46 ; muste

652 113 30
                                    

Luku 46 | muste

"Kuuhun ja takaisin."

Jess Glynne - Take Me Home

"Tää on ihan helvetin typerää

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Tää on ihan helvetin typerää."

Yoongi sihisi kuin käärme silmäillessään epäluuloisena blondin poikaystävänsä käsissä lepäävää appelsiinia. Se oli ihan tavallinen, pyöreä hedelmä, mutta Yoongin silmissä se näytti vaarallisen makealta nektarilta, jopa tappavalta. Jimin kohautti vain olkiaan vastaukseksi, ja keskittyi laskemaan tatuointikoneen käsistään. Mustien kumihanskojen peittämät sormet pyyhkäisivät appelsiinin kuorta paperipyyhkeellä, ja leimahtavaan oranssiin tatuoitu nimi Jimin kimalteli esiin.

Siistit, kaunokirjoituksella tekstatut kirjaimet tihkuivat tuoretta mustetta, ja Yoongi tunsi kylmät väreet selkäpiissään tuijottaessaan näkyä kauhulla.

"Must taas tää on niiin mageeta", blondi puolestaan virnisti leikkiessään hedelmällä. Appelsiini kieppui ilmassa, kunnes se kerran lipesi blondin kätösistä ja vieri lattialla makaavan Yunan viereen. Kissa rääkäisi pelästyneenä, iski kyntensä nahkasohvan upottavaan pehmikkeeseen ja kiipesi huonekasvien päälle vinkuen. Jimin nauroi sitä kirotun melodista nauruaan,- sitä samaa joka sai Yoongin polvet tutisemaan- ennen kuin kurottautui ottamaan kissan pyytääkseen anteeksi.

"Must on vaa nii vitun siistii, et pääsen tekee tatuoinnin sulle ja viel sellasen, et mun nimi on koht sun kaulalla."

"Älä muistuta", Yoongi mutisi epämääräisesti, "sä tökit mua koht noil neuloil sillee et salee avaat mun kaulavaltimon tai jotain."

"Shh", hunajahiuksinen hyssytteli nojautuessaan taaksepäin ja puraistessaan huultaan. "Mä en tekis koskaa sellasta, oot mulle tärkein kaikista."

Yoongi pyöräytti silmiään ristiessään kätensä rinnoilleen. Kaksi päivää sitten, Jiminin tultua treffeiltään kissakahvilasta, blondi oli syöksynyt vanhemman kaulaan itkien. Siinä oli mennyt koko yö, kun he vain olivat jutelleet keskenään siitä, millä tasolla heidän suhteensa oli. Jimin oli nikotellen kertonut leikin pelostaan mustahiuksiselle, joka oli ottanut nuoremman huolet ihan tosissaan. Niin tosissaan, että oli itse ehdottanut jotain tatuointia vartalolleen todistaakseen sitoutumisensa poikaa kohtaan. Pelkät sanat olisivat riittäneet ihan hyvin, mutta Yoongi pelasi varman päälle.

Se vain oli salaperäinen mysteeri, millaisissa huuruissa tatuoija oli ollut lupautuessaan kokemattoman Jiminin tatuoitavaksi ja vieläpä ottamaan poikaystävänsä nimen ikuisesti iholleen. Näin jälkeenpäin mietteet kuumottivat kybällä, ehkä naurattivatkin, mutta nyt oli myöhäistä jänistää.

Päivä oli ollut puolillaan, kun kaksikko oli saapunut hiljaiseen tatutointiliikkeeseen kissa mukanaan. Yuna oli maukumalla maukunut itsensä salaa Jiminin reppuun, eikä Yoongi voinut olla asiasta vihainen. Viimeiset tunnit kissa oli pitänyt seuraa vanhemmalle, kun Jimin harjoituksen vuoksi ja tummatukan hermojen rauhoittamiseksi oli testaillut taitojaan siloposkisiin appelsiineihin tekoihon ollessa liian kallista. Vanhempi oli myös yllytetty näyttämään vanhoja kuvia ihka ekoista leimoistaan, jotka olivat jotenkin kovasti huvittaneet Jiminiä. Teiniangstin syvällinen sanoma kuulemma välittyi hyvin, se oli nauranut.

fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now