinnin oton jälkeen. Hilseily kuuluu ihan asiaan, parantuessaan tatuointi hilseilee mut tää on jo rajal ettei ois tulehtunu", artisti mumisi. Tuon käsi kohosi korpinmustiin hiuksiin, jotka taipuivat sormien haroessa niitä.

"Jungkook!"

Jänöhampainen brunette kurkisti ovelta, silmäpussit tummina ja nenä punaisena. "Mitä Yoongay?" (mä oon pahoillani mut yoongay on hauskin ikinä.)

"Yoongi", vanhempi kaksikosta korjasi hampaitaan kiristellen ja viittasi kädellään lyhyeen blondiin. "Tuu kattoo tätä."

Jungkook tirskahti ja käveli toisten luo valloittava hymy huulillaan. Se sai Jimininkin hymyilemään, ja katsomaan tatuointiartisteja silmät huvituksesta tuikkien. Blondin ajatukset menivät kuitenkin sekaisin tuon kuullessa Yoongin äänen pyytävän Jiminiä nostamaan paitansa vielä kerran.

Tärisevin käsin poika nosti taas paitansa. Jimin ei pitänyt katseista paljaalla kehollaan, mutta yritti sietää niitä edes sen pienen hetken ajan. Tatuointi oli liian kipeä ja mahdollinen tulehdus olisi pakko hoitaa.

"Kyl se vähän tulehtuneen olonen ois, sun pitäis varmaa mennä hakee terveyskeskuksest tai sairaalast joku antibioottikuuri tohon", Jungkook puhui ja sai Yoongin huokaisemaan. Brunette lähti huoneesta sanomatta muuta ja Jimin tiputti paitansa alas kiitollisena.

"Tost tatuoinnist on muuten lähteny tosi paljon väriä, laita vaa sit viestii taas nii tuut tänne taas ja väritän sitä uudelleen. Meil on siihe semmone väritakuu ja se menee iha ilmaseks", mustahiuksinen nyökkäsi väliin. "Mutta joo, se on nyt tulehtunu et sun pitäis hakee antibiootit tai käydä ees näyttää tota lääkärille, me kun ei voida tehdä kovinkaa paljoo."

Blondi nyökkäsi ymmärryksen merkiksi ja nuolaisi vaaleanpunaisia huuliaan. Yoongi silmäili nuorta anteeksipyytävällä katseella, ja mumisi hiljaisesti: "Mä oon muuten tosi pahoillani tost. Yritetään kyl aina olla tosi hygienisiä ja tarkkoja puhtaudesta mut se riski tulehdukseen on aina olemas, nyt kai oli vaa huonoo tuurii mukana."

"Eihän se sun syy oo", Jimin naurahti ja leikki sormillaan. "Mä meen näyttää tätä ja sit laitan viestii."

Yoongi nyökkäsi iloisesti, antaen pienen hymyn levitä kasvoilleen. Blondi vastasi hymyyn varovaisemmin, mustahiuksisen sanat kaikuen päässään.

Mä oon tosi pahoillani. Jimin puraisi alahuultaan, katsoi vielä viimeisen kerran tatuoijaan ja sulki sitten silmänsä. Ne sanat upposivat syvälle pieneen sieluun, ja saivat tuon sydämen lyömään ehkä vähän nopeammin.

A/N: Heii ihanat!

Pahoittelut tästä hiljaisuudesta, oon ollu tosi kiireinen eikä aikaa tai energiaa kirjoittamiseen ole löytynyt, vaikka mieli olisi tehnyt. Keräilin myös vähän mun ajatuksia kasaan ja mietin mun kirjojen jatkoa.

Tuun jossain vaiheessa julkasemaan vielä yhden suomenkielisen kirjan, tai kaksikin, ja mua kiinnostais tietää teiän mielipide;

Mikä shippi pääosaan?

Kiitos jo etukäteen jos jaksatte vastata, toivottavasti teil menee hyvin ja tykkäsitte luvusta<33 love u, ootte upeita!






fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now