Capitolul 36

675 29 2
                                    

Savurăm de ceva timp masa pregătită de Asher și sincer încă nu imi revin din visare. El chiar a făcut asta pentru mine.
As:Te uiți ciudat la mine de când ne-am Așezat. Ce nu îți place, steluță.ohh, ma topesc, cum poate sa creadă ca nu imi place ceva, totul e perfect.
Eu:Sunt doar entuziasmata, dar și puțin confuza. De ce ai pregătit toată masa asta pentru mine?pare ca isi calculează răspunsul pentru ca sta câteva clipe pe gânduri.
As:Dacă tot ai adus in discuție, Skyler vreau sa îți mărturisesc ceva.clipesc des din ochi, mult mai agitata ca înainte. Știu ca am pornit prost și ca nu ți-am făcut o impresie prea buna la început, însă acum chiar ma interesează părerea ta și vreau sa știu ce crezi despre mine, înainte sa fac următorul pas.
Ce pot sa ii spun acum, ca simt ceva foarte ciudat in stomac cand ma privește, sau când ma atinge simt mici șocuri. E de necrezut și pentru mine, cum de ma pot îndrăgostii de Asher. Calculeaza-ți cuvintele Sky, altfel te va crede prea disperata.
Eu:Uite, Asher, nu am o părere rea despre tine, într-adevăr ești câteodată rău, egoist și așa mai departe, însă in adâncul tău văd o persoana buna ce chiar știe sa iubească.cred ca a sunat bine, fiindcă pare sa înțeleagă.
As: Și de asta ești atât de specială. Nimeni, in viața nu a putut sa imi Tina piept cum o faci tu, nimeni nu mi-a mai trezit sentimente și trăiri cum o faci tu și mai ales nimeni nu mi-a mai făcut inima sa bată cu atâta putere. Ești o stea unica pe cer Sky, și ma bucur ca ești steluta mea.plang?adica chiar plâng, nu a folosit multe cuvinte, însă a spus tot ce voiam sa aud, tot ce voia inima mea sa audă.
Am sărit ca arsa de pr scaun și l-am sărutat cu patos, chiar am avut curajul și l-am sărutat. Pare ceva ciudat și pentru el, însă imi Răspunde repede la sărut. Ne desprinde după câteva secunde din cauza lipsei de aer.
As: Sky, a fost cel mai frumos sărut pe care îl puteam avea. Mulțumesc ca faci parte din viața mea.am roșit toată și nici nu imi mai găseam cuvintele.
Ei:Asher, cred ca ți-ai dat seama ca însemni ceva pentru mine,
Și vreau sa știi ca orice S-ar întâmpla o sa îți fiu alături.imi zâmbește cald și ma trage intr-o îmbrățișare calda, de care amândoi aveam nevoie.
Dupa micul nostru moment, am plecat spre casa lui, pe drum fiind liniște și o tensiune ce o tăiai cu cuțitul. Era ciudat ca după
Ce ne-am sărutat, sa nu scoată unul o vorba, adică acum ce suntem?.
Ajunși acasă, ne-am mai privit odată și am dat sa plec spre camera mea, însă ma oprit.
As:Skyler, as vrea ca mica noastră discuție sa rămână între noi, încă nu vreau ca Jack sau cei din echipa sa afle.am aprobat și mi-am continuat drumul spre dus.
Avea dreptate, Jack ar face o scena in toată regula dacă ar afla de Sărutul meu cu Asher. Nu pot sa risc sa îl pierd, din nou, înseamnă foarte mult pt mine, este fratele meu și îl iubesc.
Ies din baie înfășurată cu un prosop Și ma îndrept spre dulap. Ma aplec pentru a ajunge la sertarul cu pijamale, însă sunt blocată de un tușit puternic.
As:Nu ma deranjează ce văd, însă nu crezi ca sunt prea mulți băieți prin casa ca sa umbli așa.? Vorbesc de Red, Iacob,.....Kevin.este cumva gelos, sau tocmai imi imaginez.surad la propriile gânduri, iar acesta se uita confuz. Ce? Am spus ceva amuzant?
Eu:Nu, scuze. Însă ești chiar drăguț când faci pe seriosul și mai ales când ești...gelos.
As:Da, ai dreptate cu un lucru, sunt foarte gelos, însă ca sa știi, sunt drăguț tot timpul.rad cu pofta de ,,modestia" lui și nu imi dau sema ca S-a apropiat prea mult de mine.
Eu:C..e fa..ci. Jack este prin casa și nu știi când S-ar putea sa apăra.spun agitat, încercând sa scap de poziția incomoda in care ne aflam.
Ja:Știi, și tu ești foarte frumoasa când roșești. Și....chiar ma...exciți.inghit in sec și îl împing cât colo, fugind repede in baie cu tot cu pijamale.
Eu:Ne vedem mâine, pa. Sa nu uiți sa închizi usa când pleci.spun cu respirația intretaiata așteptând sa se audă usa.
După ce am fost sigura ca a plecat, m-am îmbrăcat in trei secunde cu pijamalele și am ieșit, respirând insfarsit normal.
Doamneee, in ce poziție stânjenitoare am fost, cum sa fiu aproape goală in fata lui Asher.
     Mi-am scuturat puțin capul ca sa scap de miile de gânduri ce nu imi dădeau pace și m-am aruncat in patul pufos, adormind pe loc.

   ************

    Ja:Trezirea frumoasa din pădurea adormita.strang din ochii și ma întorc spre nesuferitul care ma trezit.
    Eu: Știi, nu ești cea mai frumoasa priveliște dimineața, așa ca ce ai zice sa nu mai vii sa ma trezești?ma ridic căscand din pat și ma îndrept spre dulap încercând sa găsesc cu ce ma imbrac.
    Ja:Și tu ce ai spune dacă imi explici ce ai făcut ieri toată ziua.inghit in sec și ma întorc spre Jack cu ochii mari.
   Eu:Pai am fost la cumpărături.
   Jack:Și mai pe seara? Ai ajuns și tu și șefu târziu, cam in același timp.firar, acum chiar nu pot sa îl mint, găsește ceva Sky, altfel S-a dus toată relația ta cu Jack.
   Eu:Am vorbit cu Owen.
   Ja:CE! Afurisitul, ce ți-a spus.respir usurata ca i-am luat gândul de la mn și intru in baie, vorbindu-i de acolo.
   Eu:Știi tu, a vrut sa ne vedem. Dar i-am spus ca nu mai vreau sa vorbesc cu el și sa ma lase in pace.
   Ja:Foarte bine, dacă te mai suna sa imi spui. Trebuie sa încheiem și discuțiile cu baiatul asta, destul ca ai avut multe probleme cu altii.imi mușc buza, aducându-mi aminte de Kevin, care pare chiar fericit cu noua lui iubita. Sky, nu am vrut sa te fac sa te gândești la Kevin, iartă-ma.
    Eu: Stai liniștit, am încheiat capitolul ăla.spun ieșind din baie, nu înainte sa imi șterg lacrima ce și-a făcut apariția pe obrazul meu.
       

   Ja:Arați bine ca întotdeauna

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

   Ja:Arați bine ca întotdeauna.ma ia in brațe strâns și imi lasă un pupic pe frunte.il iubesc pe baiatul asta, nu știu ce m-as face fără el.
    Eu: Mersi fratelo, da m-am îmbrăcat fără sa te intreb ce facem astăzi.
   Ja:Stai calma, ești îmbrăcată potrivit. O sa mergem la o întâlnire cu un partener de-al lui șefu.spune in timp ce imi deschide usa camerei și iese pasind pe scările lungi.
      Îl urmez in deaproape, însă ochii mei sunt după Asher. Oare încă nu S-a trezit?
    Eu: Jack, o sa vina și As...adică șefu?
    Ja: Nu, el e plecat toată ziua, spre usurata noastră.imi zâmbește și se urca in mașina.
      Eu:Da, ce noroc pe mine.spun incet înainte sa ma urc in mașina.
         Oare chiar nu îl văd azi,?deja ii simt lipsa. Sa ii dau mesaj? Nu Skyler, o sa creadă ca ești disperata după el.
      Oftez și ma las moale in scaunul mașinii scumpe ce are muzica data la maxim  și o viteza de necrezut.
    

     

Dark destiny Where stories live. Discover now