Capitolul 19

865 28 0
                                    

To:Hai Sky, sunt sigura ca poți sa intri.ii zâmbesc timid prietenei mele care tipa ca nebuna din tribune.
Eu, ca o stafie ce sunt, mai am și chipul asta de zici ca vrea sa ma taie cineva. Pun pariu ca băieții se amuza copios pe seama mea.
    Sunt in momentul in care trebuie sa dau proba pentru fotbal. In fata mea sta domnul antrenor și cu profesoara care cică se ocupa de majorete, adică ce caută femeia asta aici, o fii profesora de sport, dar probele pentru majorete se țin mâine.
   An(Antrenor):Bun, pentru ca unele dintre voi ați ales și fotbal și majorete, doamna  Louge se afla aici pentru cele care nu vor intra in echipa. Adică, o sa aflați dacă mai trebuie sa dați sau nu proba pentru majoret. Acum o sa va strig pe rând.
    Sunt cam printre ultimele pe lista, așa ca ma fac comoda pe o băncuța lângă o fata cu parul roz, da, nu sunt singura ciudata de pe aici se pare.
   X: Hei, ești Ok?spune fata întorcându-se cu fata spre mine, de unde am putut sa ii văd și ochii albaștri ca oceanele, pot spune ca este o fata foarte frumoasa.
   Eu: Da, de ce nu as fi?intreb nedumerită, pentru ca nu te intorci așa brusc la o persona  și o intrebi dacă este bine.
  X: Fiindcă tremuri. Presupun ca ai mari emoții.natanga de mine, iar nu am fost in stare sa îmi controlez emoțiile.
  Eu: Da, scuze. Vreau sa intru in echipa. Și sincer m-am înscris și la majorete, și chiar nu vreau sa ma duc in clubul ala.fata rade de comentariul meu pentru ca doar i nebuna s-ar duce acolo unde nu ii place.
  X:Ok, îmi placi, ești la fel de ciudata ca și mine. Eu sunt Kayla.
  Eu:Skyler, îmi pare bine sa te cunosc. Ce clasa ești?
KAy:Sunt clasa a XI-a. Și dacă te încurajează cu ceva, sa știi ca și eu m-am înscris la ambele cluburi.acum este rândul meu sa rad pentru ca tipa asta chiar mi se aseamănă.
     După ce am stat minute bune de vorba cu Kayla, a venit și rândul meu la proba. Am început sa fac tot ce știu cu mingea, fotbalul fiind o pasiune a tatei a ținut morțiș sa ma învețe și pe mine. Dar ce sa vezi, exact cum am plănuit soarta tot timpul trebuie sa se joace cu mine, așa ca atunci când trebuie sa șutez in poarta, îmi aluneca piciorul și îmi iese cea mai perfecta sfoara făcută de mine vreodată.
   D.Louge: Wow, asta chiar a fost cel mai interesant traseu. Cred ca ar trebuii sa vii mâine la proba, sfoara aceea a fost excepțională fato. Domnule antrenor, eu zic ca fata asta este menită pentru gimnastica.ba nu, îmi venea sa ii strig in fata femeii care s-a ridicat de pe scaun și care aplauda fericita, ca sunt pământ de flori la gimnastica și ca nu sunt îndemânatica deloc.
  An:Aveți dreptate, însă și la fotbal este priceputa, se vede asta clar. Nici eu nu pot sa o pierd, poate fii un jucător important in echipa mea.radeam in sinea mea fiindcă cei doi au ajuns sa se certe pe mine, poate ar trebuii sa le reamintesc ca nu sunt un obiect.
  X: Cred ca vorbiți prea mult, și s-ar putea sa o speriați pe săraca fata.o doamna invarsta, îmbrăcată la sacou, mergea pe banda specială pentru alergători, îndreptându-se spre noi.
   An: Doamna director, ne scuzati dacă am făcut gălăgie,însă amândoi o vrem  pe domnișoara Skyler Grey in echipa.nu din nou, de ce nu pot sa rămân cu numele tatălui meu, chiar nu ii vreau numele îngâmfatei de maica-mea.si,lăsând numele la o parte, sunt un pic socata ca aceasta femeie este directoarea, adică in zilele noastre putine femei invarsta sunt directoarele unei scolii.
Dir: Propun sa vorbim cu domnișoara Grey și sa cădem la o înțelegere. Eu, cel puțin as intra in ambele cluburi ,însă dacă crezi ca îți este prea greu poți sa alegi ce club vrei.ma fulgera cu privirea ei rece și parca așteaptă sa calc strâmb și sa ma de-a afara.poate mi-a bătut apropouri fiindcă nu sunt destul de buna pentru scoala asta, ceea ce chiar ar fi o răutate.pana la urma este scoala ei și trebuie sa ma supun regulilor, plus ca vreau sa ajung la o facultate bune, iar acest liceu ma va ajuta extrem de mult.asa ca decid sa i-au cea mai proasta alegere.
Eu: Pot participa la ambele cluburi, chiar sunt incantata de idee.cred ca tocmai mi-am semnat sentința la moarte singura, însă numai sa ii văd privirea mândra a directoarei, dacă nu se supăra poate ar trebuii sa mai pună și ea niște puncte in plus la dosarul meu.
*********
To:Nu știu cum ai sa Reușești sa te împarți, însă sunt mândra de tine. Plus ca acum suntem colege la club.pana și băieții au rămas șocați de ,,reusitele"mele de astăzi, însă eu tot ce am făcut a fost sa stau cu capul in palme și sa ma gândesc cum o sa îmi împart timpul.am vorbit cu cei doi profesori, iar doamna Louge a spus ca nu mai trebuie sa dau proba mâine, însă mi-a făcut deja programul.
Orarul meu este plin pana la refuz, antrenorul a spus ca vrea sa ne vedem de doua ori pe săptămâna, iar când se apropie vreun meci chiar și de patru ori, iar la majorete trebuie sa vin la fiecare meci al baietilor, și măcar sa vin odată pe săptămâna la antrenamente. Se pare ca din niciun club, m-am ales cu doua pe cap
   Mi-am dat seama ca am deja prieteni la cluburi, pe Tori la majorete, pe Kayla la fotbal și la desen pe Iacob, cine s-ar fii gândit ca el desenează
    Ja: Da, felicitări, Sky. Am văzut ca ti-ai făcut și o prietena, nu ne-o prezinți și noua.tipic Jack, numai cu ochii după fete sta.si apropo cu ochii după fete, nu l-am văzut pe Owen deloc la scoala astăzi, cu un miracol sper sa se mute in alta scoala, sau și mai bine sa se mute din oraș
    Eu:Nu știu Jack, depinde cum te porți. Apropo, unde este Kevin, nu l-am văzut nici in tribune.
   Ja: A avut treaba și a trebuit sa plece.vocea lui este mult mai severa și serioasă acum, clar ca s-a intaplat ceva, iar când vede ca ma uit suspicios la el începe sa Rada. Stai liniștita, surioara, o sa ii spunem de câștigurile tale, pun pariu ca o sa se mandrească cu tine.rosesc la cuvintele lui, oare chiar se va mândri Kevin cu mine.Skyler, revinoti la realiate, de ce s-ar mândri băiatul ala cu tine, nici nu știi ce sunteți, doamne, Jack chiar este molipsitor.

Hello, scuze pentru capitolul așa scurt, doar ca.....vacanța😁
   La medie este Kayla

Dark destiny Where stories live. Discover now