6 ; sydämenlyönnit

925 121 27
                                    

Luku 6 | Sydämenlyönnit

"Miks sellainen ihminen, jolla on noin kaunis sydän, rukoilee sen lyöntien pysähtyvän?"

Bloodstream - The Chainsmokers

Bloodstream - The Chainsmokers

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"...yeah, things were sweet three months ago
When I was living how I wanna on my own
And I thought I don't need that much
I guess I was out of touch

I'm fucked up, I'm faded
I'm so complicated..."

Jiminille tuttu biisi soi hiljaisena viereisellä sivupöydällä olevasta kajarista. Se oli yhdistetty bluetoothin avulla tatuointiartistin omaan kännykkään. Nyt se tatuoija istui pyörivällä työtuolilla, valmistelemassa värejä ja konetta tatuointia varten. Pieni blondimme taas oli istutettu yllättävän epämukavalle tatuointituolille, juuri sille samaiselle jolla Taehyungkin oli aikaisemmin istunut.

Tummanpuhuvan työhuoneen ovi aukesi, ja höyrypilvi tupsahti sisään oviaukosta. Pilven takaa erotti juuri ja juuri bruneten vallattoman hiuspehkon. Se oli se samainen tiskipoika, jolla oli jäniksen etuhampaat, ja jonka Jimin oli edellisellä vierailullaan tatuointistudioon tavannut. Brunette oli esitellyt itsensä Jungkookiksi, ja oli ilmeisesti myös tatuoija, vaikka ei se sitä kyllä ollut sanonut.

Tatuointituolin yhteydessä olevalle pöydälle laskettiin kuppi mustaa kahvia, jonka jälkeen brunette katosi huoneesta, jättäen Jiminin ja Yoongin keskenään. Mustahiuksinen niiskaisi vetäessään kumihanskat käteensä, ja tarkasteli sen jälkeen kalvolla olevaa siirtokuvaa. Kuva esitti tietysti kättä, jonka sormet olivat ristissä.

Jo seuraavana päivänä Min Yoongilta oli tullut vastaus lähetettyyn sähköpostiin. Blondin helpotukseksi se oli ollut myöntävä vastaus, ja aika oli varattu seuraavalle viikolle. Jimin oli viettänyt monet yöt valvoen ikkunalaudallaan, selaten kuvia ja miettiessään, millaisen tatuoinnin oikeasti haluaisi. Joka kerta hän kuitenkin päätyi samaan lopputulokseen; hän haluaisi kuvan esittävän kättä. Olivat kädet sitten pojalle fetissi tai eivät, kuva näyttäisi nätiltä aina tuon iholla.

Jimin vetäisi nopeasti paitansa pois yltään, ja rutisti sen rintakehäänsä vasten. Alkuperäisen suunnitelmansa mukaan tatuointi olisi tullut pojan ranteeseen, mutta ne arvet hävettivät nuorta liikaa. Siispä hän oli vaihtanut paikan yläselkäänsä, lähelle selkärankaa. Jimin tiesi, että hänen selkärankansa paistoi ikävästi ihon alta, ja että selässäkin ja kyljissä oli nähtävillä muutamia arpia, mutta hienotunteinen tatuoija ei maininnut niitä sanallakaan. Tai sitten se ei vaan kiinnittänyt huomiota. Sen sijaan tuo kosketti kevyesti pojan selkää ja kuiskaisi hiljaa: "Tähänkö?"

Jimin nyökkäsi, ja tunsi kostean pyyhkeen pyyhkivän selkäänsä. Sen jälkeen kuului epämiellyttävä ääni, kun kalvon suojapaperi irrotettiin muovista. Pian takertuva materiaali painettiin vaaleaa ihoa vasten, ja otettiin nopean silittelyn jälkeen pois. Jimin värähti kuullessaan tatuointikoneen heräävän eloon. Blondi puraisi huultaan yrittäen nojautua kumaraan käsivarsiensa varaan, mutta tunsi melkein saman tien hansikoidun käden olkapäällään. "Pysy siinä, ja sano jos haluut pitää tauon."

Sen jälkeen huone täyttyi hiljaisesta särinästä ja kovemmalle käännetystä musiikista. Bloodstream kaikui jo toista kertaa seinistä, rauhoittaen tähtiä näkevää blondia. Hän ei ollut arvannutkaan, miten paljon jatkuva neulojen pistely ihoon sattui. Jokaisella kerralla uusi kipuaalto vyöryi hennon kehon lävitse, mutta poika puri urheasti huultaan. Aina siihen asti, kunnes maistoi veren rautaisen maun kielellään.

"Sattuuko?" Yoongi kysyi kumartuneena tatuoimaan. "Vähän", kuului blondin vastaus. Tuon ääni tärisi. Mustahiuksisen pehmeä ja tasainen hengitys Jiminin niskaa vasten ja vasemman käden peukalo, joka pyöritti ympyröitä vasemman lapaluun päälle, veivät pojan huomiota pois kivusta jonnekin ihan muualle. "Usein kukaan ei valitse ekaa tatuointiaan näin herkkään paikkaa, aika rohkeeta", se Yoongi jutusteli, mutta sulki suunsa lauseen myötä.

Lopunaikaa Jimin yritti ajatella kaikkea muuta. Blondi mietti, mitä tekisi huomenna, mutta todettuaan ettei mitään, hän vaihtoi aihettaan kissaansa. Tai oikeastaan edesmenneeseen kissaansa. Se kisu oli ollut sillä pienellä seitsemän vuoden ikäisellä Jiminillä, jolla oli vielä kaikki hyvin. Nykyisellä Jiminillä elämä oli aika ylösalaisin, mutta tuo ikävöi yhä lemmikkiään.

Yhtäkkiä kone sammutettiin ja nuori tunsi tatuoijan nousevan. Se pyyhkäisi tuoretta mustetta pari kertaa liinalla, ennen kuin levitti punaiselle ja kuumottavalle iholle viilentävää rasvaa, ja teippasi siihen kelmun päälle. Aluetta pisteli, mutta Jimin huomasi, miten oli tottunut neuloihin ajan kuluessa. Tai sitten kissan ajattelu oli auttanut.

Yoongi nyökkäsi ovea kohti, lähtien itse siihen suuntaan. Jimin hörppäsi kahvistaan yhden kulauksen, ja kankeana kiirehti paitaansa pukien tatuoijan perään. Blondi maksoi tatuoinnin, allekirjoitti kuitin ja piirsi vielä pienen sydämen nimensä perään. Sydän oli aina kuulunut tuon allekirjoitukseen, eikä poika pystynyt luopumaan siitä. Nopean kiitoksen jälkeen Jimin suori liikkeestä ulos, sydän hakaten. Hänen piti myöntää, tatuointi oli saattanut vähän pelottaa, mutta hän oli selvinnyt, kiivaista sydämenlyönneistä huolimatta.

Kevyin mielin tuo käveli kotiaan kohden. Jimin oli tyytyväinen itseensä. Hän oli tehnyt jotain, mitä itse halusi, ja joka teki hänestä omasta mielestään itsestään vielä vähän nätimmän.

A/N: Ok mut oon kyl nyt pettynyt. Tilasin elokuussa Hallyu Mart-nimisestä nettikaupasta ne PumaxBTS Court Star-kengät, ja oon täs venannu kolmisen kuukautta. Sanoivat sieltä että ne tulis kyllä, mut nyt ne ei enää vastaa??? Toivon et saisin ees mun rahat takas, mut vituttaa kyl et se kauppa oli huijausta, ihan näin niiku varotuksena muille, älkää tilatko sielt :(

Mutta!! Uus luku kaverit, kiitos kun luitte<3

Ja tää on omistettu sulle redteared sun kommentista edelliseen lukuun, kiitos siitä!<333










fetisisti ; yoonminWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu