Capitolul 28

734 25 4
                                    

      Ja: Trezireea, avem treaba astăzi.ii dau o perna in cap celui care ma trezit, iar in schimb primesc un picior in fund ce ma face sa cad din pat.
   Eu:Idiot.murmur in barba in timp ce încerc sa ma ridic.
   Ja:O, haide, credeam ca ești mai entuziasmata de faptul ca o sa te învăț sa tragi cu o arma.zambesc in sinea mea, tot timpul mi-a plăcut acțiunea, însă acum trebuie sa îmi concentrez atenția asupra faptului pentru care am intrat in mafie
     Eu:Stai sa ma imbrac și cobor la micul dejun.acesta se strâmba și părăsește camera.imi arunc ochii prin telefon și nu îmi vine sa cred ca este ora 7, omul asta e nebun.
       Este de abia sâmbătă, iar sambata trebuia sa fie ziua de dormit mai mult. Oftez zgomotos și ma îndrept obosita spre baie. Îmi fac rutina de dimineața și ma îmbrac in ceva sport:

      Este liniște in toată casa, nu cred ca S-a trezit nici Jen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

      Este liniște in toată casa, nu cred ca S-a trezit nici Jen. Îl găsesc însă pe Jack cu o cana de cafea in mâna, mai treaz ca niciodată.
Eu:Cum de poți sa fii atât de treaz, pana și cu cinci cafele tot o sa ma simt un zombi.nu schițează niciun zâmbet, nu mișcă, nu nimic, oare ce veste a primit.
Ja:Nu e de joaca ziua de astăzi. Dacă greșești ceva ești moarta. Nu e ușor sa tragi cu pistolul, Sky. Oricum nu trebuia sa ai lecția asta, niciodată. Așa ca bea câte cafele vrei și trezește, ok. Te astept la mașina.omul asta e nebun fără îndoiala.parca de dimineața era ceva de genul:o vai,tre sa fii mai entuziasmata ca o sa înveți sa tragi cu arma, iar acum este:nu mai rade Sky, te poți accidenta, oricum nu trebuia sa știi ce e ăla un pistol, ah, cel mai nătâng om posibil.
Îmi iau doza de energie și pornesc vesela spre mașina lui. Sunt chiar curioasa ce personalitate are acum:gânditorul, nervosul sau poate zâmbărețul, dar dacă este Tăcutul,cine sa îl mai cu cunoască.
Ja:Ești bine, Sky.ma uit la el nedumerită și ridic din sprâncene.Razi ca idioata singura in fata mașinii.nici nu mi-am dat seama ca toate acele gânduri cu mutra lui Jack ma va face sa rad, însă el pare chiar serios cu ce spune.
    Ma las moale in scaun și astept nerăbdătoare, dar tăcută sa ajunge la prima mea lecție de tras cu arma. După vreo treizeci și ceva de minute ajungem pe un câmp, de la marginea orașului.
    Ja:Bun, am ajuns. Te rog sa încerci sa fii cât mai atenta, cu cât spargi mai multe sticle cu atât plecam mai repede și ai liber la distracție, dar nu uita ca ne vedem la 23:00 in parcare.imi da-au ochii peste cap și cobor din mașina.
     Eram surprinsă ca Jack nu a mai chemat pe nimeni, de-obicei umbla cu grupul după el. Mai multă concentrare, nici nu știu ce S-ar fii întâmplat dacă ar fi venit și Kevin, oricum cred ca a făcut o scena in toată regula când a auzit.
     Când ajungem in fata unor sticle, Jack îmi înmânează un pistol, apoi îmi explica ce ar trebuii sa fac. Ma așez in poziție și bineînțeles ca o ratez pe prima, și pe a doua, poate și pe a treia, o Doamne, nu vreau sa îmi petrec toată după-amiaza in soare, concentrează-te Sky. Doar imaginează-ți o persoana pe care nu o suporta și trage, se pare ca astăzi dai colțul, Owen.
      Închid ochii, inspir și expir de câteva ori, apoi când ii deschid nimeresc numaidecât primele trei sticle.
   Ja:Bravo, Sky. Dacă nu te-as cunoaște as zice ca ai mai folosit așa ceva. Nu ai mai folosit nu?ma întreabă Jack bănuitor, care nici măcar nu știe ce îl așteaptă odată ce am învățat cum stau treburile cu mafia.
      Eu:Unde sa învăț, Jack. Lângă mormântul tatălui meu.intreb retoric, însă nu mi-am dat seama ca vorbele acelea m-au întristat brusc și Jack a observat.
   Ja:Nu pot sa spun ca tatălui tău i-ar fi plăcut ce faci acum, însă ar fii mândru de tine ca ai intrat in mafie pentru ați ajuta fratele. Ești cea mai tare sora, Sky, sa nu uiți asta.ne zâmbim și ne dam o îmbrățișare călduroasă. Acum înapoi la treaba, se pare ca ești pe calea cea buna.
      Ma reașez in fata sticlelor și încep sa trag in ele fără oprire.
     *********

         Sunt moarta de oboseala, cu totuși ca am făcut mari progrese, domnul perfecționist nu a vrut sa plecam de acolo pana nu le-am nimerit pe toate fără greșeală.
       Acum este ora 21:00, iar peste doua ore ar trebuii sa ne vedem jos, și eu care ziceam ca am timp sa trag un pui de somn zdravăn. Ma arunc in pat și închid ochii, cred ca merit și eu măcar jumătate de ora de somn.
      ******

Ja: Skyler, ți-am zis sa ne vedem la 23:00. Cât poți sa dormi.ma trezesc brusc și îmi aduc aminte ca am zis ca dorm doar jumătate de ora, dar se pare ca S-a transformat intr-o ora jumătate.
       Ma îndrept cu cea mai mare viteza spre baie și îmi fac cel mai rapid dus posibil. Ma marchez cu puțin  fond de ten, pudra, iluminator, rimel și veșnicul meu creion de ochi. Apoi îmi bag calul in dulap și încerc sa găsesc ceva cu care sa ma îmbrac.
    Ja: Sa nu te îmbraci cum nu trebuie, Sky, altfel te trimit sa te schimbi. Ma găsești la mașina.scot limba la el ca un copil mic și încep iar sa caut, pana gândesc ce îmi place:

scot limba la el ca un copil mic și încep iar sa caut, pana gândesc ce îmi place:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

       Cobor grabita scările și încerc sa fac cât mai putina gălăgie. Cred ca așa se furișa și Jack când l-am subiectul prima oară, idiotul.
     Ja:Credeam ca bu mai vii, cred ca suntem gata sa ple.....Nu in niciun caz, nu pornesc de pe loc pana nu schimbi bluza.
     Eu:O, Haide, nu fii rău, puteam sa ma imbrac mai rau, iar dacă urc acum îți garantez ca ma întorc cu niște pantaloni mini.
  Ja:N-ai îndrăzni.cred ca facem concurs de priviți pentru ca nu ne-am luat ochii cred ca doua minute, eu castigand. Bine, dar când ne întoarcem îți promit ca îți arunc toate hainele.pe asta sa o creadă el, cred ca de acum încolo o sa îmi încui camera și o sa pun un afiș pe USA cu interzis distrugătorului de haine aka Jack.
        Pornim de pe loc insfarsit, și mergem ceva timp pana ajungem la un alt depozit. Nu este acela unde ma adus Jack prima data, și cred ca sunt multe altele, iar poliția nici nu bănuiești ca infractorii sunt chiar sub nasul lor ăla plin de glazura de la gogoși.
    Ja:Bun venit in noua ta casa, sau cum îmi place mie sa spun, iadul. Nu uita, de fiecare data cand ești chemată de șefu, trebuie sa vii aici, iar când te chemam noi o sa ne vedem la depozitul unde te-am dus prima data. Îmi pare rău Sky ca treci prin asta, o sa încerc sa stau cât mai aproape de tine și o sa vorbesc cu Asher sa ne dea aceleași misiuni. Sa speram ca o sa fie de-acord.
Eu: Sa nu te învinovățești vreodată pentru treaba asta, știi bine ca am făcut-o de capul meu. Îți promit ca o sa ieșim cât mai repede de aici, sunt mereu lângă tine,frate.ne luam iar in brațe și de data asta cred ca stam mai bine de trei minute. O sa ne mai vedem Jack, nu e de parca o sa murim și nu ne mai întâlnim. Cred ca e timpul sa mergem, tot o sa trebuiasaca sa fac asta.
Ma aproba și ieșim din mașina in aerul răcoros al nopții. Nu pot sa spun ca sunt cea mai entuziasmata persoana, însă un gol in stomac tot am, și nu sunt sigura dacă este de la faptul ca o sa dau ochii cu Kevin sau ca o sa ma mai întâlnesc cu Asher. Din nou băieții îmi complica viața.

Hei, dragilor. Nu știu cât o sa va întristeze vestea, însă se poate ca acesta sa fie ultimul capitol pe luna Iunie. Știți bine ca mai am doar câteva zile pana la examen și am cam intrat in studiu intens.
Așa ca sper sa nu va supărați pe mine, si ne vedem după examen cu vesti. Pupiciii❤️❤️❤️

Dark destiny Where stories live. Discover now