Capitolul 14

935 27 0
                                    

In ziua urmatoare nu am facut prea multe,tot fiind singura acasa si certata cu Jack. Am decis sa merg in parc la alergat, mi-am prins parul intr-o coada de cal, m-am imbracat + un hanorac, si am pornit-o spre parc.

     Vremea parea sa tina cu mine, asa ca mi-am bagat castile in urechi si m-am lasat purtata de muzica pana intr-un parc, aproape de centrul orasului

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

     Vremea parea sa tina cu mine, asa ca mi-am bagat castile in urechi si m-am lasat purtata de muzica pana intr-un parc, aproape de centrul orasului. M-am asezat pe o banca, mi-am tras puțin suflu și m-am lăsat pe spate, gândindu-ma la toate probleme pe care le-am avut de când am ajuns. Prima data a apărut Jack, apoi Kevin, iar apoi Owen, toate problemele mele sunt băieții ăștia. Poate era mai bine in generală când eram grăsuță și nimeni nu se uita la mine. Eu doar le rezolvam problemele prietenelor mele in dragoste, și niciodată nu m-am gândit ca va fii atât de complicat.
Sunt trezita din gândire de o mâna care este pusă pe piciorul meu. Îmi ridic capul și îl observ pe Nicholas cu zâmbetul lui tâmp pe fata.
  Ni: Hei, ce s-a intaplat de ești singura.?ii sar repede in brațe și încep sa plâng. Liniștești-te, sunt aici.
     După câteva minute in care am stat in tăcere, am decis sa ii povestesc și lui Nico toate întâmplările de pana acum. Inclusiv cearta mea cu Jack de ieri. Părea ușor surprins de toate peripețiile mele, dar apoi ma luat in brațe și ma pupat protectiv pe frunte.
    Ni: Îmi pare rau albăstrele, dacă vrei ma duc sa îl bat pe Jack, și mai bine, pe toți.ma amuz la cuvintele lui deoarece chiar îl cred in stare, și oricât mi-ar placea sa ii văd plângând, ii refuz oferta.
   Ni:Cum vrei, însă sa știi ca oferta mea rămâne valabilă. Și oricum Sky, nu ai nevoie de ei, o sa începi liceul și o sa găsești alți băieți și chiar mai multe prietene. Iar pana atunci poți sa ma suni și sa ne intalnim unde vrei tu, iar dacă vrei poți venii la cămin sa ma vizitezi.
    Ofertele lui chiar sunt atrăgătoare și oricât mi-as dorii, nu pot sa scap de ce este mai rau, tot ce fac este doar sa aman, inevitabilul tot se va intapla.
   Eu: Sigur, însă săptămâna asta nu prea cred ca pot, mama este plecată din țara, și mi-a lăsat mie toate treburile ei. Dar in Weekend dacă ești de-acord as putea sta cu tine la cămin.
   Ni: Ar fii super Sky. Ok, atunci ne vedem vineri seara.se ridica de pe banca zâmbitor și pleacă, nu ininte sa îmi de-a un pupic de adio.
     Discuția cu Nico chiar mi-a prins foarte bine, iar zâmbetul mi-a reapărut pe fata. Am decis și eu ca este timpul sa plec așa ca m-am ridicat și am pornit-o spre casa. Orașul nu era aglomerat, fiind decât ora 18:23, însă vântul își făcea apariția, iar hanoracul de pe mine nu prea îmi ținea de cald.
     Cu chiu cu vai am ajuns insfarsit acasa, aproape degerata. Imediat cum am închis usa am văzut trei fețe îngrijorate și nervoase, acum ce am mai făcut.
Je(Jen) :Scumpo unde ai fost, ne-am făcut atâtea griji.
  Ha: Nici la telefon nu ai răspuns, așa ca l-am sunat pe Jack.
    Ma uit suspicioasa la Jack așteptând sa spună ceva răutăcios sau mai degrabă sa nu spună nimic, însă acesta ma ia in brațe, dap, ați citit bine, Jack tocmai m-a luat in brațe, iar caldura din copul lui este transmisă și la mine, frigul -l dispărând acum.
   Eu: Îmi pare rau Jack, nu trebuia sa tip la tine și sa îți fac morala aceea ieri. Și îmi pare rau și pentru faptul ca nu am fost in stare sa îți fiu o sora buna.
Ja: E in regula Sky, nici eu nu trebuia sa spun răutățile alea. Iar când ma sunat Harry, am crezut ca ai plecat din cauza mea. Și eu după ce ne-am certat m-am simțit prost și ti-am înțeles intențiile de abia după ce ai plecat.Imi pare rau.
     După ce ne-am îmbrățișat secunde bune, am decis sa ne uitam la un film, însă eu pe la jumătate am adormit, iar Jack a fost nevoit sa ma care pana in camera mea.
     ***********
    Ma trezesc in patul meu pufos de care nu m-as mai dezlipi, însă sunt conștientă ca astăzi trebuie sa merg la firma așa ca îmi fac rutina de dimineața și ma imbrac:
Cobor scarile și am îndrept spre Bucătărie cu gândul ca Jen a făcut clătite, însă in loc de Jen îl găsesc pe Jack.
Eu: Tu gătești?raman aproape uimita, de abia știu eu sa gătesc, nici prin gând nu mi-ar fi trecut ca Jack ar putea sa gătească.
Ja: De pari atât de uimita, in viata exista și miracole. Stai jos, o sa întârzii la firma.
Eu: Știi nu am mai avea atât de lucru dacă ai venii și tu.spun încrezătoare, așezându-ma pe scaun și savurând din minunatele clătite făcute de Jack.
Ja: Nu întrece limita.spune parând serios, însă la final ii scapă un mic zâmbet.pana la urma îl inteleg, poate vreau prea multe dintr-o data, adică de abia ne-am împăcat după o luna.
Eu: Apropo, asta seara o sa ma duc la Nico la căminul studențesc. Ma invitat la el, după ce i-am povestit peripețiile mele de când am ajuns.
Ja: Stai sa ma gândesc..mhh..nu.
Eu: Ce, de ce. Tu de ce ai voie sa întreci măsura.spun indignata, sperând ca nici el nu va întrece limita deocamdată.
Ja: In primul rând, tu nu ai ce caută la un cămin studențesc, mai ales in aripa baietilor. Și in al doilea rând, îmi reiau atribuțiile de frate mai mare.nu are cum sa nu îmi scape un zâmbet la cuvintele lui deoarece simt ca insfarsit cuiva ii pasa de mine, de când a murit tata.
Eu: Atunci Vino și tu. Dar trebuie sa merg, Jack. I-am promis lui Nico, e verișorul meu, nu uita asta.
Ja: Ar trebuii sa îți mănânci micul dejun, o sa întârzii, uitate și tu cât este ceasul, mai bine ti le pun la pachet. O zi buna sa ai, pa.bun, deci practic ma dat afara. Nu îmi vine sa cred ca ma dat afara din casa, ce om. Nici măcar nu mi-am terminat clătitele.
Oftez zgomotos și ma îndrept spre mașina, unde îl găsesc pe Harry sprijinit de capota cu un zâmbet mare pe fata.
Ha: Ma bucur extrem de mult ca v-ați împăcat, Sky. Va meritați amândoi, și pentru diseară nu îți face griji, rezolv eu cu Jack.imi lărgesc zâmbetul și ii dau o îmbrățișare călduroasă.
După toata scena de dimineața am putut revenii cu picioarele pe pământ, adică la haosul din companie. Îmi masez repede tâmplele și ma așez la biroul mamei, sperând ca nu o sa am multe de făcut și ca pot sa plec acasa cât mai repede.
El(Elen): Domnișoara Skyler, domnul Owen vrea sa va vorbească.
    Doamne, acum ce mai vrea și lipitoarea asta, parca nu mai scap odată de el.

La medie este Nico🧡

Dark destiny Where stories live. Discover now