Capitolul 17

847 28 6
                                    

    Sunetul asurzitor al unor păsări ma face sa tresar, însă odată ce ma ridic, soarele puternic îmi inunda ochii, făcându-ma sa gem.
    După ce ochii mei s-au obișnuit cu lumina soarelui, îmi plimb privirea in jur și îmi aduc aminte de petrecere. Băieții ăștia chiar nu au avut vreun gând sa mergem acasa. Pe Jack il văd tolănit pe nisip, iar Kevin are mana pusă pe talia mea, blocând-mi orice  șansa de a scapă.
    Eu: Kev, trezește-te, este dimineața.vocea mea joasa încearcă Sa il trezească pe mofturosul de lângă care oftează nemulțumit.
  Ke: Cat e ceasul?isi indeprateaza mâna de pe mine și și-o duce la buzunarul blugilor de unde își scoate telefonul. Cacat, Jack, trezeste-te e 9.
      Se ridica repede in picioare, aproape trântind-ma cu fata de nisip. Doamne, o minunate nu poate sa tina mai mult de o zi?
   Kev: Jack, e tarziu și noi am dormit ca prosti pe plaja. Tatăl tău singur are nervi.
   Ja: De aia nu mai pot eu. Stai calm, pun pariu ca nici pe el nu îl interesează de mine, dar mama Emilia își face griji pentru........SKYLER.ma sperii la țipatul lui, iar odată ce ma vede se linisteste și se aseaza pe un șezlong.
   Eu: Jack, dacă te-ai trezit ar trebuii sa plecam. Nici nu știu de ce am dormit aici, nu a băut niciunul din noi.ma grăbesc sa îmi adun telefon de pe jos, și pot sa observ cu ușurintă cele 34 de apeluri pierdute. 15 de la mama, câteva de la Ed, Harry și Jen, iar restul de  la Owen.baiatul asta iar se bagă in seama.
Ja: Scuze, Sky. Eram foarte obosit aseară, și se pare ca și nisipul mi s-a parut confortabil.se scuza el, ștergându-și blugi.
Ma urc repede in mașina lui Jack, bineiteles după ce ii dau un mic pupic pe obraz lui Kevin și îmi i-au la revedere.
Am ajuns repede acasa, unde s-a provocat și dezastrul. Toată lumea era in zarva. Owen de plimba ca bezmeticul prin camera, mama stătea pe canapea cu capul in palme, iar Jen mai avea puțin și plângea.
Eu: Heloo, am ajuns.spun fluturându-mi mâna prin fata lor.
  Ma: Doamne, pe unde ați umblat copii, niciunul nu a răspuns la telefon, și ați plecat fără sa anuntați de la petrecere.
   Eu: Îmi pare rau mama, am fost la o petrecere pe plaja. Ma plictiseam la petrecere, sincer.imi frec mâna ușor stânjenită de situație, pentru ca presupun ca mama sa simțit prost când am spus ca m-am plictisit la petrecerea ei.
   Ma: Trebuia sa îl luați și pe Owen. Cine a fost cu voi.
   Ja: Mama Emilia, stai liniștita, a fost pe mâinile mele. Plus ca a mai fost și Kevin, a avut și el grija de ea.doamne, presimt ca o sa se lase cu bătaie, muștii lui Owen s-au încordat suficient de tare încât sa îți dai seama ca este nervos.
   Ow: Pai atunci de ce mai ne agitam atât dacă a fost Levin, pun pariu ca a stat lipit de ea.idiot, așa cum am spus, și el care credea ca dacă a plecat Kevin are cale libera.
    Eu: Este Kevin, nu Levin și sa știi ca am încredere in el. Și apropo, am dormit îmbrățișați.ooo, presupun ca o sa mi-o iau rau de la ultima replica, însă dacă adrenalina îmi curge prin vene.
   Ma: Skyler, cum poți sa spui așa ceva de fata cu Owen.
   Ow: Ai dormit îmbrățișată cu el nu, bine, atunci sa vina el la firma in locul tău, fiindcă nu mai vreau sa te văd la firma. O sa stai acasa, in păturica ta.soc, sunt socata de atitudinea ingratului asta de aici care crede ca îmi poate controla viata cu vrea el și sunt și mai socata ca mama nu spune nimic, doar și-a lăsat privirea in pământ.
   Eu: Cum îți permiți sa îmi spui asta, și ce o cu tonul ala, ti se pare ca ești regele planetei, Defapt ti se pare ca ești in măsura sa îmi controlezi viata. Iar tu,mama, dacă pot sa te numesc așa, dece taci, a ajuns sa te comande un puștan prost și fără minte, sunt dezamagita de tine.
   Ma: Ajunge, treci imediat in camera ta. Ai fost obraznica fata de Owen și fata de mine.
   Eu: Ma Trimiteți in camera? Câți cinci ani crezi ca am, nu mai sunt un copil sa îmi dai oridine.
  Ma: Atât timp cât stai pe banii mei, am dreptul sa îți cer orice vreau, iar acum vreau sa te duci in camera ta, nu înainte de ați cere scuze fata de Owen.
   Eu: Prea de tot. Sunt sătulă de atitudinea ta de bogătașă, nu uita de unde ai plecat.
      Ma intorc si urc scarile in graba, nu înainte de ai arunca o privire urâta lui Owen.
     Ma arunc in pat cu cel mai tare țipat al meu. M-am saturat de mofturile lor, dacă avea sa îmi scoată ochii ca trăiesc pe banii ei, trebuia sa nu îmi mai spună sa locuiesc cu ea. Oricum am fost obligată, și de abia aștept sa fiu majora și sa plec din orașul asta, departe de ea.
   Ja: Sky, deschide usa, sunt eu. Haide sa vorbim.ma ridic cu greu din pat și deschid usa, unde dau de un Jack foarte îngrijorat.
    Eu: Ce s-a intaplat. Dacă nu te superi chiar as vrea sa rămân singura.
   Ja: Nu pot sa te las singura in starea asta, vreau sa vorbim. Despre comportamentul mamei tale. Exista o explicație pentru toată agitația asta.ma ruga din ochi sa îl las in camera, cu totuși ca eu chiar nu voiam sa deschid din nou subiectul asta, ii fac loc sa între.
   Eu: Sa fie scurt, te rog.
  Ja: Tata este un fel de angajat pentru domnul Zaid, cu totuși ca zic ca sunt parteneri de afaceri, domnul Zaid este șeful acolo. Așa ca banii tatei depind de el și de postul asta. Domnul Zaid are și acțiunile tatei in mare parte, iar dacă îl concediază putem sa rămânem lefteri. Îmi pare rau Sky ca participi la astfel de scenarii, cred ca cel mai bine ar fii sa stai acasa, departe de Owen.acum are logica de ce ii este frica mama sa nu se supere printul nimicului, dacă nu ii convine ceva ea rămâne fără bani și presupun ca nu ii convine sa se întoarcă de unde a plecat.
   Eu: Adică îmi spui sa nu mai ies din casa deloc doar ca sa nu se supere Owen. Nu sunt un obiect Jack, mai ales nu sunt obiectul lui Owen. Pot sa fac ce vreau și fără aprobarea lui.
  Ja: Nu asta am vrut sa spun Sky, poate ar fii mai bine sa nu mai treci pe la firma și mai ales sa nu știe Owen ca te vezi cu Kevin. Gândește-te și la Kevin, Sky, dacă vrea, Owen poate sa pună pe cineva sa îl bată.
    Eu: Owen e un las, Jack. Pune pe altcineva sa ii rezolve treburile, asta dac dovada de lașitate. Așa ca sa își tina mânuțele acasa și sa ma lase in pace. Acum, vreau sa stau singura, simt ca o sa îmi explodeze capul.
   Ja: Vrei sa îți dau o pas.....
  Eu: Nu vreau nicio pastila, vreau doar sa stau singura. De ce nu se gandeste nimeni și la ce vreau eu.
       Ma așez la birou, cu spatele la Jack in speranța ca o sa plece, și asta se și intapla. Acum ca sunt singura vreau sa îmi fac oridine in gânduri. Peste câteva săptămâni încep liceul, și o sa dau și acolo de Owen, presimt ca o sa fie cei mai urâți ani de liceu din viata tuturor liceenilor.

      Hei, urmează sa trec și peste aceste săptămâni de stat acasa. Adică in capitolul următor o sa trec direct la parte in care Sky o sa ajunga la liceu. Dar nu va faceți griji, o sa povestesc ce s-au mai intaplat in acele câteva săptămâni.
    Și, îmi pare rau pentru întârziere, însă sunt plecată din țara, in vacanța și parca nu îmi prea vine sa mai scriu. Dar o sa fac un efort și o sa încerc sa postez cât mai repede.
   Lectura placuta, pupici❤️❤️😘😘

Dark destiny Where stories live. Discover now