82.bölüm

71.2K 2.6K 536
                                    




   Hızla giden arabada derin nefesler alıyordum bir elimle karnımı sıkıca tutarak. Asaf, bir eliyle direksiyonu tutmuş diğer eliyle de elimi sıkıca tutup beni sakinleştirmek için arada öpüyordu. Gözlerinde oluşan endişe ve korkuyu görünce elini sıkıp yüzümdeki ifadeyi biraz da olsa değiştirmeye çalışarak iyi olduğumu göstermeye çalıştım. Arabaya bindiğimizde ağrım oluşmuştu ama bunu Asaf'a belli etmemeye çalışıyordum.
Asaf," Az kaldı güzelim dayan birşey olmayacak sakin ol tamam mı Azzem, sende bebeklerimiz de iyi olacaksınız."
Beni sakinleştirmek için söylüyordu ama aslında kendisine söylüyor gibiydi çünkü benden daha çok endişeliydi Asaf. Benim güzel adamım ilk defa korkuyordu. Onun bu halini görmeye hiç alışık değildim.
" Sen yanımda olduğun sürece hiçbir şeyden korkmam sevgilim. "
Hastaneye geldiğimizde Asaf, arabayı ani bir frenle durdurup hızla araban çıkarak benim kapımı açtı. Dikkatli bir şekilde beni kucağına alarak bize doğru gelen sağlık görevlilerinin yanına hızla ilerledi. Sedyeye yatırıldığımda Asaf, elimi tutarak benimle kontrol odasının kapısına kadar geldi.
Ne kadar ısrar etsede doktorlar onu içeri almamıştı. Elimi bıraktığında gözlerim hemen dolmuştu. Sanki bütün gücümü ondan alıyormuşum gibi. Asaf, dolan gözlerimi görünce hızla yanıma gelip alnıma dudaklarını bastırdı.
Asaf," Korkma güzelim ben burdayım tamam mı. Sakın korkma. "
Yanımda kalmasını istiyordum ama doktorlar buna sıcak bakmadığı için sesimi çıkaramıyordum. Biliyorum çünkü bunu dile getirsem hiç bir kuvvet Asaf'ı burdan çıkaramazdı.


Kaç dakika geçti bilmiyorum, daha doktorların muayenesi bitmeden kapı sert bir şekilde açıldı. Tabi ki kim olduğunu tahmin etmek zor değildi. Hatta bu kadar beklediğine bile şaşırmıştım. Yeri sarsan sert adımlarla bana doğru gelerek elimi sıkıca tutup çatık kaşlarla doktorlara bakaya başladı.
Bu bakış, beni burdan kimse çıkaramaz sakın müdahele etmeyin bakışıydı. Elini sıktığımda aşık olduğum siyah gözleri beni buldu.
Çatılan kaşları düzelip, şefkatle ve aşkla bana bakmaya başladı. Önce elimi sonrada alnımı öptü.
Asaf," Bir sorun yok değil mi doktor."
Doktor," Şuan herşey yolunda Asaf bey, ultrasondan da bakalım gerekli açıklamayı yaparım. "
Karnıma sürülen soğuk jel ile titrek bir nefes alıp bebeklerimi görmek için heyecanla monitöre baktım.
Asaf, bana biraz daha yaklaşıp saçlarımı okşamaya başladı.
"  İyiler değil mi.? "
Doktor," Evet Azze hanım, ikiside iyi bu sefer saklanmamışlar hem, cinsiyetlerini öğrenmek istermisiniz."
Başımı olumlu anlamda sallayıp Asaf'ın elini sıkmaya başladım.
Doktor, " İki güzel duyguyu aynı anda tadıcaksınız Asaf bey, kızınız ve oğlunuz olacak tebrik ederim. "
Asaf, önce hiç tepki vermeden karnıma bakmaya başladı. Gözleri yavaşça gözlerimi bulunca, siyah menevişlerine inen sisi gördüm.
Dolan gözlerimden yaşlar akmaya başlayınca Asaf, titreyen dudaklarıma yumuşak bir öpücük bırakıp alnını alnıma yaslayarak yüzünü yüzüme sürttü.
Asaf," Başıma gelen en güzel şeysin, iyiki benimsin nefesim, teşekkür ederim çok teşekkür ederim bu güzel duyguları bana yaşattığın için. "
" Seni seviyorum sevgilim. "
Asaf, burnumun ucuna öpücük bırakıp geri çekildi. Doktorun uzattığı peçeteyi alarak karnımı silmeye başladı. Diğer kolumda serum olduğu için rahat hareket edemiyordum zaten. Asaf, karnımı temizledikten sonra iki defa öpüp çıplak karnımı örttü. Boğaz temizleme sesiyle dikkatimizi doktora verdik.
Doktor, " Genel duruma baktığımızda şuan iyisiniz Azze hanım ama artık daha dikkatli olmasanız, İkizler diğer bebeklere göre biraz daha sıkıntılı ve zor bir hamilelik. Ayrıca artık doğum yapana kadar ilişkiye girmemenizi öneriyorum. "
" Hiç mi.? "
Doktor boğazı temizleyip gözlerini kaçırınca ne söylediğimi fark edip kaçamak bakışlarla Asaf'a baktım.
Asaf, gülmemek için dudaklarını birbirine bastırıp yanağının iç kısmını ısırıyordu. Önce Asaf'a sonra da doktora kötü kötü baktım. Ne olmuş yani Asaf'ı aşermem benim suçum değildi. Diğer şeyleri ne kadar  istesemde ilk sırayı Asaf alıyordu. Bu benim elimde olan birşey değildi üstelik  mide bulantımı dindiren tek şey onun kokusuydu.
Doktor," Ne yazık ki bebekler için tehlikeli bir durum Azze hanım. İlişkiye girilse bile çok dikkat edilmeli tabi biz bunu doğuma kadar yasaklıyoruz tedbir amaçlı."
Doktor birkaç şey daha söyleyip odadan çıktı. Çıkan doktorun arkasından söylenirken Asaf, yanıma oturup  rahatlamış yüz ifadesiyle başını boynuma gömüp kokumu içine çekerek derin nefesler almaya başladı.  Sıcak dudaklarını tenime bastırıp başını kaldırarak yüzüme bakmaya başladı. Uzun parmakları yüzümde gezinirken ikimiz arasında iki üç santim vardı.
" Asaf.? "
Asaf," Hımm."
Konuştuğumda dudaklarım dudaklarına değiyordu. Asaf, yüzümün her yerini sevip öpücükler bırakıyordu.




ASAF-I AZZE TUTKUSU  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin