Capitolul 21

844 28 2
                                    

    Ni: Bun, nu te depărta de mine și nu pleca singura prin casa.spune autoritar, încercând sa ma facă sa regret faptul ca mi-am luat hainele astea pe mine.

spune autoritar, încercând sa ma facă sa regret faptul ca mi-am luat hainele astea pe mine

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

   Eu:Mai îmi scoți mult ochii, de când am plecat de la cămin îmi tot spui de haine. Oricum nu trebuia sa mergem sa îmi cumperi haine, avem acasa.
Ni: Da, dar acasa dădeai cu ochii de Jack, și plus ca știi foarte bine ca banii mei sunt si banii tai, acum nu te mai văicării atât și urmează-ma.oftez zgomotos și îl urmez pana ajungem la o masa plină cu pahare roșii.
X:Ooo, fratele meu Nico. Alătura-te.baiatul ce tocmai a vorbit este blond cu ochii albaștri, dar in ei se pot observa și mici firisoare roșii, semn foarte clar ca ori a băut prea mult, ori sa drogat.
Ni:In seara asta refuz, Grek. Am trecut doar sa te salut.cum poate sa fie Nico prieten cu așa oameni, nu știu.
Gr:Poate vrea Frumusețea de lângă tine.ma strâmb la el, și ma dau in mai in spate, fiind acoperită de Nico care s-a pus imediat in fata mea.
Ni: Nici ea nu vrea. Distracție placuta, incontinuare.
Nico ma apuca de mâna și ma îndruma spre Bucătărie, întinzându-mi un pahar roșu.
Eu:Vrei sa ma îmbeți ca sa uit de suferința?ii zâmbesc,iar atunci când beau din pahar, strâmb din nas.
Ni:Stai liniștita, albastrel,nu te îmbeți pe tura mea.rade malefic, iar eu ii arunc o privire urâta, lăsând pe masa paharul plin cu suc de mere.
Se anunța o seara liniștita, adică doar rad cu Nico și ocazional ma invita pe ringul de dans. Însă pe la ora 1, cineva îmi atrage atenția, și acela este Kevin. Se plimba prin mulțime ca bezmeticul și le da pe sub mâna adolescenților pliculețe.
      Ma ridic nervoasa de pe canapea și ma îndrept spre el.Ce crede ca o sa îl lasă sa continue treaba asta murdara.
   Eu:Kevin, ce faci aici.intreb nestiutoare, dar cu o privire rece.
  Ke:Sky,Te-am căutat peste tot. Unde ti telefonul ala. Și ce cauți la ora asta aici, îmbrăcată așa.ma căutat peste tot, și se vede cât de îngrijorat este vânzând droguri.
    Eu:Și te relaxezi vânzând droguri. Eu ar trebuii sa te intreb ce cauți aici cu Pliculețele alea in mâna.se simte stânjenit și nu mai scoate niciun cuvânt, doar lasă capul in pământ. Ma bucur ca măcar ai bunul simt sa taci.Nu îmi vine sa cred ca faceți așa ceva.
    Ke:Hai afara Sky, nu vreau sa facem o scena aici.ma trage brusc de mâna, însă vorbele lui ma trezesc la realitate, nici nu mi-am dat seama ca începusem sa tip. Ai dreptate, Ok. Însă nu voiam sa te băgăm in treburile noastre, cel mai bine era sa nu știi.
   Eu: Ti se pare ca sunt un copil, oricum și dacă îmi spuneați atunci, tot nu eram de-acord. Puteți ajunge la închisoare, sunteți conștienți de asta?
Ke:Sky, haide acasa. Nu ești bine, te rog.imi venea pur și simplu sa îl pocnesc, i se pare ca este o situație unde trebuie sa rămâi calm, oamenii ăștia vand droguri și fac multe alte chestii ilegale.
Eu: Nu ma lua pe mine cu Sky, și nu merg nicăieri cu tine, am terminat orice legătura cu familia Grey, și cu prietenii lor.imi smucește brațul din strânsoarea lui și ma îndrept spre casa cu gândul de a bea ceva.
Ni:Sky, ești bine. Ti-a făcut ceva?decid sa nu ii raspund, doar măresc pasul și ajung cât ai clipi in Bucătărie, de unde dau peste cap un Shot de tequila. Cred ca îți ajunge unul.nu îl bag in seama și dau peste cap și al doilea Shot. Am spus ajunge, mergem acasa.ma trage brutal de mâna, iar eu icnească furioasa.
Eu: Încetați sa îmi Spune-ți ce sa fac. Nu sunt o jucărie pe care o puteți folosi cum vreți.M-am saturat ca toată lumea sa îmi controleze propia viata.nici nu mi-am dat seama ca lacrimile mele reci au făcut contac cu obrajii încălziți de la tequila, iar odată ce am început nu m-am mai putut opri, inzbugnind intr-un adevărat plânset.
Am fost luată pe sus de Nico și după spre mașina, in zadar m-am zbătut pentru ca el ma ținea mult prea strâns.
După un drum in care s-au auzit doar plânsetele mele, am ajuns la cămin.
Ni:Haine Sky. Îți promit ca o sa trecem împreuna și prin asta,cum am făcut mereu.il priveam in ochi și îmi dădeam seama ca el a fost singura persoana care mi-a fost alături și la bine și la rau, iar eu acum ma văicăresc și plâng.
Îl i-au repede in brațe și ii șoptesc un Multumesc rapid. Îmi accepta îmbrățisarea și cred ca rămânem câteva minunte așa pana când ma cuprins o moleșeală cumplita, de parca as putea dormii ai pe scaun.
Ni: Offf, tot un copil ai rămas, dormi pe unde apuci.ma simt ridica, iar apoi liniște.

*******************

Ni:Buna dimineața raza de soare, astăzi este o zii importantă.ma mișc de colo pana colo in pat și tot nu vreau sa deschid ochii, cu totuși ca sunt curioasa ce zii importantă este astăzi.
Eu: Lasă-ma Nico, îmi este foarte somn.
Ni:In primul rând astăzi este ziua ta, Skyler, iar in al doilea o sa întârzii la liceu.fac ochii mari la spusele lui și ma ridic ca fulgerul din pat
Eu: Nu ma puteai trezii mai devreme, acum o sa întârzii cu siguranța.ma uit la fata uimita și nedumerită a lui Nico și parca și eu sunt confuza acum. Ce s-a intaplat?
Ni: Tocmai ti-am spus ca este ziua ta, iar pe tine te îngrijorează ca întârzii la liceu, ce s-a intaplat cu tine.oftez nemulțumita la remarca lui și continui sa răscolesc prin haine, încercând sa găsesc ceva cât de cât pentru scoala.
Eu: Este o zii obișnuita, Nico. Știi foarte bine ca nu sunt entuziasmata de ziua mea, au trecut zilele acele. Astăzi o sa mai întârzii puțin, ma duc sa îmi iau câteva haine.ii zâmbesc timid și apuc repede hainele, facuandu-i semn sa plece pentru a ma putea schimba
Ni:Te aștept la mașina.ii trimit un pupic in aer, apoi îl dau afara din camera închizând usa cu cheia.
Ma imbrac repede in ceva simplu:și traversez holurile căminului in mare graba. Urc și pornim numaidecât spre liceu.
Ni: Și la ce ora te duci sa îți iei haine?ma uit la el cu o sprânceană ridicată, însă decid sa ii răspuns
Eu: După ore, dar ma descurc și singura, nu este nevoie sa ma duci cu mașina.imi bag căștile in urechi nemai ascultându-i rugămințile de a venii sa ma ia.
Ii dau lui Nico un pupic pe obraz și ma îndrept cu cea mai mare viteza spre clasa de bioligie.
    Prof: Ați întârziat doamnisoara, Grey.plescai plictisita și îmi cer scuze, așezându-ma pe singurul loc liber, adică lângă Tori.
To: Hei, ești bine? Mi-a spus Jack ce s-a întâmplat, își face multe griji pentru tine.nu o bag in seama, doar îmi rod creionul nervoasa și m-a uit spre profesoara.
  To: Haide Sky, doar nu te gândești sa fii suparata pe noi, ti-am ascuns asta doar pentru a te proteja.
  Eu: M-ai scutește-ma Tori, m-am saturat de secretele voastre, tot ce vreau e sa ma lăsați in pace.imi i-au ghiozdanul nervoasa și ies fără sa ii mai arunc vreo privire profesoarei care s-a înroșit de nervi.
        Enervanții, au aceeași placa,, nu ți-am spus pentru a te proteja", de parca eu nu pot sa am grija de mine.
    Pana la urma decid sa nu mai stau la școala și plec sa îmi i-au haine, și plus ca Jack este la școala deci nu am cum sa m-a întâlnesc cu el.
    Ajunsă acasă, îmi i-au repede valiza și pun cât mai multe haine, însă sperând ca Nico ma va lasă sa stau cât mai mult la el.
    X:Unde pleci?ma opresc din împachetat si ma întorc crispată spre persoana de care ma temeam sa dau.

    Hello, sorry guys pentru întârziere, însă mi-am schimbat telefonul și pana mi-am instalat toate aplicațiile...in concluzie am luat-o de la 0. Acest capitol trebuia sa apăra de ziua mea, care a fost pe 11 mai, însă din cauza acestui mic inconvenient a mai întârziat o săptămâna. Lectura plăcută, pupiciii🥰🥰

Dark destiny Where stories live. Discover now