24 ; valtakunta

1.1K 118 38
                                    

Luku 24 | valtakunta

"Sun iho mun omaa vasten, sun sormet kietoutuneina mun vyötärölle. Kaikki mitä mä ikinä halusin oli olla eksyksissä rakkaudessa sun kanssa."

Andrew Belle - In My Veins

Jiminiä ei ollut varmaan koskaan pelottanut näin paljon

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jiminiä ei ollut varmaan koskaan pelottanut näin paljon. Olihan sitä vuosien aikana tullut hölmöiltyä baarireissuilla ja päädytty sänkyyn useammankin kuin yhden pubituttavuuden ja tuntemattoman kanssa, mutta riisuutuminen jonkun edessä, joka merkitsi enemmän, tuntui ihan erilaiselta.

Ja tässä oli myös jotain muutakin;

Blondi oli selvin päin.

Jimin ei muistanut kertaa, jolloin ei olisi harrastanut seksiä ilman alkoholin tuomaa helpotusta. Neitsyytensäkin hän oli menettänyt kahdeksannella luokalla jollekin lukion jätkälle, joka oli juottanut hyväuskoisen yläkoululaisen juovuksiin koulun vuosibileissä. Vähintään sen epäinhimillisen kokemuksen jälkeen lasillinen kirkasta oli tuntunut niin oikealta, ja sen vaikutus vielä paremmalta. Se oli saanut vapautuneemmaksi, rohkeammaksi ja aamulla musta aukko mielessä oli ollut lohduttava. Viina ei saanut katumaan, mutta sisimmässään Jimin ei voinut peitellä totuutta. Kaikki ne kerrat olivat olleet vain turhaa ja epätoivoista päänselvittelyä, yritystä unohtaa. Ne kerrat olivat olleet ihan erilaisia viinan ja sekava mielentilan kera, mutta nyt kun alla oli vain kaksitoista senttilitraa halpaa punkkua ja jätkän kaikki aistit olivat terävimmillään, ristiriitaiset ajatukset tanssivat veitsenterillä blondin päässä.

Pehmeä kämmenselkä Jiminin poskella havahdutti pojan katsomaan Yoongia suoraan silmiin. Sen silmissä välähteli halu, mutta siltikin se sai pidettyä äänensä aina niin rauhoittavana ja lempeänä. Pieni hymähdys karkasi mustahiuksisen huulilta tuon tarkkaillessa blondin kasvoja.

"My my, sä oot nii nätti", se kuiskas lopulta, antaen Jiminille aihetta sydänkohtaukseen. Blondi nojautui Yoongin kosketuksesta, liu'uttaen käsiään kyljiltään valkoisen paidan helmalle.  Nielaisten Jimin vetäisi vaatekappaleen päänsä yli, ja lennätti sen samaan kasaan lattialle armeijanvihreiden verkkareiden kanssa.

Terävä henkäys mustahiuksiselta sai blondin hymyilemään varovasti. Epävarmuus kaiversi vielä jossakin, mutta Jimin halusi uskoa Yoongin olevan erilainen. Hän halusi uskoa itseään vanhemmasta miehestä pelkkää hyvää, ja olisi antanut kaikkensa tuolle. Sormien napsautus, ja Jimin olisi ollut polvillaan toisen edessä. Koska totuus oli, että Jimin saattoi olla vähän liiankin sekaisin Yoongista. Jätkä oli nuoremman märkä päiväuni ja koukuttava huume, johon hän ei kyllästynyt ikinä. Blondi halusi mustahiuksista kuiskailemaan syntisiä kehuja ja rakastamaan vartaloaan, jättämään fritsuja sisäreisiinsä ja sormenjälkiä lantionsa luille. Se mitä Yoongi oli sanonut olohuoneessa oli saanut Jiminin melkein itkemään, ja sotkuisten suudelmien jälkeen kaksikko oli päätynyt tatuoijan parisängylle, Jimin koko sen ajan mustahiuksisen sylissä.

fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now