Capitolul 47

445 22 4
                                    

Ma:Skyler mi a zis ca ești ocupat. Deci lucrezi nu?fac o ochii mari la Asher și ii spun din priviri sa spună o minciuna
As:Da, am o firma, dacă pot sa zic așa.sper doar ca mama sa înghită gălușca și sa ne lase in pace
Ma:Și ce fel de firma ai.
As:Imobiliare.pe bune, și eu puteam sa scot ceva mai evoluat.
Ma:Am înțeles. Dar pe fiica mea cum ai cunoscut o.ma așez confortabil pe scaun fiindca o sa urmeze o serie lunga de întrebări.
Ja:Sunt prieten bun cu Jack, el ne a făcut cunoștința.Puteți sta liniștita, nu o voi rănii pe Sky niciodată.ii zambesc drăgăstos însă se pare ca pe mama nu a impresionat o cu nimic.
Ma:Nu ma impresionează vorbele Asher, vreau sa văd fapte. Mai ales ca nu sunt pe acasă sau alături de ea foarte des, vreau sa știu ca o pot lasă in grija cuiva și sa nu stau cu gândul la ea.acum face pe mama iubitoare și grijulie.
Eu:Nu cred ca este nevoie sa exagerezi așa. Nu știi absolut nimic din viața mea, pana și Asher știe mai multe, și ne cunoaștem de câteva săptămâni.aceasta se uita rănită la mine ceea ce ma face sa ma incrunt
Ed:Cred ca discuția a degenerat un pic. Sky, mama ta isi face doar griji, e normal. Însă cred ca Asher e un baiat bun, Casa de piatra.
Eu:Mulțumim Ed, chiar apreciez.nu mai apucam sa zicem ceva ca ne vine mâncarea, iar mama are chestia stupida de a spune ca nu se vorbește in timpul mesei.de parca eu am venit aici sa mănânc nu sa vorbim.
După masa decid ca este timpul sa plecam așa ca ii fac semn lui Asher și ne ridicam in speranțaca ne vor spune la revedere și vom încheia in liniște seara, dar mama nu are aceleași planuri, normal.
Ma:Nu am terminat de vorbit Skyler.Îți spun sincer ca nu sunt de-acord cu căsătoria asta. Nu ți ai terminat nici măcar școala, sa nu mai spun ca nu ai mai trecut pe acolo de săptămâni.ups, asta e intr un fel adevarat fiidca chiar nu am mai avut timp, și cu mafia și cu Asher, nu mi a stat gândul acolo.
Eu:Nu m am simțit confortabil sa mai continui, însă situația se va schimba, promit ca voi absolvi.ii zambesc fals.
Ma:Din nou Skyler. Nu ma impresionează vorbele. Așa ca atunci când vei absolvi te vei putea vedea cu Asher, pana atunci îți interzic.mi a picat geanta din mâna și am căzut pe scaun, cum poate sa imi facă una ca asta.
As:Doamna, nu va supărați dar nu înțeleg de ce sunt o piedica in educația lui Skyler.spune ușor iritat dar nu mai are mult pana sa explodeze.
Ma:Ii distragi atenția, de când te a cunoscut nu mai da pe acasă, umbla noaptea, de școala nici nu mai zic, nici nu știu când a deschis ultima data un caiet. Ești o influența negativă pentru ea.o privesc cu ura și nu mai am mult pana sa încep sa plâng.
Eu: Tu ești persoana rea din toată viața mea. Niciodată nu ai făcut ceva bun, știi doar sa distrugi inimi. Cum a fost și cu tata, tu l ai băgat in pământ, tu l ai omorât.încep sa țip la ea cu toate ca știu ca se uita tot restaurantul la noi
Ma:Nu fii obraznica, suntem intr un restaurant. Vom vorbi asta acasă.
Eu:Nu, nu merg nicăieri cu tine, nu te mai vreau. As da orice ca tata sa fii fost in locul tău.asta a fost clar o lovitura sub centura la care nici ea nu se aștepta.
Ma:Treci acasă, acum. Nu mai ai voie sa iesi din casa pana o sa absolvi facultatea. Iar cu baiatul asta nu o sa mai ai nicio legătura.se ridica și ma apuca de mâna forțându-ma sa ies la mașina.
As:Nu poți face asta. Eu nu pot trai fără Skyler. Nu poți sa fii atât de fără inima.mama nu îl asculta doar înaintează spre mașina.Asculta cucoana, ea nu pleacă nicăieri. Va merge acasă la noi fiidca este logodnica mea.
Ma:Ce nerespectuos, oricum nu avea pretenții de la tine ca îți vei alege un baiat bun, uitate și tu ce golan.
Eu:Nu întrece măsura, va fi soțul meu. M am saturat sa fac ce zici tu mereu. Skyler mergi acolo, Skyler fa aia, Skyler nu atinge aia, mi ai manevrat ca pe o păpușa de când m am mutat cu tine. Cum poți sa fii atât de cruda, nu știu ce a văzut tata la tine.
Ma:Mai lasă ma cu taica tu. Nu știi prin ce am trecut cu el din cauza ta. M am chinuit sa te nasc și sa te cres in casa aia. In schimb el se îmbata și pleca in baruri cu femei. Nu te voia, ai fost o greșeală.cuvintele ei imi răsuna in minte și nu vreau sa cred ca este adevarat.totul se învârte in jurul meu și cădeam dacă nu ma ținea Asher.
As:Destul. Din momentul acesta nu vreau sa te mai văd pe lângă Skyler. Nu pot permite sa o rănești.ma sprijin de el in timp ce ne îndreptam spre mașina lui
Ma:Tu, imi interzici mie sa ma apropii de fiica mea. Băiete te pot baga in închisoare cât ai clipi.
As:Dar chiar va rog. Sa imi trimiți invitația la tribunal. La revedere.Închide portiera mașinii și pleacă in trombă din parcarea restaurantului. Te simți bine iubito, vrei sa mergem la doctor?
Eu:Nu, vreau doar sa iau o pastila de cap și sa ma culc.imi săruta mâna și se concentrează pe drum.
Ajunși la casa sa ma ajuta sa cobor și ma conduce spre camera lui cerându i lui Lin sa imi aduca o pastila și sa imi facă un ceai.
     As:A trecut steluta mea. Știi ca atât timp cât ești cu mine nu vei pății nimic. Nu suport sa te văd in starea asta, parca ma înțeapă cineva in inima.îl strang in brațe și stam așa ceva Timp pana când Lin bate la usa, aducându mi pastila și ceaiul.
     I au repede pastila și încerc sa termin tot ceaiul cald care chiar ma calmat însă ma ia somnul și adorm numaidecât.

Dark destiny Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon