37 ; kahvia

861 112 61
                                    

Luku 37 | kahvia

"Sun jälkeen mä en oo rakastanu ketään samal taval niinku mä rakastin sua."

DallasK - All My Life (acoustic version)

Jungkook nojasi laiskasti käsivarteensa tökkiessään haarukallaan jo jäähtynyttä mikrolasagnea

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jungkook nojasi laiskasti käsivarteensa tökkiessään haarukallaan jo jäähtynyttä mikrolasagnea. Viikonlopun aurinko läiskitti lattialankut lämpimällä keltaisellaan, ja pikkulintujen laulu kuului suljettujenkin ikkunoiden takaa. Vastapäätä kukkivat kirsikkapuut kurottelivat oksiaan rauhaisalle kadulle, tuulen lennättessä kukkien vaaleanpunaisia terälehtiä mukanaan. Se oli kaunista, ja nuori tatuoija piti siitä.

Likaiset mukit foliovuoan vieressä tuoksuivat vastapaahdetuilta kahvipavuilta ja kermaiselta suklaalta, jotka olivat läikkyneet miljoonien paperien ja piirustusten päälle karamellin sävyisiksi tahroiksi. Keskiyöllä inspiroituneet ajatukset oli kirjoitettu sotkuisesti persikanoransseille muistilapuille, matkaradion soittaessa kajareistaan vuosituhannen tähtihittejä. Eineksen mausteinen haju sai Jungkookin nyrpistämään nenäänsä epäluuloisesti, ja tuo painoi huokaisten päänsä käsiinsä. Ei sillä ollut nälkä, niin kuin ei ollut ollut eilenkään tai toissapäivänä. Brunette söi milloin sitä huvitti, ja sen ruokavalio oli aina koostunut lähinnä yöaikaan syödyistä pikaruokaravintoloiden epäterveellisistä ranskalaisista tai alennuksessa olleista roiskeläpistä. Ja mustasta kahvista, elämän eliksiiristä, johon tuet riittivät juuri ja juuri.

Metallinen haarukka tipahti holtittomasti pojan sormista pöydälle, kilisten keraamisella tasolla Jungkookin tönäistessä koskemattoman lounaansa paperiroskikseen. Melu puuroutui osaksi taustan nauruja ja kiljahduksia, jotka kaikuivat ääniaaltojen mosaiikkina tatuointistudion paperinohuista seinistä. Pitkään bruneten omana hiljaisena valtakuntana ollut työhuone oli nyt siunattu Yoongin ja Jiminin läsnäololla, jotka olivat päättäneet muistaa frendiään ja tuoda paralle ruokaa.

Ja ei, ei Jungkook valittanut. Pieni hymy huulillaan brunette katseli parasta ystäväänsä ja tuon sielunkumppania, jotka makoilivat päällekkäin sohvalla naurunkyyneleet silmissä. Pojalla oli ollut ikävä niitä kahta, ja pitkät päivät kahdessa vuorotyössä tatuointiartistin hommien lisäksi väsyttivät. Niiden näkeminen oli vaihtelua ainaiseen kiireeseen ja yksinäisyyteen, mutta brunette tunsi siltikin jäävänsä ulkosiideriksi ystäviensä vaaleanpunaisen maailman reunalle. Ikuisena sinkkuna tatuoija pystyi vain unelmoimaan rakkaudesta ja ilotulituksista, eikä Jungkook voinut kieltää kateudenpistosta sydämessään.

Ehkä vielä joskus, brunette pureskeli alahuultaan omiin ajatuksiinsa vaipuneena pyöriessään tuolilla. Sen katse viipyili pienessä huonekasvissa toimistopöydän kulmalla, ja huomatessaan lehtien nuupahtaneen vihreän, poika kaatoi kahvikupin loput tummaan multaan. Tyytyväisenä se laski mukin takaisin pöydälle vain nähdäkseen edessään hämmentyneen platinapään, jonka permanentista kärsineet hiukset aaltoilivat valon taittuessa niistä.

"Mitä sä teet?" Taehyungin suupielet nykivät virneen levitessä tuon komeille kasvoille. Pähkinänruskeat silmät pilkkasivat nuoremman liikkeitä, eikä brunette voinut estää tulista flamenconpunaista hehkua poskillaan ja kaulallaan. Tatuoijan levottomuus sai platinahiuksisen varsin huvittuneeksi, ja pian Jungkook tunsi hukuttautuvansa tenorin pehmeään naurahdukseen.

"Millon sä tulit ja miks?" Jungkook haastoi taputellessaan kuumottavia poskiaan. Oli yllättävää, että Taehyung oli tullut käymään. Eiväthän ne olleet tätä päivää ennen kuin snappailleet pari kertaa toisilleen, ei muuta. Periaatteessa brunette oli pelkkä tuntematon Taehyungille, jos muutamaa unohdettua nudea ja screenshottia ei laskettu. Muistaessaan sen platinan virne muuttui pilkkaavan mysteeriseksi, kun se kumartui nuoremman ylle tutkimaton ilme pokerinaamallaan. 

"Mä tulin kattoo sua."

"Kiva", tatuoija mutisi hengästyneenä, ja huomasi äänensä hiipuvan vaarallisesti. Kirottu Kim Taehyung ja sen universaalinen kauneus, jolla oli epäilyttävä vaikutus brunetteen. Kurkkuaan karaisten jätkä osoitti kasvia käsien täristessä, saaden platinapään jakamattoman huomion puolelleen: "Se näytti yhtä kuolleelta ku mä nii aattelin jos kahvi ois piristäny sitä."

"Kahvi?" Taehyung rypisti otsaansa huolestuneena. "Mä luulin et se oli kirkasta, tho oisit ollu salee liia nuori käymää viinakaupas."

"Nah, oon kakskyt. Mä join jo kuustoistkesäsenä Germanian suurlähetystön portailla siideriä."

"Okei?"

"Siel saa kuustoistveen mietoi ja viel vähä aika sitte tupakkaaki", Jungkook kompasteli sanoissaan haroessaan hermostuneena ylikasvanutta otsatukkaansa. Hiukset valahtivat pojan silmille, ja Taehyung teki kaikkensa, ettei olisi tarttunut pojan pupumaisista poskista ja painanut suukkoa silkkiselle hiusseppeleelle. Valonkajot heittivät spektrejä bruneten kasvoille, joka pahatapaisesti jäysti alahuultaan suu mutrussa. Tatuoija oli liian suloinen omaksi hyväkseen, ja platinapää tuhahti synkästi pelätessään itsehillintänsä pettävän. 

Eikä ollut helppoa Jungkookillakaan. Partaveden ja tupakan kirpeä tuoksu leijui huumaavana heidän yllään, jännitteen sähköistyessä vaarallisesti. Vanhemman farkkutakin peittämä käsi kurotti sytkärin bruneten tummansinisten haalareiden etutaskusta, pitkien sormien sipaistessa viettelevästi nuoremman leukalinjaa. Hetken aikaa Taehyung pelkäsi veren kukkivan sormenpäissään, ja puraisi hätäisesti kieleensä jottei olisi huutanut rakkauttaan puolelle tähtikuntaa.

Yhtäkkiä platina kuuli juoksuaskelia ja tunsi laihojen käsivarsien kietoutuvan kaulalleen Jiminin hypätessä ystävänsä reppuselkään. Molemmat menettivät tasapainonsa ja lensivät lattialle tukahtuneiden parahdusten saattelemana, maailman pyöriessä vuoristoradassa heidän ympärillään. Blondin onnellinen kiljuminen sai Taehyungin nostamaan kädet korvillensa, Jungkookin ja Yoongin matkiessa jätkää. 

"Jimin?" platina kohotti kulmiaan yllättyneenä pojalle, joka piteli käsissään valkkaripulloa. Taehyung ei ollut edes tiennyt Jiminin ja Yoongin olevan tatuointiliikkeessä, niin keskittynyt se oli Jungkookiin ollut. Hunaja heitti nopean silmäyksen mustahiuksiseen, joka nyökkäsi lempeä hymy huulillaan. Malttamattomana Jimin naksautti kierrekorkin auki ja otti hörpyn pullonsuusta kultaisten sydänten loisteessa. 

"Me muutetaan yhtee!"  


A/N: oliks ikävä taekookkii

fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now