Capitolul 44

504 15 5
                                    

     Ja:Te plimbi de zece ore. Cât mai trebuie sa suport asta.imi dau ochii peste cap fiindcă e a zecea oară când se plânge. Știi ca nu e o rezolvare sa revii la vechea Skyler.
    Eu:Nu ți a cerut nimeni părerea Jack.plătesc ultimele haine și ies val vârtej din magazin.
   Ja:Atunci de ce ma mai cari  după tine, doar ca sa îți duc pungile, exista oameni pentru asta.ma opresc brusc făcându-l sa între in mine, apoi ma întorc spre el.
    Eu:Nu mai fii egoist, trec printr o perioada dificila, și știi și tu asta. Încerc sa imi iau gândul ca nu o sa mai fiu împreuna cu el. pornesc iar și ma îndrept spre o cafenea.
    Ja:Da, iar porci pot zbura.ma strâmb la el și imi comand o cafea cu lapte și o prăjitura cu visine.  De ce nu încercați pur și simplu sa va înțelegeți, nu aveți cinci ani, plus ca te ai supărat pe un motiv banal. Asta dacă încă ții mai mult la Kevin.raman blocată pentru o secunda și privesc in gol.
   Eu: Îl iubesc foarte mult pe Asher, și nu e vorba de Kevin aici, e vorba ca imi ascunde lucruri.
   Ja:Skyler sa fim sinceri, Asher îți ascunde multe lucruri legate de mafie și nu te deranjează. Te intreb încă o data, ce ai simții pentru Kevin dacă l ai vedea acum.ma privește și ia o gura mare din băutura sa.
      Nu pot sa ii răspund, fiidca știu răspunsul, o parte din mine și ar dorii sa nu fii existat, însă cealaltă încă vrea sa îl țină in brațe. Cu toate ca iubirea pe care i am purtat-o nu se compara cu cea pe care i-o port lui.....Asher.
     Eu:Sunt atât de idioata. Trebuie sa plec Jack.încep sa alerg pana la mașina și îl apelez rapid pe Asher, care însă nu Răspunde.așa ca o apelez pe
Tori care sigur știe unde e.

      To:Hei fato, cum mai merge.
    Eu: Am nevoie de ajutorul tău, din nou. Știi unde e Asher?
To:Cred ca e la depozit, avea nu știu ce petrecere astăzi.
Eu:Mersi, raman datoare.

Accelerez și încerc sa trec cât mai rapid printre mașini care sunt o grămada la ora asta, fiind deja 6. Am ceva de mers fiindcă depozitul este la marginea orașului. Nu știu cum de am fost atat de prosta sa ma cert cu el pentru un cacat. Țin foarte mult la el și a făcut atâtea pentru mine, lucruri pe care Kevin nu ar fii putut sa le facă niciodată.
Ajung după 45 de minute și cobor val vârtej din mașina. Într-adevăr este ceva lume pe aici și încerc sa ma strecor neobservata pana la biroul lui Asher. Ii văd gorilele stand la usa însă chiar când vreau sa intru aceștia ma opresc.
-Ne pare rău Skyler, dar șeful are o întâlnire.imi măresc ochii puțin nemulțumita.
Eu: Am mai participat la ședințele lui. Am sa ii spun ceva importat, va rog.mai încerc sa intru însă ma opresc și de data asta.O haide, știți și voi ca nu o sa plec de aici pana nu vorbesc cu el.spun țâfnoasă, încercând sa găsesc ceva ca sa intru.
-Avem ordine clare, ne pare rău.ok, dacă așa vrea sa joace, ma întorc pe călcâie și cobor la parter și încerc sa fac pe cineva sa se certe pentru a atrage atenția.
Văd întâmplator un domn cu o băutura in mâna și imi poziționez rapid piciorul in fata lui, astfel băutura răsturnându-se pe un alt domn.
X: Uitate pe unde mergi tampitule.începe revoltata, iar apoi continu celălat aproape luându-se la bataie.
Apar și prietenii celor doi care chiar se iau la bataie, pare o încăierare între grupuri. Ma retrag rapid și privesc cum și gorilele lui Asher apar pentru a ii despartii pe certăreți. Nu ratez sansa și o
Iau la fuga pana la biroul lui Asher. Deschis ușile bucuroasa, însă când văd ce se întâmpla in camera zambetul imi piere imediat. O roșcata cu o rochie scurta sta mult prea aproape de el, aplicându se peste birou, dezvelindu-și sânii in fata iubitului meu, asta e culmea.
Eu:Tu, târfă.imi înfig rapid ghiarele in parul ei buclat, trântind o la podea.
As:Skyler, ce te apuca, încetează.încearcă sa ma culeagă de pe ea însă ii dau și lui un cot in nas. Cred ca mi ai spart nasul.
Ma ridic rapid când îl aud și merg spre el pentru a vedea dacă chiar i l am spart.
Eu: Iartă ma iubitule, nu am vrut sa te lovesc. O sa mergem la doctor.îl apuc de mâna și încerc sa îl trag spre ieșite însă nu se clintește, doar ma întoarce spre el și imi cuprinde fata cu mâinele.
As:E doar puțin sânge, steluta.ma privește drăgăstos și simt cum ma topesc in brațele lui,am uitat și de scandalul de jos și de roșcata însângerată de pe jos, am uitat și motivul pentru care sunt aici.tot ce știu este ca mi a fost extrem de dor de el.
Eu: Imi pare rău pentru tot ce tu am spus, aveai dreptate nu trebuie sa imi bat capul cu un subiect neimportant. Te iubesc atât de mult Asher.ii sărut buzele și simt ca prind viața din nou.imi Răspunde și continuam intr un sărut de care mi a fost foarte dor.
As:Țin la tine mai mult ca la orice Sky, știi asta și nu as face nimic care ar putea sa te rănească.imi zâmbește, însă cineva ne întrerupe.
Eu:Acum astept o explicație pentru ea.astept lângă roșcata cu mâinile in Șold, însă pe usa apar cele doua gorile care ii spun lui Asher ce s a întâmplat, iar apoi se uita la mine acuzator.
As:Cred ca și tu trebuie sa imi
spui ceva.isi ridica o sprânceană la mine și zambesc timida.

După ce a Asher a rezolvat toate problemele, am putut sa plecam insfarsit acasă, iar pe drum mi a spus ca fata aceea era fiica unui partener de de al lui care venise in locul lui la petrecere. Și care, in loc sa vina pentru afaceri, venise pentru altceva. Și sinceră sa fiu chiar nu regret ce i am făcut.
Imi întorc capul spre Asher și observ ca ma privește intr un mod total diferit. In sensul bun,deoarece se uita cu atât de multă dragoste încât dacă as putea l as strange in brate și nu i as mai da drumul.
Ajunși acasă, am găsit un Jack nervos și îngrijorat.
Ja:Femeie, te caut de la 6. Voiam sa vin după tine. Cine știe ce Belele ai mai făcut și pe acolo.scot limba la el si îl iau in brate.
Eu:Ești cel mai bun frate care a existat vreodată. Te iubesc.pare șocat însă ma strange tare in brațe.
Ja:Și eu te iubesc și văd ca v ați împăcat. Asta merita o Șampanie.radem împreuna și suntem de-acord cu el.
Ne punem fiecare câte un pahar de Șampanie, apoi ne punem la somn. Adormind in brațele persoanei pe care o iubesc cel mai mult.

Com.cu cea mai frumoasa relație, pupici ❤️❤️

Dark destiny Where stories live. Discover now