45 ; rakkaus

684 121 30
                                    

Luku 45 | rakkaus

"Persikoita ja
vadelmaunelmia;
sokerisinta rakkautta."

Martin Garrix ft. Khalid - Ocean

Jungkookilla oli ollut outo aavistus koko päivän

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jungkookilla oli ollut outo aavistus koko päivän. Jo aamulla lähtiessään töihin odottava jännitys oli vallannut tuon kehon, ja siitä lähtien tatuoija oli käyttäytynyt kuin vaaleanpunainen, ylienerginen Duracell-pupu.                   

Nyt, nojatessaan käsiinsä hien kirveltäessä silmissä se aavistus ei ollut vieläkään mennyt pois. Raskaat henkäykset väräyttelivät jätkän koko vartaloa, joka oli loppuunkulutettu työvuoron jäljiltä ja valmis repeämään ompeleistaan. Riekaileksi hangatut kädet vavahtelivat saippuavaahdossa bruneten pyyhkäistessä ne esiliinaansa ja nostaessa viimeistä astiaa lautaspinoon. Pikaruokaravintolan keittiön rosteriset kalusteet tuntuivat jääkylmiltä paljaalla iholla, ja jätkä työnsi itsensä rättiväsyneenä pystyyn harmaiden tiskien äärestä.

Hän heitti essunsa menemään ja laahusti raskailla askeleilla takahuoneeseen. Hampurilaisbaarin työvaatteet haisivat rikkinäiselle jäätelökoneelle ja suolatuille ranskalaisille, joille Jungkook nyrpisti nenäänsä. Punertavassa valossa brunette riisuitui nihkeistä päällisistä ja pujottautui omiin rääsyihinsä; se sama kulunut nahkatakki, polvista rikkoutuneet farkut ja shakkiruutuiset vanssit olivat tuon ikisuosikkeja.

Haukotellen Jungkook otti kuluneen kangaskassinsa kaapista ja pyöräytti avaimia lukossa. Hopeahelyt kilisivät, kun poika raahusti ovelle, poistuen ulos yöilmaan. Kassi tuon olalla painoi saman verran kuin jätkän silmäluomet, ja kaikki mitä tämä olisi halunnut oli kaatua kuumaan vaahtokylpyyn.

Kaksi vuorotyötä ja siinä sivussa tatuoijan hommat riittivät juuri ja juuri vuokraan, juomaan ja huvituksiin. Itsensä loppuunajaminen ei ollut ollut koskaan Jungkookin lapsuudenunelma, mutta opiskelevana nuorena suurkaupungissa hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa. Kaikesta huolimatta hän kuitenkin sulki suunsa vaikeuksistaan, tyytyen ajatukseen jossa karuselli ei pyörisi ikuisesti.

Laskeutuessaan portaita alas jätkä kaivoi röökin takkinsa taskusta. Pieni valonliekki sytytti tupakan eloon huulien välissä, ja Jungkook imaisi pitkät myrkkyhenkoset. Tähtitaivasta silmäillen nuori lähti kohti itäistä dösäpysäkkiä, savuverho pehmeänä untuvana ympärillään. Se oli jotenkin lohduttava kalskeassa pimeydessä, ja brunette kiskoi hytisten takkia paremmin päälleen ajatuksiinsa vaipuneena.

Mutta juuri suojatien edessä hän yhtäkkiä tunsi kevyen kiskaisun hihassaan. Jungkook jähmettyi paikoilleen savun karatessa rohtuneilta huuliltaan, yllättävän tuttujen ja lämpimien sormien kietoutuessa ranteensa ympärille. Höyhenenkevyet kosketukset käden leimojen ääriviivoilla saivat tummatukan taivuttamaan päätään ja sulkemaan silmänsä mielihyvän aalloissa.

"T-taehyung", nuorempi sopersi katse nyt hopeahiuksisen merensyvyisissä sielunpeileissä. Laiska virne kohosi virheettömille kasvoille, ja sanaakaan sanomatta Jungkook tunsi halauksen ympärillään.

fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now