Volumul II

2.8K 258 32
                                    

La două luni după ce a părăsit orașul ce i-a schimbat cursul vieții, Julie încearcă să-și reia rutina din New York și să dea uitării ultimele luni

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

La două luni după ce a părăsit orașul ce i-a schimbat cursul vieții, Julie încearcă să-și reia rutina din New York și să dea uitării ultimele luni. Dar trecutul o prinde din urmă când granițele Warrenton-ului se redeschid. Apariția neașteptată a lui Warren va perturba liniștea pe care Julie reușise să și-o creeze, dezgropând sentimente ce se doreau a rămâne pierdute. Schimbarea profundă apare când, odată cu apariția umbrelor nopții pe străzile New York-ului, își face simțită prezența și Nathan, cel despre care se credea că s-a stins odată cu incendiul din aprilie. Iubire. Răzbunare. Teamă. Trădare. Moarte. Toate acestea vor gravita în jurul ei pe măsură ce, împreună cu Nathan, va încerca să găsească o soluție ce ar putea pune capăt haosului creat de existența umbrelor nopții.

 Toate acestea vor gravita în jurul ei pe măsură ce, împreună cu Nathan, va încerca să găsească o soluție ce ar putea pune capăt haosului creat de existența umbrelor nopții

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

• • • Trailer-ul volumului II • • •

Trailer-ul este și la media. Sper să vă placă! Voi posta primul capitol mâine. 

Umbrele NopțiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum