Capitolul 27

707 26 0
                                    

Sunt trezita de un zgomot infernal. Este soneria de la telefonul meu, cine naiba este la ora asta.
Ma ridic buimacă și cu o durere de cap groaznica. Nico încă doarme, deci este perfect. Ma uit la numele apelantului și văd scris Tori.
      Comvorbire telefonică
  To:EȘTI NEBUNAAA,CUM SA FACI AȘA CEVA.CAND O SA AUDĂ JACK,O SA FIE MAI MULT DECÂT FURIOS, O SA FIE O BOMBA CU CEAS GATA SA EXPLODEZE.imi mut telefonul departe de ureche deoarece fata asta are un țignal de o pot   auzi și  cei din Rusia.
    Eu:Tori, haide sa vorbim cu calm. O sa îți explic totul, doar nu mai tipa.aceasta răsufla exasperata cred de calamitatea mea și îmi Răspunde fără sa tipe.
     To:Sky, te-ai băgat intr-un rahat de zece ori mai mare decat tine. Dacă ai impresia ca dacă intri, o sa poți sa îl salvezi pe Jack, te înșeli amarnic. Tu doar ai dublat situația. Acum o sa trebuiască sa găsiți o cale sa ieșiți amândoi, nu doar el. Nu știu cum o sa o scoți la capăt cu Jack, însă îmi este ca o sa se lase cu bătaie.sunt puțin speriata de vorbele ei, poate doar am înrăutățit situația, dacă Jack o sa ma urască pentru totdeauna.
    Eu:Tori, te sun mai încolo.
       Convorbire telefonică încheiata.
      Apăs repede numele lui Jack, iar după câteva momente rasounde somnoros. Se pare ca doar Tori e matinala in dimineața asta.
     Ja:Sky, de ce suni la ora asta, s-a întâmplat ceva?
    Eu:Poate puțin, trebuie sa ne întâlnim la cafeneaua de la colțul universității lui Nico, este cam urgent.imi Închide telefonul și îmi dau seama ca se grăbește sa ajungă.
    Ma ridic și eu fără sa îl trezesc pe Nico și ma îmbrac.

      Apoi ii scriu un bilet in care ii spun ca am plecat acasă și ca i-am lăsat o pastila de cap pe birou

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

      Apoi ii scriu un bilet in care ii spun ca am plecat acasă și ca i-am lăsat o pastila de cap pe birou.
      Plec și eu grabita spre cafenea și sunt surprinsă sa văd ca Jack a ajuns destul de repede. Înghit de doua ori in sec și îmi fac curaj pasind spre el.
    Ja: Ești ok, Sky.?intreaba îngrijorat și ii face semn barmanului sa ne aducă doua cafele.
   Eu:Știi, Jack, trebui sa îți spun ceva ce nu o sa iti placa.ma privește suspicios, iar răspunsul lui ma șochează.
  Ja:O sa îmi explici ce cautai tu in club aseară? Si mai exact, de ce dansai striptease in brațele șefului meu, care acum este și șeful tău.spune iritat și deja scos din minți, și eu care credeam ca nu știe.  Mi-a spus Tori după ce am vorbit cu tine, știam ca ai fot in club aseară, însă nu știam de faza cu mafia, nu pot spune decât ca mai dezamăgit.ah. Tori gura sparta, nu poate sa țină un secret afurisit, Halal prietenie.
    Eu: Jack, îmi pare atât de rău ca te-am dezamăgit, doar voiam sa găsim o cale sa iesi din mafie, iar singurul lucru la care m-am gândit a fost ca este mai ușor sa te scot când sunt și eu cu tine. Doar am vrut sa te ajut, Jack, suntem frați, nu pot sa te las sa te chinui singur, o sa ducem povara împreuna.ochii lui îmi spun ca s-au mai înmuiat puțin, însă nu de tot și este pe poziții, parca gata sa îmi sara la gât.
    Ja: A fost o decizie copilăroasă și nu te-ai gândit la consecințe. Acum o sa trebuiască sa te apar și pe tine, o munca in plus care nu trebuia făcut. Am vorbit foarte clar in seara aceea când ți-am spus ca este o idee proasta. Dar din nou niciodată nu ma Asculți și faci totul de capul tău.isi masează ușor tâmpla și se vede clar ca este nervos. O, și sa nu mai spun ca i-ai atras atenția lui Asher, care pare mult prea interesat de tine. Totul merge din rău in mai rău.
      Simt cum o lacrima își face loc pe obrajii mei palizi. Chiar a fost o decizie copilăroasă,trebuia sa am încredere in cuvintele lui Jack. Iar acum se poate sa îl pierd pentru totdeauna
     Ja:Of, Sky. Nu mai plânge, nu o aa rezolvam nimic așa. Trebuie sa fim uniți și sa ne gândim la o soluție sa supraviețuim. Pentru ca, Draga mea, acum faci parte dintr-o mafie, bun venit.il iau repede in brațe și ma opresc din plâns, este clar ca lacrimile nu vor rezolva ceva,așa ca singurul mod de a iesii din încurcătura este sa fim uniți.
       După ce am mai stat de vorba, mi-am adus aminte ca i-am inchis telefonul lui Tori așa ca ar fi frumoas din partea mea sa trec pe la ea.
     După ce am plătit nota, ne-am îndreptat amândoi spre apartamentul ei. Când am ajuns ne-a deschis o Tori cam agitata. 
   To:Aici erați, mi-am făcut atâtea griji.
   Eu:Normal ca ți-ai făcut griji, doar i-ai spus lui Jack înaintea mea.
   To:Scuze Sky, doar ca îmi era frica ca nu o sa ii spui, vorbească prea mult când sunt agitata.atunci cum naiba face in misiuni, dacă o prinde cineva ea o sa divulge totul.
    Eu:Oricum, voiai sa îmi spui altceva la telefon?
   To:O da, ma sunat șeful și mi-a spus sa îți fac instructajul, de acolo am aflat ca....
   Eu:Da, da, treci la subiect.
   To: Pai, presupun ca știu regulile, nu vorbești cu necunoscuți despre mafie, nu îl jignești pe șefu, nu ne tradezi și fac orice misiune Primești, altfel ești dat afara și te alegi sa stai o luna in spital.
   Eu: Deci exista o cale sa fii dat afara.
  Ja: Nici sa nu se gândească căpșorul tău la așa ceva. Nu vreau sa sfârșesc cu tot corpul băgat intr-un ghips, sau poate împușcat, depinde de misiune. Nu uita esențialul Sky, nu vorbești cu nimeni necunoscut despre asta, se trece ca fiind trădare.
   Eu:Dar tu mi-ai spus despre mafie, nu o sa pățești nimic, nu?
   Ja:Sa zicem ca sunt o cauza mai specială.ranjeste nevinovat la mine, ceea ce ma face sa ma uit suspicios.
   To: E mâna dreapta a lui șefu. Ok, Sky, dacă ai întrebări.ridic din umeri plictisita, sunt niște reguli stupide, nimic interesant.  Se pare ca nu ești curioasa când începi. 
    Ja: Cu cât începe mai târziu cu atât mai bine.
   To:Din păcate trebuie sa înceapă de mâine. Veniți împreuna  seara, se pare ca avem o misiune.deja?nici măcar nu am intrat bine și ma trimite in misiuni; nici măcar nu știu sa trag cu o arma.
   Ja:In niciun caz nu o iau pe Sky cu noi in misiune, nici măcar nu știe sa tragă cu arma.parca îmi citește gânduri, însă nu este greu sa îți dai seama ca am doua mâini stângi.acum ca ma gândesc mai bine, eu de cât timp nu am mai trecut pe la școala, nici pa antrenamentele de fotbal nu am fost.
    Eu:Nu va supărați ca va întrerup, însă eu am școala și voi la fel. Cum o sa mergem și pa școala și la sediu.
   To: Asta este cea mai mică problema, șefu are pe cineva in școala și ne trezim cu absentele motivate, deci, poți sa chiulești cât vrei.
    Eu: Asta da educație. Cred ca ar fi timpul sa plecam. Sunt foarte obosita.casc puțin pentru ca somnul a dat navala peste mine și va spun sincer ca as dormi și pe jos.
     După ce ii dau o îmbrățișare lui Tori, plecam și noi insfarsit spre casa. Chiar îmi este dor de mama, am lăsat-o singura doua zile.
      Când am ajuns acasă, am fost întâmpinată de mama care mi-a oferit o îmbrățișare calda. Am sta un pic de vorba cu ea și am urcat in camera mea, nici nu mai știu de când nu am mai dormit in patul asta moale. Ma arunc la propriu și adorm ineditat

Dark destiny Where stories live. Discover now