89. bölüm 1.kısım

65.6K 2.7K 477
                                    

İsimler için teşekkür ederim Beyza'cım. Tabi herkese teşekkür ederim birbirinden güzel isimler önerdiniz. İlk mesaj atan Beyza olduğu için onu seçtim.

Sizi seviyorum keyifli okumalar 😘

Saçlarımı okşayan el ve alnımda hissettiğim dudaklarla derin uykumdan uyanıp gözlerimi açmaya çalıştım. O kadar yorgundum ki sanki aylardır uyumamış gibi hissediyordum.
Asaf," Hadi uyan güzelim, aç aşık olduğum zümrüt gözlerini de nefes alayım Azze'm."
Asaf'ın kadife sesi kulaklarımı okşarken içimin ısındığı hissettim. Zorda olsa göz kapaklarımı açmaya çalıştım. Titreyen kirpiklerim arasında aşık olduğum gözlere baktım. Bulanık görüşümü geçirmek için gözlerimi kapatıp açtım. Asaf'ın endişeyle solan yüzüne baktığımda gözlerimin dolmasına engel olamadım. Asaf, rahat bir nefes alıp alnını alnıma yasladı.
Asaf," Şükürler olsun."
Elimi sakallı yüzüne yasladığımda Asaf, dudaklarıma kısa bir öpücük bıraktı. Bu adamın dokunuşlarıyla ve öpücükleriyle yeniden doğuyordum sanki. Kalbimin ve ruhumun sahibi, ruhumu ruhuna mühürleyen aşık olduğum adam kalbim attığı sürece senin için her saniye böyle heyecan ve aşkla atsın.
" Asaf, oğlumuz ve kızımız iyiler değil mi? Ben en son seslerini duydum."
En son kızımın sesini duymuştum. Korkudan bütün bedenim kasılmıştı. Endişe ve titrek çıkan sesimle bir damla göz yaşı aktı gözümden.
Asaf," İkisi de iyi güzelim korkma ama acıktıkları için hastahaneyi ayağa kaldırdılar resmen. Kendini nasıl hissediyorsun, ağrın var mı Azze'm."
" İyiyim ben hadi bebeklerimizi getir lütfen. Bir an önce kucağıma almak istiyorum onları."
Asaf, yanımda olan düğmeye bastıktan sonra başını boynuma gömüp kokumu içine çekti.
Asaf," Doktor muayene etsin seni önce güzelim, çok solgun görünüyorsun sonra da bebeklerimizi getirsinler."
" Ama hemen görmek istiyorum. Önce yavrularımın kokularını alayım sonra doktor bakar bana."
Asaf, burnunu boynuma sürtüp dudaklarını tenime bastırdı.
Asaf," Önce doktor muayene etsin seni güzelim, zor bir doğumdan çıktın. Bırak doktor sana baksın iyi olduğunu söylesin bende rahat nefes alayım Azze'm."
Derin bir nefes alıp saçlarını öpüp okşadım aşık olduğum güzel adamımın. Hala korkuyordu benim için. Gidecekmişim gibi başını boyun girintime yaslamış kollarıyla beni sarıyordu.
" İyiyim ben rahatla artık sevgilim bak burdayım, seninleyim."
Asaf," Sen bayıldığında nefesim kesildi, kalbim durdu Azze. Ben seni kaybedemem sensiz yapamam, beni bırakma ne olursa olsun beni bırakma  tamam mı cennet kokulum."
Dolan gözlerimden iki damla yaş düştü. Bazen diyorum onun sevgisi ve aşkı daha mı çok. O beni daha çok mu seviyor, çünkü bazen öyle güzel hissettiriyor ki duygularını bana, kendi sevgimi eksik görüyordum. Burnumu Asaf'ın saçlarına gömüp kokusunu içime çektim. Nasıl bırakırdım ki onu. Ölsem bile ruhum rahata erişmezdi ki o olmadan.
" Bedenim de ruhum da sensiz yaşayamaz. Sen istesende gidemem senden kalbimin sahibi."

Açılan kapıyla Asaf, başını kaldırıp odaya gelen doktora başıyla selam verdi. Yerinden kalkıp yanı başımda durup elimi sıkıca tuttu.
Doktor," Annemiz uyanmış, nasıl hissediyorsunuz Azze hanım ağrınız çok var mı.?"
" Çok yorgun hissediyorum sanki aylardır uyumamışım gibi. Biraz ağrım var ama dayanılmayacak bir şey değil. "
Doktor," Yorgun hissetmeniz normal bir durum. Doğum da çok kan kaybettiğiniz için kendinizi toparlayana kadar baş dönmesi ve yorgun hissetmeniz normal. Tansiyonunuz düzelmiş ağlarınız için düşük dozda ilaç yazacağım. Kendinizi toparlamanız için de tüketmeniz gereken şeylerin listesini yazarım. İki saat sonra tekrar kontrole gelirim eğer daha iyi olursanız sizi taburcu ederiz. Geçmiş olsun efendim. "
" Teşekkür ederim. "

Doktor odadan çıktığında kapı kapanmadan Bora ve Ayla odaya girdi tabi kucağında taşıdıkları can parçalarım ile. Sabırsızca yerimde kıpırdanıp ellerimi uzattım. Bora'nın elinde kızım Ayla'nın elinde ise oğlum vardı. İkisi de aşkla bakıyordu bebeklerime.
" Hadi ama verin kucağıma artık."
Ayla, oğlumun kokusunu içine çekip yavaç bir şekilde kucağıma bıraktı.
Bora," Abi bu çok güzel ya. Üstelik mis gibi kokuyor."
Asaf, dikkatli bir şekilde kızımızı kucağına aldığında büyülenmiş gibi izlemeye başladı. Tabi ağlayarak ortalığı yakıp yıkan kızım babasının kucağında birden durdu.
Aynı şekilde oğlumu kucağıma aldığımda onun da ağlaması kesildi. Dudaklarımı hassas tenine yaslayıp mis kokusunu içime çektim.
" Hoşgeldin bebeğim."
Asaf, yanı başımda oturduğunda yaşlı gözlerle ona baktım. Onunda gözleri dolmuştu. Babasının kucağında olan kızımın da kokusu içime çekip minik ellerini öptüm.
" Sende hoşgeldin kızım."
Asaf," Bana bu güzel duyguyu yaşattığın için çok teşekkür ederim nefesim. Hayatımda ikinci defa aşık oldum. Baksana senin gibi çok güzeller değil mi."
" Evet çok güzeller."
Göz yaşları içinde kızımı da kucağıma aldım sevdiğim adamın kolları arasına sığınırak.
Asaf, yorulmamam için oğlumuzu kucağına aldığında bende kızımızı sevdim. Bu öyle güzel bir andı ki şimdiye kadar yaşadığım bütün sevinçler sanki boşmuş gibi geliyordu.
Ayla, göz yaşları içinde Behzat'a sarılmış bizi izliyordu. Özellikle de Asaf'a bakıp göz yaşları içinde gülümsüyordu. Bora, ise aşkla kucağımızda ki bebeklere bakıyordu.
Kızım ağlamaya başlayınca bir kaç saniye sonra oğlumda ağlmaya başladı. Şaşkınlıkla bebeklerime baktım. Bu ses onların küçük bedeninden nasıl çıkıyordu.
Hemşire," Emzirmeniz gerekiyor efendim ikisi de çok aç. "
Ayla," Hadi biz çıkalım."
Bora," Ben burda kalsam olmaz mı Ayla? Şu köşede otururum bebeği kucağıma alarak valla sırtımı da dönerim Azze'ye bakmam."
Bora, masum bir çocuk gibi konuştuğunda Asaf, yerinden kalkıp Bora'nın karşısına geçerek babacan bir tavırla Bora'nın sırtına vurdu.
Asaf," Merak etme artık bizimleler. Azze, onları emzirir emzirmez hemen çağırırım seni tamam mı koçum. Hadi şimdi çıkın odadan çocuklarım daha fazla aç kalmasın."
Bora," Bak hemen çağır ama ben kapının önündeyim."
Asaf, başını olumlu anlamda salladığında hepsi odadan çıktı.
Hemşirenin yardımıyla önce kucağımda olan kızımı emzirdim.
" Kızımız gözlerini senden almış sevgilim, baksana bir çift kara elmas gibi parlıyor menevişleri."
Asaf, hayranlıkla kızımıza bakıp minik elini öptü.

ASAF-I AZZE TUTKUSU  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin