Capitolul 4

1.2K 37 0
                                    

Afurisita sa fie ziua in care m-am mutat aici. De ce in fiecare dimineața trebuie sa fie cineva care sa ma trezească. Ma ridic exasperata din pat, pentru ca oamenii ăștia nu au auzit de liniște in viata lor. Bine-nțeles ca nu o sa ma mai ia somnul așa ca o sa ma pregătesc. Merg la baie, îmi fac rutina de dimineața, nu ma machez, îmi las parul pe spate , iar apoi ma imbrac in ceva lejer:

 Merg la baie, îmi fac rutina de dimineața, nu ma machez, îmi las parul pe spate , iar apoi ma imbrac in ceva lejer:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

    O zii de relaxare perfecta, poate merg și la piscina, buna idee. Gândesc eu in timp ce cobor scarile astea care nu se mai termina, chiar vreau sa aflu cine ma trezit.
   Eu: Jen, cine naiba ma trez...........
      Încerc sa spun și eu ceva, dar Jack s-a gândit sa își aducă prietenii ciudați, trebuie sa nu mai zic de oameni ca sunt ciudați, eu sunt la fel ca ei.
   To: Hei, se pare ca noi te-am trezit. Îmi pare rau.
  Ja: Pentru ce, oricum este ora 12 dacă nu ma înșel, in casa asta lumea este matinala domnișoara Yeek.
Îmi știe numele de familie, Ba chiar mi l-a și pronunțat, privire ucigașă activata. Credeti-ma și eu când ma uit in oglinda ma sperii.
To: Încetează femeie, ma sperii, ti-a mai spus cineva ca poți sa joci in filmele de groaza.
X: Cred ca eu.
Ma intorc spre vocea ce a rostit cuvintele alea și dau peste Peter, minunatul nostru grădinar care din punctul meu de vedere se plimba prea mult pe aici.
Ja: Te-ai dat la ea nu?
Eu: Pe bune Jack?
Ja: Ce, și la Tori s-a dat. De fapt cred ca se da la toate fetele de vârsta lui.
Pe: Sunt lângă tine Jack.
Ja: Și ce
X: Oricât de mult as vrea sa continuați, adică deloc, vreau ca ciudatul asta și gagica asta sa părăsească bucătăria, avem de discutat.
De abia acum mi-am întors privirea către ceilalți care priveau amuzanta situația, adică Red și Iacob, dar pe tipul care a vorbit nu îl cunosc, presupun ca este Kevin, care arată super bine, gândire proasta, nu pot sa cred ca m-am gândit la asta. Chiar trebuie sa mai ies din casa. Ca un mic rezumat al lui Kevin, are parul castaniu , ochii căprui, musculos, cu o mâna dreapta plina de tatuaje și niște buze mari și........stop, prea multe detalii și prea multe pentru creierul meu.
    Eu: Tori mai stai după ce termini discuția.
  To: Te găsesc in camera ta?  
  Eu: Nup, ma duc la piscina.
   Pe: Opa, se anunța o priveliște frumoasa.
    Toți: Pleacă odată.
   Tori da din cap afirmativ, m-ai ii arunc o privire urâta lui Jack, apoi plec in camera sa ma schimb, noroc ca mi-am pus și costumul de baie. Îl i-au repede pe mine:

    Îmi prind parul intr-un coc dezordonat, îmi i-au un prosop, crema de protecție, ochelarii de soare și sunt gata

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

    Îmi prind parul intr-un coc dezordonat, îmi i-au un prosop, crema de protecție, ochelarii de soare și sunt gata. Cobor scarile, dar decid sa o i-au pe usa din spate pentru a nu le deranja discuția. Insfarsit putina relaxare și liniște, ma întind cumințică pe șezlong la soare, chiar sper sa ma mai bronzez și eu un pic. Unu, doi, trei, patru, cinci, șase minute a durat toată liniștea mea, aceasta a fost stricata de un,,BOMBA" care bine-nțeles ca a și fost o bomba. Eram toată uda, fir-ar ea de casa cu mulți oameni. Mai bine o casa mica și liniștita decât o vila și multă gălăgie.
   Eu: Pe bune acum, puteați sa va găsiți alta activitate.
   Re(Red):Scuze frumoaso, dar apa ma chema.
   Eu: Da ce ești tu, siren.
   Re: Cred ca se numea triton.
       Nu l-am băgat in seama și m-am uitat in jur, Tori cu un costum de baie verde:

        Nu l-am băgat in seama și m-am uitat in jur, Tori cu un costum de baie verde:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

    Jack la bustul gol, Iacob la bustul gol și......... Kevin la bustul gol, chiar are multe pătrățele. Ușor cu balitul Sky, oricum pare ciudat ca te holbezi la el, iar el o sa spune o replica de genul ,, Îți place ce vezi", iar eu o sa îmi dau ochii peste cap și o sa neg, dar cu totuși ca știu ca mint și da, am o viata complicata.
    To: Încearcă sa nu salivezi
    Spune Tori incet, așezându-se pe șezlongul de lângă mine.
   Eu: Ce, nu făceam asta
   To: Nu, dar mai aveai puțin. Arată bine, ha?
   Eu: Nu pot sa neg, dar nu ma interesează asta.
  To: Cum zici tu, uite îți fac un favor.
  Eu:  ce fel de fa...........
  To: Kev, Iaco, veniți sa ne dați cu crema pe spate.
Ke: Sunteți doua, va descurcați.
   To: Mișcați fundul aici, știi ca îmi ești dator cu ceva. 
  Ke: Dar asta nu înseamnă ca trebuie sa te dau cu crema pe spate
   To:Cine a spus ca trebuie sa ma dai pe mine.
     O doamne, unde este meniul de la restaurant când ai nevoie de el. Nu îmi vine sa cred ca îmi face asta, trădătoarea.  Nu mai comentează nimic și iese din piscina, picăturile de apa prelingamdu-se pe piept...... lasă băieții, lasă baietii.
     Eu: Știi chiar nu am nevoie de ajutor.
  Ke: Eu cred ca ar trebuii sa îți dai cu crema, mai ales ca ești alba ca laptele. O sa te arzi.
     Și ce îți pasa ție, om........ahhh.....trebuie sa stai departe de Kevin, trebuie sa stai departe de Kevin, doar refuzal. Parca eu gândesc asta, dar corpul meu face altceva, ii da crema, inapoi mâna idioata, corp prost.  Ma întind pe burta, iar acesta îmi deschide catarama de la sutien,pentru a aplica mai ușor crema. Firicele mele de par nu se ridica la contact cu crema rece, ci atunci când el pune mâna pe spatele meu, din nou, corp idiot. După ce îmi întinde crema, îmi prinde la loc catarama și se apropie de urechea mea.
   Ke: Cu plăcere
      Baiat idiot, a făcut-o intenționat, știa ca are control asupra mea, gata, de acum nu o sa mai ma uit la el, nu o sa mai vorbesc cu el, nu o sa mai interacționez cu el. Punct.
Chiar mi-ar trebuii un somn, mai ales pe caldura asta, doar sper ca in somn sa ma intorc și pe partea cealaltă, adică pe fata, nu vreau sa arat ca o ciuda.
To: Scuze Sky.
Doar atât am putu înțelege după ce am fost ridicată si aruncată in apa, pentru ca da, ca un om prost ce sunt, nu știu sa înot. Nu va luați de mine, nu am trăit in vile cu piscine și nici nu prea am fost la mare.
Eu: Aj....ju..tor.
Doar atât am putut sa zic pana când pleoapele au început sa îmi fie din ce in ce mai grele.
************
X: O doamne, cred ca se trezește.
Deschid ochii incet și sunt orbita de lumina soarelui, dar apoi cinci siluete se pun in fata mea și soarele dispare. Încerc sa disting persoana care a spus acele vorbe și îmi dau seama ca a fost Tori. Brusc toate cele întâmplate îmi trec prin minte repede. Am fost aruncată in apa, și nu știam sa înot apoi cred ca am leșinat.
Ja: Pământul către Skyler.
Eu: Sunt Ok, doar sa îmi spună și mie cineva ce s-a intaplat.
Ja: Ok, ești un om nebun, cum sa zici ca te duci la piscina, iar tu sa nu știi sa înoți.
Eu: Doar pentru bronz.?
Ja: Du-te in camera și schimbate, mergem in oraș.
Eu: Ma iei cu tine.
Ja: Da, haide, eu zic sa profiți de asta, alta nu o sa mai ai.
Ma ridic repede și fug in camera cu Tori pe urmele mele. Ajunse încui usa și ma așez pe pat.
Eu: Ciripeste
To: Pai, după ce am observat ca nu știi sa înoți, Kevin a sărit in apa după tine și tot Kev a fost cel care ti-a făcut respirator gura la gura. Și sa știi ca Jack chiar a fost îngrijorat.
Eu: Da pentru ca dacă pățeam ceva, el își lua bătaie.
To: Prostii. Credema el chiar se bucura ca are o sora mai mica. Știi a avut una, dar a murit, avea doar cinci anișori, a murit odată cu mama sa. Îți dai seama ca de atunci nu prea mai are încredere și nu mai îl interesează de ceilalți, așa ca sa nu îl presezi, o sa vina el singur.
Chiar mi-a dat o lacrima, sunt atât de egoista, se vedea clar ca suferă, dar am fost prea ocupată de nefericirea mea decât de nefericirea altora. Îmi șterg Tristețea de pe fata și ma poziționez in fata dulapului.
Eu: Deci, cu ce vrei sa te îmbraci?

La medie Kevin💚

Dark destiny Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum