Capitolul 10

1K 35 0
                                    

      X: Ma așteptai, frumoaso?
   Îmi intorc capul plictisita cu gândul ca este Owen, dar nu era așa, era un baiat de cam 20 ani, mort de beat, iar gândul ca sunt singura in parcare cu el nu prea îmi surâde, te rog doamne sa fie de folos artele marțiale la care ma dus tata cand eram mica.
   Eu: Chiar nu ai pe unde sa leșini și tu. Ti se pare ca sunt intr-o dispoziție buna?
  X: Pai atunci haide îți mai ridic dispoziția. Ce zici, ne distram și noi un pic.
    Spune și se aproprie din ce in ce mai mult, acum îmi trebuie sa fiu și violată. Ma apuca de mâini și ma lipește de capota mașinii, dar autoapararea mea nu lipsește, ii dau un genunchi in comori, apoi când îmi simt mâinile eliberate puțin, le trag și ii dau un cot in cap, nu se lasă cu totuși ca au durut ceva cele doua lovituri. Ma apuca din nou de mâini, dar ceva mai tare, și scot un incet de durere la contactul brutal cu capota mașinii.
  X: O sa plătești pentru lovituri, cățea.
     Își lipește buzele slinoase de gâtul meu, iar eu încep sa tip. Nu îmi puteam sa îmi mișc nici picioarele, deoarece mi-le-a prins cu ale sale. Viata idioata, totul s-a intaplat din cauza tatei, nu trebuia sa moara, nu trebuia sa ma lasă singura. Gândindu-ma la el nu am simțit cu îmi cădeau lacrimile, iar libidinosul asta ma săruta încontinu.
Eu: Lasă-ma.
Încerc iar sa ma zbat, dar degeaba. Dintr-o data nu ii mai simțea gura scârboasă pe mine, și mi-am deschid deschis ochii incet și l-am văzut pe băiatul acea pe jos, iar peste el era...... Owen? Care ii dădea o bătaie zdravănă, care sigur o sa îl lase inconștient o vreme. Gândindu-ma la asta, mi-am dat seama ca Owen o sa între in probleme din cauza mea, așa ca am alergat repede pana la el, și i-am pus mâna pe Brat.
Eu: Owen, o sa îl omori, nu merita. Te rog.
S-a uitat peste umăr la mine și a văzut ca plângeam, nici eu nu știu de ce plâng așa tare, nu îmi sta in caracter sa plâng, Defapt sunt o fire tare, dar parca ceva in mine s-a aprins și s-a gândit la Owen.
Ow: Era sa te violeze, și tu spui sa îl las, cum poți sa fii așa calma?
Eu: Nu merita sa intri in probleme, mai ales din cauza mea.
Spun mai incet ultima fraza, cu totuși ca este un adevăr. Ma privește cu mila și blândețe, iar apoi îmi ia fata in palme și îmi șoptește.
Ow: Tu meriți orice Sky. Acum haide sa te duc acasa.
Aprob și îl urmez pana la mașina lui. Îmi venea sa zâmbesc, dar nu știu de ce, adică da, poate mi-a apus un baiat frumos ca eu merit orice, dar.....nu avea de ce. Viata este complicata.
    Am urcat, iar tot drumul a fost liniște, ma simteam oarecum inconfortabil, pentru ca eu tocmai era sa fiu violată, iar el doar sta și nu ma bagă in seama. Ajunsă, am spus repede un pa și am intrat in casa fugind, nu știu de unde reacția asta, dar pana la urma a mai stat puțin și a plecat. Când m-am întors pe călcâie, l-am zărit pe Jack stand cu brațele încrucișare și cu o fata roși și furioasa.
     Ja: Deci sa inteleg ca mai nou fugi pe furisi de acasa?
  Eu: Am ieșit pe usa principala, deci nu prea se numeste furișat. Este ora 2:00, tu nu ar fii trebuit sa fii in oraș făcând ce faci tu im fiecare seara?
  Ja: Ma spionezi cumva.?
  Eu: Se numeste insomnie. Parca alt ceva nu aveam de făcut decât sa te urmăresc pe tine. Acum, sunt obosita, vreau sa ma culc.
   Ja: In niciun caz nu o sa te las pana nu îți fac o morala. Mi-am lăsat treburile, pentru tine.
       Mi-a spus-o de parca avea o operație și din cauza mea nu a aajuns sa salveze pacientul .Eu care Chiar îl credeam un frate vitreg. Se pare ca pana la urma am rămas singura.
  Eu: Nu trebuia, oricum cine sunt eu sa îți încurc planurile,  sunt un nimeni, îți spun eu dacă nu știai.
    M-am descălțate și am fugit repede in camera mea, in urma auzind strigătele lui Jack și pașii lui care erau din ce in ce mai aproape de mine, am alergat mai tare și am reușit sa ajung in camera mea și sa încui și usa. M-am sprijinit de usa și am început sa alunec ușor, usor, pana am ajuns pe podea, plângând și gândindu-mă ca a fost cea mai mare greseala sa vin aici.
*********
Ma: Deschide imediat domnișoara, avem de discutat.
Ma ridic de pe podeaua rece pe care am și adormit, deschid usa și o găsesc pe mama nervoasa îmbrăcat cu nelipsitele ei haine de firma:

Dark destiny Where stories live. Discover now