Capitolul 15

951 27 2
                                    

  Eu: Ce mai este Owen de mai chemat.spun plictisita sperând ca va renunța la ideea de vorbi cu mine.
   Ow: Pai, in primul rând trebuie sa îți dau niște acte de completat și in al doilea rând este o petrecere diseară. Firma origanizeaza o petrecere pentru întoarcerea mamei tale și a lui Ed. Vrem sa facem o mica petrecere pentru ei, pentru ca au reușit sa câștige licitația.ma bucurăm pentru mama, însă nu prea voiam sa vin la petrecere, îmi făcusem atâtea planuri, și pentru ce, pentru o petrecere stupida care a anulat totul, chiar ca am o viata ghinionista.
   Eu: Îmi pare rau, dar nu pot ajunge. Am planuri.parea chiar curios și intrigat de spusele mele, presupun ca el chiar credea ca o sa vin și o sa ii acord primul dans.
   Ow: Pot întreba cu cine?
  Eu: Nu, nu te interesează viata mea personală. Cred ca poți tine petrecerea și fără mine.dau sa plec însă spusele lui ma opresc brusc.
   Ow: Pentru mama ta nu prea cred ca se poate tine. O sa fie foarte dezamagita ca fiica ei nu a putut ajunge la petrecerea închinată reușitei ei. Ce rusine, degeaba ai un copil dacă nu se bucura de reușitele tale și nu te sprijina. diabolicul, știa ca o sa ma doară, și fix acolo a lovit.
   Eu: Nu cred ca ești tu in măsura sa îmi spui mie cum sa ma comport cu mama mea. Și chiar  îmi este mila de tatăl tău, decât sa ai un Play Boy ca și copil mai bine nu mai ai deloc. Îi patezi onoarea, sincer.ii dau și un ultimatum si părăsesc încăperea, cred ca a uitat ca nu sunt una din parașutele lui pe care le comanda.
       ********
   Din fericire nu s-a mai intaplat niciun incident nefericit, și am avut putin de lucru, așa ca am scăpat chiar devreme. Însă când am ajuns acasa, am dat de mama și de Ed care erau in mare zarva cu petrecerea de diseară.
    Ma: Scumpo, mi-a fost foarte dor de tine. Cu ce te îmbraci diseară, eu încă nu sunt hotărâtă.fata  ei zâmbitoare face sa mi se oprească cuvintele in gat și sa îmi aduc aminte ce a spus nenorocitul de Owen.,,O sa fie foarte dezamagita ca fiica ei nu a putut ajunge la petrecerea închinată reușitei ei. Ce rusine, degeaba ai un copil dacă nu se bucura de reușitele tale și nu te sprijina"
   Eu: Știi...mama, s-a întors Nicholas in oraș.....și...ma inv....
   Ma: Skyler nu te mai fâstâcit atât și spune ce vrei sa spui.nu sunt pregătită pentru Tristețea mamei, o iubesc și trebuie sa ii fiu alături și la bine și la rau, indiferent ca îmi va fi mie rau.
   Eu: Nimic important, doar ca s-a întors Nico in oraș și ma chemat pe la el când am timp.
   Ma: O, sa îl saluți din partea mea și sa ii spui ca îl așteptăm pe la noi. Pentru un moment am crezut ca nu vei venii la petrecere, o sa vina și Jack, și Owen, nu o sa te plictisești Draga.ce bucurie, de abia aștept sa îmi Rada in nas Owen, spunându-mi ca a avut dreptate, însă și eu l-am lovit unde îl doare așa ca suntem chit.
    După ce mama mai îmi povestește despre vacanța ei in Dubai, decid ca este timpul sa ma duc sa ma imbrac pentru petrecere, nu înainte de ai da un mesaj lui Nico și de ai explica situația. Ma machez, îmi fac parul bucle și îl las pe spate, apoi ma imbrac cu rochia:

    Cobor foarte plictisita scarile deoarece singurul lucru pe care îl vreau in momentul asta este sa merg la aceasta petrecere

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

    Cobor foarte plictisita scarile deoarece singurul lucru pe care îl vreau in momentul asta este sa merg la aceasta petrecere. In living ma aștepta un Ed la costum la fel și Jack( ma mir ca poarta el costum) și mama îmbrăcată intr-o rochie mulată și neagră,

 In living ma aștepta un Ed la costum la fel și Jack( ma mir ca poarta el costum) și mama îmbrăcată intr-o rochie mulată și neagră,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

   Ma: Bun, dacă suntem gata cred ca putem pleca.il ia pe Ed de Brat apoi pornesc amândoi râzând spre mașina.
   Ja: Cred ca pana la urma nu mai este nevoie sa vin cu tine la verișorul tău.zambeste tu, zâmbește, cât încă mai poți, dar când o sa plec eu mâine, sa vezi ce îți rad eu in fata.
    Ma rezum doar la a-mi da ochii peste cap și de a-mi continua drumul spre mașina. Tot drumul Ed și mama ne-au spus cum au reușit ei sa câștige licitația și ce lucruri frumoase aveau acolo. Bineiteles ca nu s-au întors cu mâna goală, mie mi-au adus o cana, o șapcă, o Roche mulată piersica, vreo trei tricouri pe care cred ca o sa le donez și o pereche adidași. Măcar de adidasi, cana și șapcă sa ma bucur și eu.
     Sala era plină de oamenii care vorbeau și râdeau incontinuu, decorul avea noante de negru și auriu, iar pe scena se afla o formație care cânta muzica ușoară. Vai ce plictiseala o sa fie.
     Prin mulțime bineinteles ca îl zăresc și pe minunatul de Owen care zambeste la toată lumea, mai exact la fetele frumoase de vârsta mea și  a lui. Spre bucuria mea nu ma observat încă, așa ca ma pot bucura puțin de liniște și pace.
    Ja: Hei, eu ma duc la niște prieteni, hai și tu cu mine.
   Eu: Nu mersi, stau foarte bine pe scaun.fac ochii mari când îl văd pe Owen cum se îndreaptă spre masa noastră așa ca îl apuc pe Jack de Brat înainte sa plece și sa ajunga nesuferitul la masa.
   Ja: Parca spuneai ca nu mergi.
  Eu: M-am răzgândit. Știi cum sunt fetele.ma aproba și își îndreaptă pașii spre un grupulețele mic de fete și băieți care păreau sa se simtă bine.
     După prezentări nu prea am mai fost atenta la discuție, ochii mei căutându-l pe Owen, și sperând ca nu ma va aborda in seara asta.
  Ow: Îmi acorzi acest dans, Skyler.Doamne, de unde pana unde a apărut,de ce nu poți măcar odată sa îmi îndeplinești dorința corect.
     Nu mai apuc sa ii raspund deoarece ma trage pe ringul de dans. Jack ce face, nimic, normal pentru el. Băieții ăștia parca nu au ochi, niciodată nu observa ce trebuie.
   Ow: Se pare ca pana la urma ai ajuns la vorba mea.increzutul, crede ca dacă mi-a spus niște vorbe dureroase cei drept, am venit ca un cățel loial.
   Eu: Nu am venit fiindcă ai vrut tu, am venit din rugămintea mamei. Așa ca nu te mai umfla atât in pene, și revinoti la realitate, realitatea in care nu vreau sa vorbesc cu tine.
   Ow: Se apropie liceul Draga mea Sky, acolo ce o sa faci. Din cate cred ca ai auzit sunt foarte cunoscut.
    Eu: Nu, nu am auzit nimic, nu prea ma interesează persoana ta.bineiteles ca mint, sunt cu toate bârfele la zi și chiar nu îmi place ca toată lumea ii da atât atenție.
      Presimt ca o sa am o viata din ce in ce mai nasoala.

La medie😢😔: nu are legătura cu textul, însă îmi place și am zis ca de ce nu
Lectura placuta, aștept mesaje despre carte😘😘

Dark destiny Where stories live. Discover now