35 ; kaunis

946 117 42
                                    

Luku 35 | Kaunis

"Oot enemmän kuin tarpeeks. Sä riität."

Mike Perry ft. SHY Martin - The  Ocean (Shy Version Lyric)

Kirkas aamuaurinko läiskitti puulattian valotäplillään

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kirkas aamuaurinko läiskitti puulattian valotäplillään. Hento tuulenvire avonaisesta ikkunasta leyhytti melkein läpinäkyviä verhoja, suuteli kevätsäässä päivettynyttä ihoa ja nuoli korpinmustia hiuksia suolaisilla tuoksuillaan. Yoongi heitti käden otsalleen väsymyksestä vaikeroiden, ja piiloutui syvemmälle untuvapeiton alle. 

Sinertävät verisuonet kuulsivat paljaassa käsivarressa sen uskaltautuessa haparoimaan viereistä puolta vällyjen alta. Kun mustahiuksinen ei tuntenutkaan blondeja kutreja tai lämpimiä solisluita sormenpäillään, tuo heitti peiton menemään ja nousi istumaan. Se puoli sängystä, jossa Jiminin olisi kuulunut olla, oli tyhjä. Jäljellä oli vain surullisesti ryttääntyneet lakanat ja varjoissa kylpevä painauma siinä kohden, missä nuorempi oli vielä aiemmin maannut. 

Tummia ja vähän villejä kiharoitaan haroen Yoongi ehti pelätä pienen hetken ajan Jiminin lähteneen. Kitkerä maku suussaan tatuoija jäysti epävarmana huultaan ja muisteli omaa epäreilua tekoaan pojalle. Rehellisesti sanottuna jätkä ei olisi ollut lainkaan yllättynyt jos blondi olisikin yllättäen kadonnut aamuyön pikkutunneilla, mutta ei voinut siltikään estää palan nousemista kurkkuunsa tai painoa sydämessään. "Ei helvetti", mustahiuksinen kuiskasi ja tiputtautui sängyltä lattialle. Se veti pyykkikorista löydetyt mustat nilkkasukat lämmittämään palelevia varpaitaan, ennen kuin venytteli särkeviä, jumissa olevia raajojaan. Harmaat pilvet pyörivät tornado lailla tatuoijan mielessä, ja pettyneenä tuo tassutteli suljetulle ovelle.

Olohuoneessa vahva kahvin ja leivonnaisten makea tuoksu löivät vasten Yoongin kasvoja. Rennon lofin tahdit soivat hiljaisella radion aamukanavalta, ja sen päälle hyräillyt sanat kaikuivat paperinohuista seinistä. Uteliaana ja peukalonkynttään purien mustahiuksinen harppoi keittiöön, pysähtyen niille sijoilleen. 

Vastassa oleva näky sai Yoongin henkäisemään. Varovaisesti mustahiuksinen nojautui ovenkarmiin kädet rinnalle ristittyinä, antaen katseensa vaellella hävyttömästi hellan edessä pyörivän blondin takamuksella. Kyykkävä Jimin heilutti itseään musiikin tahdissa, samalla tarkkailen uunissa paistuvien croisanttien rusketusta. Kahvikoneen kutsuva kehräys ja pienelle ranskalaiselle parvekkeelle katettu aamiainen saivat mustahiuksisen nuolaisemaan huuliaan. 

Rytmit taustalla vaihtuivat mahdollisesti vieläkin letkeämmiksi, saaden sokeriblondin pyöräyttämään kaksi piruettia kurottaessaan isoja kahvimukeja kaapin ylähyllyltä. Ihan omissa maailmoissaan eläen Jimin ehti kaataa vahvat maitokahvit ja ottaa suklaiset leivosunelmat uunista, ennen kuin tuo huomasi vastaheränneen tatuoijan oviaukossa. Särkyneessä falsetissa kiljaisten blondi kapsahti vanhemman kaulaan, ja painoi märän suukon Yoongin poskelle.

"Mä luulin et sä olit lähteny", mustahiuksinen mutisi ja kietoi kätensä nuoremman lantiolle. Ihastunut kikatus kantautui vallattomasti suoraan Yoongin korvanjuuresta, Jiminin pudistaessa päätään.

"Miks mä lähtisin?" hunaja painoi sormensa toisen huulille ja hymyili vinosti, "mä en lähe mihinkää jos mun muru on tääl. Tein sulle kans ruokaa, toivottavasti tykkäät pariisilaisesta aamiaisesta mun tyyliin."

"Sä hemmottelet mua", mustahiuksinen pyöräytti silmiään nostaessaan nuoremman keittiösaarrekkeelle istumaan. Pojan sileät sääret kietoutuivat toisen selän taakse ja sormet sukelsivat niskan suortuviin, peukaloiden silittäessä kuumottavia poskia.

"Koska sä ansaitset sen", Jimin kuiskasi painaessaan hätäisiä pusuja vanhemman sängelle. "Mä rakastan sua."

Yoongin sormet upposivat syvemmälle pojan herkullisiin reisiin. "Mä en todellakaan ansaitse sua", mustahiuksinen tuhahti vaimeasti ja juoksutti kämmentään lyhyillä yöshortseilla puetuilla jaloilla. "Sä oot vaa nii nätti ja kallisarvoinen."

Jiminin onnellinen hymy levisi entisestään. Pehmeät valot kultasivat tuon hiuksille sädehtivän kruunun ja kokoa liian suuri svetari sai pojan näyttämään aivan halittavalta nallekarhulta. Tummista silmänalusistaan ja muutamasta epäpuhtaudesta poskissaan huolimatta Jimin oli kaunis, niin sisältä kuin ulkoakin. Hän oli luonnonkaunis, jopa täydellinen.

"Mäkin rakastan sua tosi, tosi paljon", Yoongi pyyhkäisi karanneet hiussuortuvat blondin korvan taakse piiloon, silmien kertoessa tuhatta ja yhtä tarinaa.

"Ja mä toivon et sä tiiät itekki miten rakastettava sä oot."


A/N: soft hours. i love y'all.

-ur jolis

-ur jolis

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now