Capitolul 25

773 23 2
                                    

Eu:Nico, jur ca dacă mai îmi spui ceva și dacă ma tot ameninți ca il suni pe Jack, îți dau cu o cărămida in cap. Este seara mes de distracție, nu mi-o strica, altfel o sa te bântui toată viața.
Ni:Cum sa nu comentez dacă fusta aia e prea scurt și parca iti iese fundul prin ea, apoi mai ai și maieul ăla de e prea mic.Tie parca tot timpul ți-au rămas hainele mici. Ar trebuiii sa merg cu tine sa îți iei niște haine.ma obosește cumplit, de când am plecat ma tot tacane la cap, aceeași poveste.sunt îmbrăcată așa doar pentru ca sunt nevoită, bine și pentru ca sunt frumoase haine, plus ca nu sunt vulgare:

     Oricum, îmi încerc norocul și sper sa fie in seara asta aici șeful lor, altfel o sa îmi petrec majoritatea timpului in clubul ăla idiot, Jack ar trebuii sa îmi pupe și picioarele pentru ce fac

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oricum, îmi încerc norocul și sper sa fie in seara asta aici șeful lor, altfel o sa îmi petrec majoritatea timpului in clubul ăla idiot, Jack ar trebuii sa îmi pupe și picioarele pentru ce fac. Bine, a fost ideea mea, o idee stralucita sa știți, ma infiltreze, iar apoi găsim o metoda și ieșim cât mai repede.
Ni:Am ajuns, sper sa merite,Sky. Pentru ca data viitoare îl sun și pe Jack. Oricum  nici  nu știu de ce nu i-am spus.
Eu:Of Doamne, ți-am spus de nenumărate ori Nico. Nu vreau ca plictisosul și îngrijoratul Jack sa ne strice cheful. Acum relaxează-te, comanda doua băuturi și găsește o masa. Eu ma duc pana la toaleta.ofteaza și se îndreaptă leneș spre bar.
Acum este momentul, trebuie sa îl găsesc cât mai repede pe acel om. Dar cum cacat in găsesc dacă nu știu nimic despre el, știu doar ca îl cheamă Asher, și știu asta din întâmplare, când Jack s-a scăpat și in loc sa zică șefu, a zis Asher, iar apoi ma pus sa nu spun nimănui cum îl cheamă, Doamne  dece se face atât caz de omul asta, nu știu
X: Buna  seara domnișoara , păreți pierdută, pot sa va ajut cu ceva?nici nu mi-am data seama ca sunt in același loc, lângă intrare, iar un paznic se pare ca a observat cât de debusolata sunt.
Eu:Dacă nu va supăra întrebarea. Nu pot sa îmi dau seama care este diferența dintre oamenii de aici și oamenii de la VIP.sunt penibila in acest moment, însă nu puteam sa îl întreb pe om dacă știe unde se găsesc mafiile.acesta rade copios la întrebarea mea, însă Răspunde.
X:Sunteți foarte amuzanta, dacă tot nu știți sa va explic: la VIP se duc toți oamenii bogați și sa fie vorba între noi, numai mafioți din toate tipurile de mafii, ba chiar astăzi se afla unul aici si a închiriat tot locul VIP, urmează sa aibă un spectacol cu vreo doua fete.aha, deci este cineva aici, dar tre sa aflu cine.
   Eu:Cum m-ați făcut curioasa și cum îl cheamă, trebuie sa fie foarte cunoscut de a închiriat tot locul.omul sta sa se gândească puțin, dar Răspunde oftând.
   X:Uite, nu trebuie sa spun nimic despre clienți însă îmi ești simpatica, îmi aduci aminte de fata mea, așa ca i se spune Diablo însă tipul niciodată nu își folosește numele real. Sper ca te-am ajutat însă acum trebuie sa plec.
    Eu:Mi-a părut bine de cunoștința.ii fac cu mâna omului trecut de 45 de ani și continui sa ma gândesc la ce mi-a spus. Diablo, Diablo, nu are nicio legătura cu Asher, Diablo înseamnă diavol in spaniola, dar pe toată lumea poate sa cheme așa . Off, se pare ca ghinionul s-a întors iar. .
Super, iar acum ma suna Jack. Intru repede intr-un colțișor liniștit și ii răspund.
Convorbire telefonică
Ja:Sky, ce faci. Ești cu Nico, nu?
Eu:Normal, suntem acasă și ne uitam la un film.cat mai pot sa îl mint pe băiatul asta.
Ja:Bine, vezi ca eu sunt plecat in seara asta cu o treaba.
Eu:Mai exact, am fost de-acord Jack ca îmi spui tot ce faci.ofteaza zgomotos in telefon și pun pariu ca acum își da ochii peste cap
Ja:Trebuie sa supraveghem pe cineva la clubul Cherry, sunt cu șeful, așa ca stai cumințica  acasa și sa nu te prind ca vii aici.imi vine sa îl pup prin telefon la ce veste grozava mi-a dat, însă dacă el va fii acolo asta înseamnă ca nu o sa îmi pun planul in aplicare.
   Eu: Eu zic sa stai acasă și tu și restul echipei, adică dacă este șeful tău trebuie sa fie in stare sa supravegheze pe cineva.
  Ja: Sky, știu ca ești protectivă, dar nu o sa se întâmple nimic, doar urmărim pe cineva nu ne împușcăm.fir-ar, sigur nu o sa stea acasă, deci trebuie sa îmi schimb tactica.
   Eu:Bine cum spui tu, ne vedem mâine, te pup, noapte buna.
     Convorbire telefonică încheiata
   Ii închid repede telefonul și o iau la fuga prin mulțime, sigur Nico este îngrijorat, cred ca am lipsit mai bine de jumătate de ora.
   Ni:Aici erai, chiar voiam sa ma ridic sa vin după tine, ai pățit ceva.asa cum ma așteptăm Nico era alb la fata de îngrijorare, însă a luat băuturile.
  Eu:Era foarte aglomerat la toaleta, chiar îmi era sete, mulțumesc.
     Nu trece mult timp pana când Nico e amețit, știu foarte bine ca nu tine la băutura, însă este pentru o cauza importantă. Ma ridic încet de pe canapea și ii spun ca ma duc din nou la toaleta.
     Intru hotărâtă la cabina damelor de companie, iar când le văd parca m-am plesni pentru ce urmează sa fac.au vreo zece straturi de fond de ten, tone de ruj și sa nu mai spun de noantele deschise pentru pleoape.
    Eu:Ma scuzați ca intervin, însă as vrea sa știu cine participa la spectacolul de la VIP.
   X:Noi doua drăguțo, de ce. Si tare as vrea sa știu cine ești.se uita cu ura la mine și înghit in sec.
  Eu:Pot sa va cer o favoare, in schimbul unei sume de bani, bineînțeles.aceasta începe sa Rada  și parca nu se mai oprește.
   X:Ce poate sa ne dea o adolescenta ce nici măcar nu are voie in club.ma strâmb la ea și îmi ridic capul, sătulă de reproșurile ei.
  Eu: Pot sa va dau bani, nu pentru asta munciți aici. Presupun ca nu este o plăcere sa te dezbraci pentru oricine.zambetul ii piere și privirea ii redevine serioasă. Acum ca ești deacord, as vrea sa ma lași sa urc in locul tău sau dacă exista posibilitatea sa urc și eu.
   X:De unde pot sa știu eu ca nu ma păcălești, se câștiga foarte bine la VIP, deci ne dai și partea ta dacă urci,.
   Eu:Nu am nevoie de banii voștri. Vreau doar sa particip la spectacol.oricum ma bântui singura pentru asta, adică ma bag in cacat singura, cine naiba ar face striptease pentru un tip pe care nu îl cunoaște, eu cel puțin nu as face, dar se pare ca astrele mi-au planificat altceva.
    X:Pai bun venit in spectacol, păpușică. Poți alege ce vrei de la costume, intram in 15 minute.ma strâmb la apelativul folosit și ma grăbesc sa aleg ceva cât de cât decent din grămada asta de haine mini. După ce mi-am ales ținuta, mi-am pus o pălărie, niște ochelari de soare și o peruca neagră scurta.

      X:Știi ca nu e petrecerea de Halloween a unor copii, nu?imi dau ochii peste cap și inspir o cantitate mare de aer, ceea ce urmează sa fac o sa lase lumea fără suflare, adică pe mine, încerc de când am venit aici sa ma conving pe mine ca este...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

      X:Știi ca nu e petrecerea de Halloween a unor copii, nu?imi dau ochii peste cap și inspir o cantitate mare de aer, ceea ce urmează sa fac o sa lase lumea fără suflare, adică pe mine, încerc de când am venit aici sa ma conving pe mine ca este bine ce fac, însă nimic din toate asta nu e ok.
     X:Haide odată, trebuie sa intram. Doar dai din solduri nu e mare lucru, dacă faci fata asta de speriata de bombe o sa ne sperii clienții.imi fac curaj singura și Pășesc după fete, sa înceapă show-ul.

        Termin aici acest capitol, oricum l-am lungit cam mult. Va țin puțin in suspans, dar cred ca vati dat seama ce urmează sa facă Sky.
LECTURA PLACUTA❤️

Dark destiny Where stories live. Discover now