Beni vur

184K 5.7K 1.1K
                                    

BÖLÜM 3 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


BÖLÜM 3 

SAHNE: BEKLENEN AN


"Kahretsin!"

Elim başımda yoğun bir baş ağrısıyla gözlerimi araladım. Beynim yerimden çıkacak gibi zonkluyordu. Neden bu kadar içmiştim ki? Elimle başımı tutarak doğrulmaya çalıştım. Dayanılmayacak gibi gelen ağrıma karşılık "Lanet olsun!"demiştim. Bu baş ağrısı beni öldürecekti. Yan tarafa uzanıp telefonumu elime aldım saat onu geçiyordu. Yan tarafa dönüp ayaklarımı yere koydum. Tam kalkacağım sırada içeriden sesler geldi.

İşte o anda nerede olduğumu, dün neler yaşandığını bir bir hatırlamaya başladım. Tekrardan "Lanet olsun..." diyerek güç bela doğrularak  hemen beyaz örtüyü kaldırdım.
İşte asıl şimdi gördüğüm kanla beynimden vurulmuşa dönmüştüm. Düne dair bir şeyler anımsamaya çalışsam da hiçbir şey yerli yerine oturmuyordu.

"Lanet olsun. Lanet! Nasıl? Bunu nasıl yaparım?"

Amacım bu değildi. Bu olamazdı. Ben bu değildim. Bu şekilde değildi. Bu yaptığım yenilir yutulur cinsten değildi. Ben...Ben bu iğrençliği nasıl yapardım. Yapmış olamam. Olamam değil mi? Olamam. Başımı avuç içime hapsederek baskı uyguladım. Gözlerim kapalı geceyi anımsamaya çalışsam da nafileydi. Hiçbir şey anımsamıyordum.

"Ah Baran, Ah! Neden bu kadar içtin, neden?"

Dokunmayacaktım. Ona dokunmayacaktım. Ellerimi başımdan çekerek yüzümü avuçladım. Kendime gelmeye çalışsam da beynim zonkluyordu. İçeriden bir ses geldiğinde elimi yüzümden çekerek omzumun üstünden banyo kapısına baktım. Canını mı yakmıştım? İyi miydi? Telaşla banyo kapsına doğru ilerleyerek kapının önünde durdum. Kapıya vurmadan önce içeriden gelen sesleri dinlemeye çalışarak yutkundum.

"İyi misin?" 

 Kendi baş ağrımı unutmuş artık kızı düşünüyordum. Düğün dernek gerginliğinden kız bir hayli kötü davranmıştım. Niyetim de bu yöndeydi ama asla ona zarar vermek gibi niyetim yoktu. Kuzenime yapılan kötülüğü başka hiçbir kadına yapamazdım. Bunu hazmedemezdim.

"Lütfen ses ver, beni tedirgin ediyorsun."

İçeriden su sesi geldiğinde derin şekilde soludum. Hiç değilse hala oradaydı.

"Baran! Oğlum!" 

Dışarıdan gelen sesle bakışlarım kapıya çevrildi. Bu annemin sesiydi. Banyo kapısına son bir defa daha baktıktan hemen sonra odanın kapısına giderek kapıyı yarı açtım. Annem ve hemen ardındaki kadınları gördüğümde canım sıkılmıştı.. "Efendim Anne." dedim. Annem göz işareti yaptığında neden geldiklerini anlamıştım.

"Oğlum, seni bekliyoruz.." Annem tahammülsüz şekilde yanındaki kadınları işaret etmişti. O anda kapıyı kapatıp içimden küfür ettim. Böyle dünyanın da...  Küfürler savururken Annemin istediği örtüyü alıp hemen kapı dışında bekleyen anneme uzattım.

BARAN BEY 🚬Where stories live. Discover now