Capitolul 32

702 31 7
                                    

Ja:Skyler, avem aceeași discuție. Nu o sa te mănânce fata aia dacă vii. Este chiar drăguța.
   Eu:Jack....taci.Nu vezi ca ma rănești și mai tare.incep o noua tura de plans și suflu tare in șervețelele aduse de minunatul meu frate care ma duce sa ma văd cu fata ai și Kevin.
    Ja:Skyler, dacă îl iubești cu adevărat, trebuie sa te bucuri ca și-a găsit pe cineva potrivit.am privit și partea asta, însă din nou sunt prea egoista.
   Eu:De unde știe ca nu sunt potrivită pentru el. Nici nu am încercat.vedeti, egoista.
   Ja:Doamne, normal ca nu vrea sa fie cu tine femeie, nu vezi ce egoista ești.ii scot limba și decid ca este timpul sa mai ies și eu.
   Eu:Bine, ma imbrac. Așteaptă-ma la mașina. Și apropo, de mâine la școala.isi da ochii peste cap și iese din camera.
      Îmi fac rutina de dimineața, ma machez puțin și ma imbrac:(fără acel cardigan)

       Îmi fac rutina de dimineața, ma machez puțin și ma imbrac:(fără acel cardigan)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

        Verific dacă mama și Ed sunt acasă, însă ca de obicei lipsesc. Zici ca nici măcar nu am mama.
     Îmi dau ochii peste cap și ma urc in mașina lui Jack.
    Ja:Ești gata surioara .
   Eu:Cea mai, nu vezi cum radiez de fericire. Oricum, cine i-a invitat și pe ei.
    Ja:Defapt ei ne-au invitat pe noi.normal, acum vrea sa îmi facă in ciuda cu noua lui iubita și eu care ziceam ca sunt cea mai egoista.
     După ceva timp ajungem la o cafenea din centru. Este foarte cald astăzi, ceea ce este curios in luna Octombrie. Inspectez cafeneaua și ii văd pe cei doi stand la o masa din spate.
    Ja:Ești prea buna pentru el.ii zâmbesc și mai ca îmi vine sa îl iau și in brațe, dar ma abțin.o privesc pe...cum o chema. Doamne am și uitat cum o cheamă.
   Eu:Psst,Jack.isi apleacă capul, astfel eu soptindu-i in ureche.Cum o chema.Jack se uita șocat la mine, dar îl apuca rasul.nu îmi Răspunde și merge mai departe la masa.
Ja:Kevin, ALICE.spune accentuindu-i numele.acum sa continui,Alice este îmbrăcat cu o salopetica albastra....se pare ca băiatului nu ii mai plac fetele rele.

         Ne privim insistent eu și Kevin, însă rup legătura și îmi îndrept atenția spre Alice

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ne privim insistent eu și Kevin, însă rup legătura și îmi îndrept atenția spre Alice.
Eu: Skyler, incantata de cunoștința.ii strâng mâna plictisita, însă fata îmi arunca un zâmbet cât China.o fi drăguța, dar tot am o antipatie pentru ea, și asta se întâmpla din cauza lui Kevin.
Al:Alice. Nu am apucat sa ne cunoaștem in seara aceea, însă sper ca ești ok.ii zâmbesc forțat și îmi mut privirea spre geam.
După ce ne aduce comanda ma uit iar la cei doi porumbei și văd ca(,) Kevin o pupa de mama focului pe Alice. Asta este prea de tot. Îmi înșfac repede telefonul și ii dau mesaj persoanei care ma poate ajuta in acest moment.
După vreo douăzeci de minute isi face apăruția și Asher. Da, ce voiați sa fac, a fost o situație de urgentă. Oricum nu prea este o bucurie când îl văd pe Asher.
Ja:Șefu, ce cauți aici.isi strâng mâna, iar Asher se aseaza lângă mine.
Eu:Eu l-am întrebat dacă vrea sa vina.Jack se uita cu subînțeles la mine și da din cap in semn de dezaprobare.
As: Am zis ca nu pot sa o refuz. Eu sunt Asher.face cunoștința și cu Alice, apoi isi întoarce privirea spre mine.
Eu:Eu ma duc pana la toaleta.ma ridic repede și ma gândesc ca nu prea a fost o idee buna sa îl chem, adică și privirea insistenta a lui Kevin și privirea lui Asher.
Îmi dau cu puțină apa pe fata, apoi îmi retușez puțin machiajul, însă cineva intra pe usa și ma face sa îmi scap rimelul.
As:Arați bine. Nu cred ca mai îți trebuie asta.spune și îmi arunca rimelul la coșul de gunoi.
Eu:Ești nebun, era rimelul meu preferat. Și in plus tu ce cauți aici, este baia fetelor.
As:Sa îți reamintesc ca tu m-ai chemat. Mi-ai spus ca o sa fii doar tu.acum scoatete dacă mai poți Skyler.
Eu:Eram, însă a apărut și Jack cu Alice și.....Kevin.
As:Crezi ca sunt prost Skyler. Îmi dau seama ca ma folosești pentru tâmpenia ta. Fii fata deșteaptă și uita-l, a găsit pe altcineva. Eu plec.super acum dacă nu fac ceva o sa îl pierd și pe el.
Eu:Asher.....stai.il prind de mâna înainte de a apasă pe clanța și se întoarce spre mine, privindu-ma cu aceeași ochii glaciari. Îmi cer scuze pentru asta, ai vrea.....sa mergem...in alta parte?intreb sfioasa și las ochii in pământ, deja roșeața ajungându-mi la obraji.
As:Skyler, îmi dau seama ca ai roșit, nu este nevoie sa lași ochii in pământ.imi ridica bărbia cu doua degete și acum pot sa ii privesc ochii, care sunt mult mai blânzi. Plecam doar dacă îmi promiți ca nu o sa mai plângi după el.pot sa ii spun, însă nu pot sa ii promit.inca simt ceva pentru el, dar cred ca timpul o sa rezolve totul.
Eu:Asher.......nu pot sa îți promit ca nu o sa mai sufăr,de fiecare data când îl văd cu Alice, simt ceva in piept, ce ma scoate și pe mine din sărite. Și eu as vrea sa trec peste el, însă nu îmi este atât de ușor cum ia fost lui.imi șterge lacrima ce mi-a căzut și ma apuca de mâna.
As: Atunci haide sa ne distram măcar.imi zâmbește și ieșim din baie aproape alergând spre ieșire.
Nu îmi dau seama dacă ne-au observat ceilalți, însă acum nu mai contează, oricum Jack are încrede in el, deci nu o sa îmi spună nimic.
Ma îndruma spre mașina lui, care apropo este superba:

      Ma îndruma spre mașina lui, care apropo este superba:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eu:Unde mergem.il intreb curioasa, cercetând cât mai mult mașina.
Ja:Ai vrea sa o conduci.?ma uit socata la el și nu îmi vine sa cred ce mi-a propus.dau din cap de zici ca sunt un copil mic ce a văzut o acadea, provocându-i un ras, un ras adevărat. Ți-a mai spus cineva ca ești ca un copil mic ?
   Eu:Poate. Dar sa știi ca sunt un copil mic și adorabil.rasetele noastre se aud in toată mașina și mai ca îmi da și o lacrima, cine ar fi știu ca Asher poate fii atât de relaxat.
Îl las sa ii vadă de drum in liniște, iar după ceva timp observ ca lăsat mașina intr-o parcare ce adăpostea mii de mașini. Imediat ce cobor sunt întâmpinată de râsetele copiilor, muzica colorata și mirosul dulciurilor, ma adus la carnaval.
Eu:WOW, nu am mai fost niciodată la un carnaval.Pare foarte distractiv.se uita insistent la mine și pare pierdut printre gânduri. Haide, trebuie sa ma dau in toate.
     Încep sa alerg ca besmetica spre intrarea și rămân fascinata de loc. Trec peste aglomerație, și ajung la prima distracție, un montagne russe gigantic.
    Eu:Ești gata sa ai cea mai palpitanta cursa din viața ta.acesta se pune pe ras, iar apoi isi da ochii peste cap.

***********
   Eu:A fost cea mai frumoasa și distractivă zi. Mulțumesc Asher.
   As:Și eu m-am distrat, însă cred ca am uitat ceva.ma uit confuza la el, însă nu cred ca lipsește nimic, am făcut și ne-am dat in toate nebuniile. Roata mare, nu ai vrea sa vezi orașul de sus, mai ales ca este noapte.ii zambesc și ne îndreptam spre casa se bilete.
        Nu este multă lume, deci cred ca am stat cinci minute la coada, apoi ne-am urcat in cercul Uriaș.
    Eu:Nu credeam ca îți plac astfel se chestii, aduca liniștire și relaxante.ma privește ciudat și decid sa întorc capul spre priveliște.
    As:Sky..... îmi captează atenția numaidecât deoarece este prima data când îmi prescurteaza numele. Ți-am mai spus ca ai niște ochii superbi, pe care nu ar trebuii sa ii încarci cu lacrimi.stiu unde bate și chiar ma deranjează subiectul. Nu vreau sa crezi ca îți țin predica însă un baiat care nu te accepta așa cum ești, înseamnă ca nu este Demn de tine și îți spun asta ca prieten....baiat.stiu ca are dreptate, și Jack îmi spune asta, însă dragostea este oarba și vrei sa fii cu aceea persona indiferent de ce simte ea, bă chiar o pot numi obsesie.nu cred ca sunt in pragul acela și nici nu voi ajunge.
    Eu:Îți promit ca nu o sa mai plâng după el.imi zâmbește și îmi lasă un mic pupic pe obraz.
     Nu îmi vine sa cred ca Asher a făcut asta, însă ceea ce este și mai ciudat, mi-a plăcut și am simțit mici furnicături  in stomac.
     Ce Dumnezeu se întâmpla cu mine.

Dark destiny Where stories live. Discover now