Capitolul 49

453 22 4
                                    

      Așa cum am preconizat, zilele ce au urmat au fost ale naibi de încărcate.Asher venea foarte târziu acasă din cauza mafiei, iar mama era prezenta in casa noastră tot timpul, învârtindu-se dintr-o camera in alta cu telefonul in mâna. Am ajuns la comun acord după multe insistente la mama sa facem nunta in gradina lui Asher. In primul rând nu voiam ceva aglomerat, însă in familia mea nici nu exista așa ceva, voiam doar sa fiu cu familia , voiam sa îl simt pe tata mai aproape de mine. Ma simteam de parca participam la un eveniment unde urma sa împrăștii zâmbete false unor oameni pe care probabil nu i am văzut in viața mea, unde ,,doamnele societății" se vor strange ca babele la bârfa și unde cel mai probabil voi sta departe de viitorul meu soț, el fiind pe undeva prin mulțime salutând tot felul de indivizi. Nu ma simteam in largul meu in ultima săptămâna, iar Asher cum ajungea acasă se culca și nu mai apucam sa vorbesc cu el cine știe ce. Ma simteam dintr o data singura, cu toate ca eram in fiecare zi înconjurată de oameni.
      Imi mut privirea  de la oamenii din gradina ce mai aveau doar o zi la dispoziție sa termine cu decorul, și mi o îndrept spre telefon care suna. Zambesc slab la nume și răspund.

     Eu:Credeam ca ai murit.surad slab, el făcând la fel
    Ja:Ai vrea tu, dar nu scapi de mine prea ușor, mai ales ca urmează un pas important pentru tine.ochii mi se încețoșeaza brusc și probabil ca voi exploda in curând
    Eu:De ce nu ai fost aici in ultima săptămâna.știam ca a avut treaba cu Asher, dar simteam nevoia sa imi vars furia și frustrarea pe cineva, și știam ca Jack  e tot timpul acolo pentru asta.
    Ja:Știi ca am avut treaba cu Șefu, ma trimis intr o călătorie de afaceri in Germania. Voiam sa fiu acolo, sa te văd, sa te ajut cu pregătirile.
      Eu:Dar nu ai fost, nici măcar acum nu ești.ma abțin cu greu sa nu încep o criza însă câteva lacrimi tot imi scapa
    Ja:Sky, nu face asta, știi ca ma străduiesc sa ajung cât pot de repede. Nu pot rata ziua ta cea ma....
    Eu:Pe dracu cu ziua aia. M am saturat ca toată lumea sa imi repete într-una aceleași lucruri, m am saturat sa nu imi pot organiza singura nunta, sa nu pot sa imi aleg singura invitații și sa nu pot nici măcar sa imi petrec timp cu Asher. Mama ma presează la cap cu nunta asta, dacă zic ceva imi întoarce spatele, sunt obligată in fiecare zi sa i au parte la petreceri afurisite cu ceai cu niște femei care știu doar sa judece și sa bârfească. Simt ca o sa cedez Jack, nu mai am pe nimeni sa ma susțină.ma arunc in fund lângă pat și încep sa bocesc.
    Ja:De ce nu ai vorbit cu mine despre asta. De aia exista telefoane Sky, sunt doar la un fir distanță. Știu ca nu e același lucru însă sunt acolo pentru tine, oricând. Știi ca as face orice pentru tine,ești cea mai importantă fata din viața mea. Voi lua primul avion și ma voi întoarce acasă astăzi.
     Eu:Te astept frate.ii inchid și las telefonul pe podea.

    Imi inchid ochii și imi las capul pe spate, pot spune ca mi a prins bine aceasta tura de plans, parca am prins putina energie.telefonul meu vibrează din nou iar când ma uit rama un pic surprinsă

    Eu:Asher?
    As:Steluta, ce e cu tine. Ma sunat Jack și mi a zis ca nu te simți bine in ultima vreme.vocea ii suna obosita însă plină de îngrijorare.
    Eu:S au acumulat multe in săptămâna asta, tu ești mai tot tim.....ofteaza și spune un intra șoptit.
    As:Domnule Thomas.spune rece, cel mai probabil venise un Client de al lui. Sky vorbim acasă.
      Oftez și imi strang genunchi la piept începând din nou sa plâng. Nu înțeleg cum s au strâns atâtea de munca pentru el, pur și simplu m am saturat eu de distanță asta dintre noi. Ma duc la baie, imi dau cu apa pe fata și imi retușez machiajul. Aleg sa ma imbrac cu ceva lejer

 Aleg sa ma imbrac cu ceva lejer

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.
Dark destiny حيث تعيش القصص. اكتشف الآن