Capitolul 1

1.6K 42 2
                                    

       M-am ridicat de lângă mormântul tatălui meu și i-am promis ca o sa îl mai vizitez când o sa pot. Acum venise timpul sa plec, bagajele erau făcut, biletul de avion era in geanta și taxiul ma aștepta in fata cimitirului care o sa îl găzduiască pe tata pentru tot de-a una. Las ca o lacrima sa îmi cada pe obrazul meu palid și rece si ma îndrept cu pași mici spre mașina care ma va duce la aeroport. 
       Nu prea era incantata de aceasta mutare, dar trebuie sa privești mereu partea buna. Și care ar fii partea buna, asta ma intreb de fiecare data, iar răspunsul este mereu acelas, o sa îți revezi mama după mult timp. O mama care de abia mi-a dat trei telefoane de când au divorțat, mai ales ca tot timpul ne-am înțeles bine, era cea mai buna prietena a mea, dar s-a schimbat de când a plecat, de fapt cred ca acel om cu care s-a căsătorit a schimbat-o.
   X: Domnișoara, am ajuns la aeroport.
     Ii Multumesc taximetristului și cobor, imediat după ce ii dau banii. Fac toate cele necesare, și ma imbarc in avion care este pe cale sa decoleze. Gata,oficial vechea mea viata o sa dispară pentru tot deauna, poate ca o sa fie ceva bun, o sa pot sa îmi schimb statutul de ciudata, dar oare chiar vreau asta, oare chiar pot sa il dau uitării  pe tata. Nu gândurile mele chiar o iau razna. Decid sa îmi bag căștile in urechi și sa ma uit pe micuțul geam.

   *************
       Târăsc bagajul pana la ieșire din aeroport, apoi trag aer in piept, și închizând ochi, sperând ca totul este doar un vis prost, dar deschid ochii și îmi apar in fata acele clădirii înalte specifice New York-ul. Nup, se pare ca nu este unul din visele mele urate.
    X: Skyler!
   Ma întorc speriata, și dau de o femeie blonda, slaba și cu câteva riduri pe fata......mama?
  Eu: Mama?
Ma: Sky, mi-a fost foarte dor de tine, te....te-ai vopsit, și ești mai înaltă, și mai frumoasa.
Eu: Am constata cât de dor îți este de mine din miile de apeluri de la tine.
Ma: Scumpo, am fost foarte, dar foarte ocupată. Ed m-a angajat la compania lui și de abia mai trecem pe acasa.
Eu: Și cum de ti-ai făcut timp sa vii sa ma iei. Și cine este Ed?
Ma: Trebuia sa vina doar șoferul sa te ia, dar am vorbit cu Ed, care apropo este soțul meu și mi-a zis sa vin si eu sa te iau eu. Nu te bucuri?
Oricât de suparata as fii pe ea, nu pot sa nu o iert, este mama mea, așa ca o i-au in brațe, chiar mi-a fost dor de ea, nu am vazut-o de 4 ani. Ne despartim și ma conduce spre o mașina neagră cu geamuri fumurii, care apropo cred ca este foarte scumpă. Intram și rămân uimita de luxul dinăuntru, se recunoaște ca este scumpă numai după scaunele astea din piele foarte confortabile.
Ma: Putem pleca, Harry.A, apropo, ea este Skyler
Ha: Încântat de cunoștința domnișoara Skyler, eu sunt Harry ,mama dumneavoastră mi-a povestit multe.
Eu: Incantata.
Poate am fost puțin nepoliticoasă, folosind un ton de neinteresată, dar chiar nu îmi place sa cunosc oameni noi, cu totuși ca Eduard pare un om bun, nu ma prea bucur de venirea mea aici, și cred ca mama a înțeles asta din privirea pe care i-am aruncat-o care mai ca a dat-o cu câțiva centimetri departe de mine. Poate sunt puțin înfricoșătoare, adică puțin mai mult.
După ceva timp, mai precis jumătate de ora, pentru ca da, New York-ul este un oraș foarte aglomerat, ajungem in fata unei case gigantice cu doua etaje și o grădina cu sute de flori, și presupun ca este și piscina in spate. Este cam imposibil sa nu fie. Cobor încă cu ochii pe casa superba din fata mea.
Eu: Ne întrețin cum putem, ha?
Ma: Poate am exagerat un pic, mai mult. Haide, de abia aștept sa îți arat camera ta, sper sa îți placa.
Ma conduce spre intrare, iar ușile se deschid scoțând la iveală doua femei de aproximativ 45 de ani care îmi zâmbesc.
Ma: Buna ziua doamnelor, ea este fiica mea, scumpo, ele sunt Jen și Lili, ajutoarele noastre.
Je: Skyler, chiar ești o fata frumoasa cu niște ochi superbi.
Eu: Sa ghicesc, mama va spus multe despre mine.
Li: Exact. Noi suntem menajerele casei, așa ca dacă dorești ceva, poți sa ne ceri.
Eu: Nu cred ca mi-l puteți aduce pe tata inapoi, așa ca nu cred ca o sa fie cazul.
Ma: Haide Sky sigur ești obosita. Poți sa te culci, iar când o sa luam cina o sa te anunțam.
Eu: Nu este nevoie, nu o sa îmi fie foame.
Oftează incet și o ia înainte pe scarile gigantice din marmura. Știu ca sunt nesimțita, dar vreau sa o fac sa înțeleagă ca venirea mea aici a fost o greseala, una chiar foarte mare. Ajungem in fata unei uși negre pe care scria cu litere mari de tipar de culoare aurie SKY. Super, acum știe toată lumea in ce camera stau. Intram și mare mi-a fost mirarea când am observat ca mama încă îmi știe gusturile.

    Eu: Îmi place, acum dacă ma scuzi chiar as vrea sa ma culc

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eu: Îmi place, acum dacă ma scuzi chiar as vrea sa ma culc.
Nu mai aștept sa zică ceava ca închid usa, cu cheia,nu vreau sa ma deranjeze nimeni. Îmi las bagajul pe jos și ma arunc in pat, chiar este foarte confortabila bogăția. Brusc îmi aduc aminte ca am și eu o prietena. Dap, singuratica de mine, are o prietena, care ciudat este o fata foarte normala. Ma uit prin camera și observ pe birou un McBook, îl iau repede și ma așez din nou in pat, fac toate cele necesare și o apelez pe Ana. După câteva Bipuri Răspunde, cred ca adormise, avea o fata de o poza.
Eu: Hei, scuze, dar chiar acum am ajuns și m-am gândit sa te sun
Ana: Credeam ca ai uitat de mine, cum este acolo. Ai cunoscut vreun baiat, am auzit ca in New York sunt băieți drăguți.
Eu: Nu ne-am văzut de o zii, iar tu asta ma intrebi. Nu Răspunde. Este Ok, dar știi decizia mea despre mutarea aici.
Ana: O știu, și sincer mi se pare o prostie, cu totuși ca te inteleg, și chiar îmi pare rau de tatăl tău. Încearcă sa te gândești ca nu ai mai văzut-o pe mama ta de 4ani, aveți timp de recuperat.
Eu: Nu știu ce sa zic An, acum ca soțul ei este un om de afaceri super bogat, nu mai are timp, din ce mi-a zis lucrează toată ziua.
An: Pe bune, mama ta a pus mâna pe un miliardar. Chiar a avut noroc...........dar scuze, nu asta conteaza. Haide sa schimbam subiectul, l-ai cunoscut pe fratiorul tău.
Eu: Nu încă, cred ca doarme. Sper sa nu fie un copil gălăgios.
An: Oricum, sa îmi trimiți poza cu el, știi ca ador copii mici. Scuze Sky, trebuie sa închid, nu vreau sa știe părinții mei ca sunt treaza la ora asta.
Eu: Da, ne vedem mâine. Pa.
Închid laptopul și ma așez cu capul pe perna oftând zgomotos. De ce toate mi se intapla numai mie.

La medie este Ana.💛

Dark destiny Where stories live. Discover now