Capitolul 38

693 28 3
                                    

    Ke:Sky, nu am mai vorbit de mult.refuz sa ma întorc și strang din Dinți.
    De ce vrea fix acum sa vorbim, chiar când sunt fericita cu Asher și  când ma simt iubita pentru prima data. El doar mi-a dat speranțe false și m-a rănit.
  Eu:Nu...cred ca mai este ceva de discutat.spun greu și inchid ochii
  Ke: De ce nu te uiți la mine.? Întoarce-te  Sky.....te rog.imi mușc buza și ma întorc robotic spre el.il privesc in ochii și imi aduc aminte de momentele triste din viața mea.
  Eu:Ce vrei, Kevin. Știi foarte bine ca pentru mine nu mai este o plăcere sa vorbim.pare foarte relaxat, ceea ce imi induce o stare de neliniște
  Ke:Știi ca nu e vina mea. Dacă nu te băgai in problemele noastre, poate acum eram încă împreuna, pe plaja.imi îngustez ochii și nu imi vine sa cred ce spune.
   Eu:Nu m-ai iubit niciodată Kevin, nu te mai ascunde și spune-mi adevarul. Dacă ma iubeai rămâneai alături de mine in problema asta, spuneai ca o sa o rezolvam împreuna, dar ai găsit un motiv bun sa pleci, dădeai vina pe mine și eu rămâneam scorpia fără suflet.se uita mirat la mine și nu cred ca ii vine sa creadă ca i-am spus toate lucrurile acelea.
  Ke:Tot timpul te-ai gândit numai la tine Skyler.se rasteste la mine și ma încrunt, făcându-l sa isi lase tonul mai jos și sa continue. Ți-am mai zis asta și o știi foarte bine. Când te-am cunoscut pentru prima oară am simțit ceva, era ceva special la tine, și vedeam ca ma refuzi, însă am încercat, am tot încercat pana am cedat și am decis sa plec din țara. Iar când m-am întors am crezut ca te-ai schimbat, însă tot aceeași fetița rămăsesei, te plângeai într-una și nu mai vedeai și suferința altuia. Așa ca am decis sa te fac sa te îndrăgostești de mine, apoi urma sa ma vezi cu o alta fata și atunci simțeai durere adevarata. Dar ți-ai făcut-o singura, singura te-ai băgat in probleme. Și nu ma mai interesează, poți sa te duci sa ii dansezi lui Asher de câte ori vrei,însă sa știi de la mine, nu o sa iesi decât moarta de aici.
     Palma mea face contact cu obrazul lui, iar o lacrima  mi se scurge incet pe obraz.
Eu:Nu te-am crezut niciodată in stare de o asemenea ticăloșie. TE-AM IUBIT,IDIOTULE.incep sa plâng și fung cât ma țin picioarele in camera mea.
Nenorocitul, am suferit zile pentru el, zile, nici nu mai mâncam, iar pe el la durut fix in fund de sentimentele mele. Chiar.....l-am iubit.......

       Stau închisă in camera toată ziua și meditez la tot ce S-a intaplat in ultimele zile. Totul intrase pe făgasul normal, pana sa ma bage Kevin in seama. Totul S-a intaplat din cauza lui, eu sunt foarte fericita cu Asher însă o parte din mine, una mica, înca tine la el.
Tresar când usa este data de perete și clipesc încercând sa văd cine este, însă ochii ma dor prea tare din cauza plânsului.
As:Skyler, ce se intapla cu tine. Nu ai mâncat nimic astăzi și mai stai și închisă in camera pe întuneric.strang din buze și refuz sa îl privesc, consider ca nu sunt încă pregătită sa fiu cu el, nu acum după toate cele aflate. Skyler, uitate la mine, ce ai pățit, ți-a făcut cineva ceva?ii observ îngrijorarea și pufnesc din noua in plans.
Acesta nu mai imi spune nimic, doar ma ia in brațe și ma mângâie pe cap încercând sa ma liniștească.
As:Steluța mea, nu mai plânge, te rog. O sa îl omor pe cel ce a făcut sa-ți cada și o lacrima, doar spune-mi cine este nenorocitul.tac mâlc și o tema ma cuprinde instant, oricât de nesuferit a fost Kevin cu mine nu sunt sigura ca pot sa rezist sa îl văd mort. Skyler, vorbește cu mine, te rog, ma faci sa sufăr îngrozitor.
Eu:Imi pare rău Asher. Nu....nu cred ca ar fii bine sa mai continuam.imi dau seama ca este încordat și uimit așa ca ii dau drumul pentru a-l privii in ochi
As:Poftim, ce naiba spui acolo Skyler. Tu te auzi? De dimineața ne iubeam, iar acum vrei sa ne despărțim, ce dracu s-a întâmplat astăzi.imi fac curaj și îl privesc in ochii întunecați ce imi face pielea de găina.
Eu:Nu......nu sunt aleasa. Relația noastră nu.......nu o sa meargă Asher, înțelege.
As:Ce sa înțeleg, ca nu înțeleg nimic. Ajung acasă obosit, aud ca nu ai ieșit de camera ta de dimineața, te găsesc plângând într-un colț, iar apoi imi spui ca relația noastră nu merge, ce cacat vrei sa înțeleg din asta.incepe sa ridice tonul și deja fiori de tema încep sa apăra.
Eu:Nu sunt pregătit emoțional pentru relația asta.spun incet, încât de abia ma aud eu.
As:Spune cu toată gura, nu am înțeles nimic din ce ai vorbit, spune printre dinti și parca este pregătit sa lovească ceva.
Eu:Nu imi dau seama ce simt.imi fac curaj sa spun și îl observ ca a rămas înțepenit.
As:Adică.......adică nu ma iubești?ridica o sprânceană confuz
Eu:Nu este vorba de asta, bineînțeles ca te iubesc, chiar foarte mult.
As:Pe dracu, dacă ma iubeai foarte mult nu mai aveam discuția asta. Spune-mi ce naiba ai pățit astăzi, iar ai vorbit cu idiotul de Kevin?aproape tipa și inchid ochii încercând sa ma calmez. SPUNE!strang din ochi când simt ca a lovit peretele din spatele meu și încep sa plâng din nou.
Eu:Idiotule, uite ce ți-ai făcut la mâna.incerc sa ii inspectez mâna plină de sânge, însă o trage repede.
As:Skyler, nu ma mai fierbe, și așa sunt plin de draci, RĂSPUNDE ODATĂ. Te-ai întâlnit cu Kevin?
Eu: DA, Da m-am întâlnit și mi-a spus tot, cum a făcut sa ma îndrăgostesc de el, cum a vrut sa sufăr, mi-a spus tot, iar eu......eu încă țin la el. ȘI DE ASTA NU MA CONSIDER DESTUL DE BUNA PENTRU TINE. SIMT CA NU ÎȚI DAU TOTA DRAGOSTEA......SIMT CA TE TRĂDEZ.tip la rândul meu și simt ca ma eliberez de o presiune ce stătea acolo încă de la prânz.
Ma uit socata la Asher și văd o lacrima ce i se prelinge pe obraz, apoi încă una și încă una pana se pune pe plans ca lumea.
As:Tu, tu mi-ai oferit cea mai multă dragoste din viața mea. Nu m-am mai simțit atât de iubit de când a murit mama și am rămas cu un tata ursuz și trist. Apoi ai apărut tu care ma făcut sa iubesc după 10 ani, nj vreau sa te pierd Skyler, ma mulțumesc și cu un zâmbet de-al tău.sar in brațele lui și încep sa ma joc in parul lui in timp ce acesta ma mângâie pe spate.
Îl iubesc, iar cu timpul o sa ii pot oferi toată dragostea mea. Zambesc in sinea mea însă imi aduc aminte de mâna sa.
Eu:Asher, mâna ta, trebuie sa mergem la spital.ii apuc mâna incet și ma incrunt la unflatura.
As:Stai liniștita, o sa îl chem pe doctor. Acum întindete, cred ca ești foarte obosita.incerca sa se ridice și sa ma împingă de la spate sa ma așez in pat însă ma întorc îl privesc dezaprobator.
Eu:Nu pot sa dorm atât timp cât ai mâna in halul asta. Chema pe doctor sa vedem ce zice, apoi o sa ne culcam împreuna, și tu ești foarte obosit.ofteaza învins și isi ia telefonul din buzunar apelând-ul pe doctor.


Dupa ce Asher a fost consultat, am aflat ca trebuie sa isi pună mâna in ghips, nu a fost de-acord bineînțeles, mai ales ca este și mâna dreapta însă nu l-am lăsat pana nu a spus doctorul ca totul o sa fie bine. Acum stam in pat și ne uitam la televizor, sunt conștientă ca Jack va intra din clipa in clipa in camera mea, însă după discuția de astăzi sunt pregătită sa dau ochii cu el și sa ii spun adevarul.
Ja:Skyler, o sa intru.clipesc des, iar respirația imi este intretaiata, poate ca nu sunt încă pregătită.........

Dark destiny Where stories live. Discover now