47.bölüm

104K 3.8K 315
                                    

Cumayı bekleyemedim bir bölüm daha yazdım sizin için 💗

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim böyle güzel okuyucularım olduğu çok şanslıyım gerçekten.
Güzel yorumlarınız ile dünyanın en mutlu insanı oluyorum.

İyi ki varsınız sizi çooooooooooook seviyorum 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘. Kitabı mı okuduğunuz için çok teşekkür ederim. 💗


Birileri hayatınız hakkında kararlar alıyor, baştan sona bütün hayatınız değişiyor.
Bir yandan hayatınızın aşkını sunuyor diğer yandan bütün hayallerinizi alıyor. Bir yanım kızıyor ona diğer yanım seviniyor Asaf'ı bana verdiği için.
Kalbim, mutlu aşkını bulduğu için sevdiğine kavuştuğu için.
Aklım, itiraz ediyor buna başkasını da sevebilirdin diye, Asaf olmasaydı başka biri olurdu diye.
Kalbim itiraz ediyor buna ondan başkası olamaz diyor onunla dolup taşıyorum onunla atıyorum onunla yaşıyorum artık Asaf'la.
İçimde sürdüğüm savaştan çıkıp elimde tuttuğum kağıt parçasına bakıyorum.
Ne de çok bilmediğim şeyler varmış hayatımda, annemin öldürülmesi, bunu yapan kişinin annemi seven adamın babasının olması.
Annemin Seda Hanım için yaptığı işler ve kazandığı ihaleler, Seda Hanımın anneme olan düşkünlüğü, annemin Eva olarak bu camiada bilinmesi ve onların karanlık dünyasına ismini yazması.
Benden habersiz olan evliliğim, Asaf'ın çalkantılı dünyası.

Bu kısa zaman içinde o kadar şey oldu ki düşüncelerimi toparlayamıyorum artık, kafamın içinde bir savaş oluyor ve o savaşı yine kendimle yapıyorum iki cephede de ben varım. Kazanan da ben kaybeden de ben olacağım.
Titreyen ellerim ile açtım elimde ki kağıdı, belki ki ilk açan ben değilim Asaf da mı okumuştu acaba. 
Beyaz kağıdı açıp üzerine işlenmiş olan yazıyı okumaya başladım.
Okuduğum ilk cümlede gözlerim dolmuştu bana böyle seslenen tek kişi Seda Hanımdı.
" Meleğim...... "
Bu satırları okuyorsan öğrenmişsin demek ki her şeyi.....
Biliyorum kızgınsın bana neden böyle bir şeyi yaptı diye .
Eğer bunu sana teklif etseydim kabul etmeyeceğini biliyordum, hayallerini bildiğim için bu hayattan çıkıp başka yerde hayat kurmak istediğini bildiğim için söylemedim sana güzel gözlüm. Kızma gücenme bana seni kendi torunlarımdan asla ayırmadım meleğim onlar kadar sevdim seni nasıl sevmem ki Eva'mın yadigarıydın, ondan bana kalan tek varlıktın. Asaf'la evlenmeni istedim benim soyadımı taşıyacak tek kişi sendin en çok sana yakışırdı meleğim.
Sen doğduğun da çok güzel bir bebektin, Asaf'ın annesi benim canım gelinim o kadar çok sevmişti ki seni annene 'Eva bu benim gelinim şimdiden kızına talibim ' demişti.
Annen de ' kızım da isterse neden olmasın herşey onun istediği gibi olacak ' demişti. Burada yanlış yaptım biliyorum iznin olmadan isteğin dışında oldu affet meleğim eğer sevmezsen Asaf'dan boşanabilirsin bunun için bile her şeyi hazırladım.
Senin de herşey de payın var Asaf'ın eşi olarak değil Eva'mın kızı olduğun için her ne kadar kan bağımız olmasada oda benim kızımdı.


Hiç ayırmadım çocuklarımdan anneni çok sevdim oda beni sevdi. Oğlum ve gelinimden sonra oda öldüğünde bir parçam daha koptu annende evlat acısını yaşattı bana ama dünyalar güzeli bir kız bıraktı bana.
Benim olan her şeyi biliyorsun kimsenin bilmediklerini bile. Unutma kimse sana bir şey yapamaz zorla, sen benim kızımsın güçlüsün burda olmasam bile göcümü sana bırakıyorum bana ait olan her şey senin de unutma meleğim korkma anne annen hep yanında olacak seni koruyacak kızma bana olur mu anne annen seni çok seviyor meleğim.
Yok olduğun o altı ay bana cehennem gibi geldi. Bir daha olmasın dedim seni eğittim güçlü yaptım sende kabul ettin bunları bir daha zayıf biri olmak istemiyorum dedin güçlü olmak istiyorum dedin. Oldun da çok güçlü bir kadın oldun hep gurur duydum seninle, bir yandan da korktum yine o olay tekrarlanırsa diye düşündüm seni koruyacak tek kişi Asaf'tı kendi canı pahasına hemde.
Eğer bunu yapmasaydım gözlerim açık giderdim. Hem annene ne derdim kızmazmıydı bana seni öylece bıraksaydım. Azzem adı gibi güzel olan ceylan seni seviyorum meleğim ne olursa olsun hep güçlü ol.....


ASAF-I AZZE TUTKUSU  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin