FİNAL 3 🐦

97.8K 3.7K 292
                                    

Baran, son söylediğim sözlere içerlediği için mi bilmem beni kendine çekip sarılmaya  çalıştı ama ben ona bu izni vermedim. Bir kez daha bana merhamet etmesini istemiyordum. Beni aciz biriymiş gibi görmesine izin vermeyecektim. 

"Bırak sarılma!.." Baran, hışımla ayağa kalarak sinirle sağ elini boynuna götürdü. Karşılık vermeden önce düşünürken ben de yatakta biraz geriye doğru gittim. "Bir erkeğin damarına bu kadar basılmaz Miray..." Erkekmiş... Biz kadınlara gelince mi erkeklik damarınız tutuyor?

"Bir kadında bu kadar zıvanadan çıkartılmaz. Ben, acınılacak durumda değilim bana merhamet şovları yapma..." Ben ondan hiçbir şey istemiyorum. Geldiği yere hiç durmasın gitsin. "Kim sana acıyor Miray?" Ne sanıyor mu adam sesini yükseltince haklı olduğunu mu?

"Sen acıyorsun Baran sen. Önce üçüzleri görünce sarılıp öptün şimdi de ağlıyorum diye..."

"Kendiyle bu kadar tezat bir kadın ömrü hayatımda görmedim... Deli olacağım ya acımakmış. Sana sarıldıysam mutluluktandı... Sevincimi seninle çocuklarımın annesi ile paylaşmak istedim. Burada bile art niyet arıyorsun sana başka ne diyebilirim ki..." Deme zaten sen bana bir şey deme. Ben burada ne hissediyorum haberin var mı? Bir beklerken üç bebek annesi olacağım ben onları nasıl doğuracağımı bilmezken bir de seninle aşık mı atacaktım.

"Tâbi mutluluktan Baran Efendi. Sanki daha önce Baba olacağını bilmiyordun ilk kez öğrendin."

"Kızım sabır taşı olsam kül olurdum. Sana olayları daha başka nasıl anlatabilirim ki sevindim çünkü ilk kez bebek heyecanı sardı daha öncesinde bu duyguyu bilmiyordum. Sende kalp atışlarını duyunca mutlu olmadın mı?.."

Çok mutlu olmuş hatta ağlamıştım bile her ne kadar Baran'a zıt gitsem de onları ilk kez hissetmiştim. Hem bir de değil üçüzler olacaktı. İyi ama ben onlara nasıl bakacaktım. Üç bebek üç anne demek yetebilir miyim diye düşünürken yüzüm şekilden şekile girdi. Baran, bana anlamsızca bakıp kaşlarını çatınca. "Burada da suçlu sensin eğer daha önce gelseydin beraber doktora gider daha önce bu sevinci beraber yaşardık. Sen bunu bile kursağımda bıraktın. Artık oralarda tek başına ne hatlar çevirdiysen..."

"Pes diyorum inan bana pes!.." Baran, pes ederken bir yandan da beni alkışlıyordu. Bu sefer fazla sinirlenmiş olmalı ki öfkeyle bakıyordu. Ama bana ne ya haklı olan benim. Erkek değil mi ona gözüm kapalı güvenecek halim yoktu "Ben, haklıyım tamam mı?" Duyduklarımdan sonra tek haklı olan benim.

"Miray, normal şartlarda asla şu salak soruna cevap vermezdim ama  şu an psikolojini hiç iyi görmediğim için cevap veriyorum. Aç kulağını iyi dinle. 'Ben, keyif çatmaya değil çalışmaya gidiyorum anlayabiliyor musun çalışmak için gittim."

"Anlamıyorum..."

"Ya sabır kızım benim kamyon şoförü olduğumu düşün gidip haftalarca gelmediğimi o zamanda böyle trip mi atıp her günümü zindan mı edecektin."

"O zaman iş değişirdi adı belli bir işin olduğunu bildiğim için ses etmez seni beklerdim..."

"Allah'ım günahım neydi benim...Yat uyu Miray sadece uyu. Belki sabaha normal birine dönüşürsün..."

"Ha ha ha!.." Söylediği sözden sonra yatağıma uzanarak başımı yastığa koydum. Adama bak ya hem suçlu hem güçlü tamam bende suçluyum orada hem fikiriz ama onun da benden az kalır yanı yok...

"Işığı kapat gözümü alıyor..."   Baran, karşılık olarak sadece derin nefes alıp verdi. Işığı kapattıktan sonra günün verdiği yorgunlukla çok düşünmeden uymuşum. Baran'ın sesini duyduğumda sanki hiç uymamış gibi gözlerimi açmadan cevap verdim.

BARAN BEY 🚬Where stories live. Discover now