EXTRA ; WRITER

790 89 24
                                    

special edition;
EXTRA - WRITER
150418

_______

hhh en oo tehny extraa pitkää aikaa mut nyt ois tägi musta lol. en tägää ketään, joten jos haluutte tehä nii ihan vapaasti! (kuvapohja on mun tekemä ja sitä saa käyttää, edellisestä ei saanut selvää.)

_______

GET TO KNOW ME; kpop edition

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


GET TO KNOW ME; kpop edition

1. Name/Nickname?

Heii, mä oon Jasmin! Tykkään kuitenkin käyttää kirjoitellessani taiteilijanimenä Jolista, ja on okei kutsua mua molemmilla nimillä! :)
Niille jotka miettii mistä se Jolis tulee, niin käytännössä se on ranskan kielen sana joli (=nätti, suloinen) maskuliinin monikossa. Se lausutaan miten se ranskaks tulee sanoakin eli [ʒɔli], mut ainoona erona se et yleensä äännän perään myös sen s-kirjaimen(jota taas ei tulis sanoo) :D

2. Age/Birthday/Zodiac Sign?

15, 22/02, pisces

3. Where are you from?

Suomi, Espoo

4. Likes?

Taide, musiikki, kirjallisuus, muoti, vaatesuunnittelu, puvustus, matkustelu, ihmisoikeudet, meikit, kasvonaamiot, neilikat, elokuvat, koirat, jikook, kengät, mom jeans, oversized paidat, kirjoittaminen, messy buns, livemusiikki&keikat, frendit, some, kreikkalainen kulttuuri, hoitoponi, viikonloput, sateiset yöt, liljat, kielten opiskelu, photoshop, aamuauringon nousu, sniikkaaminen kahelta yöllä mäkkäriin, halaukset, suklaa, valokuvaus, lävistykset, glitter, tähdet, maalaaminen, surrealismi ja haaveunet.

(=moonchild&vaporwave.)

4. How did you discover kpop? What was the first kpop song you heard?

Mun kavereiden kautta! En oikeesti muista ekaa biisiä koska 2012 on vähä aikaa, mut luulen et se oli 2ne1 I am the best ? Ja sit oli PSYn legendaarinen Gagnam Style ja Shinhwan biisit, omg.

5. How long have you been listening to kpop?

Vuodest 2014?

6. Ever been to a kpop concert?

Ye! Mainittakoot 24k ja HALO.

7. Do you own any kpop albums/merchandise?

Oon broken af mut on mul julistetta nimikirjotuksil, btssän lightstick, huppareita ja kenkiä. Viimesimmält Halon keikalt löytyy valokuvaa jäsenten kaa jos se lasketaa, albumeita en omista.

8. Favorite groups/solo artists(female/male)?

Wow näit on liikaa mut eniten kuuntelen BTS, SF9, Stray Kids, The Rose ja DAY6. Sooloartisteista lempparit on Sunmi ja Chunga.

9. Biases(female/male)?

Jeon Jungkook, Hwang Hyunjin, Kim Seungmin, Kang Chanhee ja Lee Sunmi<3

ig: @loveurjolis
sc:

ig: @loveurjolissc:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now