5N Özel-Balayı

62.6K 2.8K 1.3K
                                    

"Anahtar nerede?" diye sordum kapının önünde beklerken. Baran, cebini karıştırdıktan sonra aradığını buldu ve "İşte burada." deyip deliğe soktu.

Saniyeler içinde kapı açılırken içeri girmeyi planlıyordum ama birden kendimi havada bulmuştum. İçeri Baran'ın kucağına girerken kahkaha atıyordum. "Bunu cidden yapacağını düşünmemiştim!"

"Sonuçta her gün evlenmiyoruz." deyip beni yere indirdiğinde kalp atışlarım hızlanmıştı. Biz evlenmiştik ve artık bu evde beraber yaşayacaktık.

"Ben en iyisi banyoya gireyim. Malum, saçımda tonlarca tel toka var ve sprey yüzüden fazla sert. Ayrıca iğrenç kokuyorum." Son detayı neden verdiğimi bilmesem de gelinliğimle odaya koşturmuştum.

"Ben de diğer banyoya giriyorum!"

Onu onaylama gereği duymadan gelinliğimi çıkardım ve bunu tek başıma yapabildiğim için kendimi tebrik ettim. Banyoya girmeden önce 20 tane tel toka çıkarmak zorunda kalmıştım saçımdan.

Ilık bir duştan sonra havluma sarındım, kenarda duran iç çamaşırlarımı giydim, saten ve kısa geceliğimi de üstüme geçirdikten sonra biraz saçlarımı kuruttum.

Nemli saçlarımla odaya girdiğimde o da aynanın önünde, saçlarını bir havlu yardımıyla kurutuyordu. Bu haliyle gözüme fazlasıyla çekici gelmesinin sebebi birazdan aramızda bir şeyler geçecek olması mıydı bilmiyordum.

Beni fark ettiğinde muzipçe gülümseyip havluyu bir kenara attı. "Yorgun musun?"

Bu sorunun asıl anlamının hazır mısın değil misin olduğunu bildiğim için gülümsemeye çalışarak "Değilim." dedim.

Suratındaki gülüş silinmezken kenarda duran telefonundan yavaş bir şarkı açtı ve bana bir bakış attı. "Ne tesadüf, ben de değilim."

Onun cesaretinden cesaret alarak yanına ilerledim. Sonuçta ilk başta sadece öpüşecektik, bunu daha önce de defalarca yapmıştık.

Ellerimi omzuna koyduğumda alınlarımızı birleştirdi. "Bu şarkıyı seçmek için ne kadar vakit harcadın?" diye sordum ve odanın ışığını kapattım. Banyo ışığı zaten yanıyordu, daha fazla ışığa gerek yoktu.

"Banyodan çıktığımda ilk işim şarkı seçmek oldu çünkü heyecanımı dindirmem gerekiyordu." dedi ve ellerini belimle popomun arasındaki yerde birleştirdi.

"Heyecanın gecenin sonuna kadar dinmeyecek Baran." derken ellerimi önce göğsünde, sonra karnında ve son olarak da pantolonuna yakın olan kısımda gezdirdim. Sonuçta 8 yıldır beraberdik ve bu süre içinde öpüşmeden biraz daha fazlasını yapmıştık.

Baran'ın nefes alışverişleri hızlanırken ellerini biraz daha aşağı indirip popoma koydu. "Böyle yaparsan tabi dinmez."

Dudaklarımız aniden birleşirken ellerimi tişörtünün eteklerine yerleştirdim ve yukarı doğru sıyırmaya başladım. Bana yardımcı olup tişörtten en kısa sürede kurtuldu ve popomdan tutup havaya kaldırdı. Sırtım yumuşak yatakla buluştuğunda kalbim yerinden çıkacak gibiydi.

"İyi misin? İstersen durabilirim."

"Hayır, durma." dedikten sonra ekledim. "Ne yapacağını biliyor gibi görünmen beni biraz da olsa rahatlatıyor."

"Sağdıcım Haydar amcaydı, bana neler yapmam gerektiğini teker teker anlattı." dediğinde böğürme sesi çıkardım. "Haydar amcayla gerdek gecemiz hakkında mı konuştunuz?"

5 NUMARADove le storie prendono vita. Scoprilo ora