Capitolul 23

831 25 2
                                    

   Eu: Oricine este acolo, vreau sa știi sa ca am făcut carate și ca sunt in stare sa te dobor și cu o singura mâna.
  Ja:Ce naiba faci Sky, ți se pare ca sunt un criminal?rasuflu ușurata ca este doar Jack și ma ridic îndreptându-ma spre paharul cu apa.
   Eu: Și ce voiai sa fac, in plus ce cauți tu aici la ora asta.?se scărpina stânjenit la ceafa și decide intr-un final sa îmi răspundă
   Ja: Este ziua ta și nu avem cum sa trecem de ea fără a primii cadoul se la mine. Știu foarte bine ca nu îți place sa Primești cadouri, dar cadoul acesta este ceva special pentru mine.
   Eu: Bine, cum și de la ceilalți le-am luat ar fii urat sa nu îl iau de la tine.astept nerăbdătoare cadoul, pentru ca sfânta macaroana oricât as nega mi-a fost dor de Jack cel vesel, cu totuși ca atunci când ma gândesc la ce făcea Kevin la petrecere mi se pune un nod in gât.
    Ja: Nu este aici. Vreau sa vii cu mine, doar puțin, apoi ne întoarcem împreuna aici.oftez învinsă și îmi apuc geaca de pe scaun, urmându-l la mașina. Sa nu începi cu întrebările, altfel nu ar mai fii o surpriza, nu?plescai din buze si îmi arunc ochii prin mesaje, O VAI, am uitat de Nico.
       Convorbire telefonică
  Eu: Nico îmi pare atât de rău, m-am luat cu treaba și am uitată sa te anunț ca am rămas cu mama, nu te supăra, te roggg.ma milogească de el, însă de cealaltă parte a liniei se aude un raset colorat
     Ni: Stai liniștiseră Sky, ma anunțat Jack și mi-a povestit tot. Mâine te aștept pe la mine pentru ați da cadoul, sa știi ca nu scapi de mine.este rândul meu sa rad, apoi ii promit ca vin și închid
     Convorbire telefonică încheiata
   Eu:Mersii ca l-ai anunțat pe Nico, este foarte important pentru mine.imi zâmbește și își continua drumul liniștit.
     După ceva timp ajungem in centrul orașului,  străzile erau aglomerate ,iar oamenii se inframadeau in cluburi și in restaurante. Jack depășește aglomerația și ajunge in zona de cartiere luxoase, (nu înțelegeți greșit, și Jack sta tot intr-un cartier de lux, însă sunt mai multe in oraș).
   Ja:Am ajuns.coboara din mașina și ma ajuta și pe mine.
  Eu:Unde suntem? Nu am mai văzut casa asta pana acum.ma uit la el confuza, însă prin ochii lui trece o licărire trista și înaintează spre poarta mare din fier.
     Îl urmez atenta, pana ajungem in grădina, unde este așezată o masa, iar prin iarba proaspăt tunsa se pot observa mici lumânări de diferite culori. Sunt impresionata de decor, însă sunt și mai impresionanta casa ce trona in mijlocul terenului.

    Ja: A fost casa mamei mele, iar înainte sa moara și-a scris testamentul, iar acum este a mea

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ja: A fost casa mamei mele, iar înainte sa moara și-a scris testamentul, iar acum este a mea. Urmează sa ma mut imediat ce termin cu liceul. Ești prima persoana pe care o aduc aici, acest loc este foarte special pentru mine și este ca si locul meu de relaxare, așa ca ești binevenita oricând. Oricum, te-am chemat aici pentru ați da cadoul de ziua ta, știu ca este 12 fără un sfert, însă mai este timp.
Îmi întinde o punga mare de cadou unde găsesc:

      Îmi întinde o punga mare de cadou unde găsesc:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

   Ja: Știu ca ți-am dat doua lănțișoare și pare orarecum stupid însă amândouă au o însemnătate aparte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ja: Știu ca ți-am dat doua lănțișoare și pare orarecum stupid însă amândouă au o însemnătate aparte. In primul după cum vezi îmi exprim iubirea fata de tine, iar la al doilea as vrea sa citești mesajul și sa știi ca ești steluță mea norocoasa și cea mai importantă persoana din galaxie pentru mine. Te iubesc mult, surioara.iar au apărut lacrimile, însă le las libere și ma arunc in brațele celui mai bun frate, va dați seama ca ma topit și ca l-am iertat de tot, însă el nu trebuie sa știe asta, sa mai fiarbă puțin.
Eu: Mulțumesc mult, Jack. Este foarte important pentru mine chestia asta, și mai ales faptul ca m-ai adus in locul acesta, sunt foarte onorata sa ma aflu aici.
Ne așezăm la masa și începem sa mâncam delicioasele preparate pregătite de el.
Ja:Știi, de fapt plănuiam asta de ceva timp, simțeam ca este timpul sa îmi Cunoști trecutul.
   Eu:Jack, știi foarte bine ca am aflat de la alte persoana informații despre trecutul tău și îmi pare foarte rău pentru tine, știu ca nu ar fii trebuit sa zic aia însă vreau sa știi ca sunt alături de tine de acum in colo și ca te poți baza pe mine oricând.am simțit sincer sa ii spunucturile alea, vreau sa nu se mai simtă singur și de aceea o sa ii fac o propunere. As vrea sa îți fac o propunere, dacă vrei.
   Ja: Poate aștepta puțin te rog, mai am încă o surpriza pentru tine.iar in momentul acela un om cu o vioara a apărut lângă noi, începând sa cânte o melodie lenta și armonioasa. Îmi acorzi acest dans?
     I-am zâmbit cu subînțeles și am început sa ne mișcam amândoi pe ritmul melodiei lente.
   Ja:Chiar nu știu de ce ai atâtea probleme in dragoste, ești o persona minunata, iar cel pe care îl vei alege este foarte norocos.
  Eu:Mersi, însă nu cred ca a apărut persoana potrivită pentru mine.ii zâmbesc și îmi mut privirea in alta parte, sperând ca va lasă acest subiect deoparte.
   Ja: Însă Kevin și Owen încă umbla după tine, ce s-a întâmplat între voi.pe bune Jack, chiar nu putea sa nu ii aducă in discuție pe aia doi.
  Eu: OK, o sa îți spun. Owen caută numai scandal și încearcă sa para cel mai perfect om însă ii iese fix pe dos, iar Kevin de la un timp e altfel.Jack se strâmba la cuvintele mele și parca ii stau cuvintele pe limba.
   Ja:Nu știu dacă ar trebuii sa spun asta, vreau doar sa nu te superi Sky.aprob din cap și îl îndemn sa continue. Nu cred ca Kevin este cel care s-a schimbat, tu te-ai schimbat de când ai aflat ca suntem intr-o mafie. Știu ca este greu de digerat asta, însă Kevin chiar tine la tine și el dacă ar putea sa iasă ar face-o, însă este prins, cum suntem toții, odată ce intri nu mai poți sa ieși. Dacă nu ne aveam unii pe alții nu cred ca rezistam, începeam sa ne drogam și in cel mai rău caz ne sinucideam, ne-am ținut aproape unul pe celălalt și am fost o familie. Iar ceea ce tu ai văzut la petrecere, este doar munca lui, Sky, nu a luat niciodată droguri, a fost singurul dintre noi care nu a fost ispitit, cu totuși ca doar el le vinde dintre noi.
     Discursul lui ar trebuii sa ma facă sa îl iert pe Kevin, însă eu deja am făcut asta, i-am iertat pe toți. Doar ca este o relație mai la distanță, pentru o vreme nu mai vreau sa am legătura cu vreun iubit. Ceea ce a spus Jack doar ma făcut sa ma gândesc și mai bine la decizia mea, ce sigur îl va șoca.
      Ne așezăm înapoi la masa și îmi fac curaj.
    Eu: Vreau sa fac parte din mafie, alături de tine.

    Șoc, șoc,șoc, cine s-ar fi așteptat la asta. Revenim cu un nou capitol cevaaa cam târziu, însă din nou vin cu aceeași scuza de care sunt sigura ca v-ați saturat. Vine examenul oameni buni. Oricum va aștept mesajele despre decizia lui Sky și dacă ați vrea sa între sau nu in mafie.
     Lectura plăcută, pupiceiii❤️❤️
  
  

Dark destiny On viuen les histories. Descobreix ara