Capitolul 18

859 31 3
                                    

*Peste câteva săptămâni*
Ja: Skyler, ești gata? O sa întârzii din cauza ta. Eu am mașina pregătită, te aștept in curte.
Îmi dau repede cu creionul negru pe la ochi, îmi i-au rucsacul de pe jos și ma mai inspectez încă o data înainte sa plec la scoala.
     Da, yupyyy, am început liceul, astăzi este prima zi și sunt foarte entuziasmata. In ultimele zile nu am făcut mai nimic, doar coboram sa îmi iau mâncare, iar apoi ma urcam in mijlocul patului și ma uitam pe Netflix. Cu mama am refuzat sa dau ochii și sa vorbesc cu ea, pe la firma nu am mai călcat,normal, dacă așa a vrut printul Owen. Cu el nici ca am a-mi vorbit, Ba chiar i-am blocat și numărul pentru ca îmi dădea incontinuu mesaje. Și cel mai grav lucru este ca presupun ca mi-a pus Cip de urmărire, pentru ca băiatul ala știa unde sunt NON stop. Am avut noroc cu Jack, cu totuși ca el mai încerca sa ma scoată din casa, eu refuzam și sfârșeam prin a ne uita amândoi la filme sau a ne juca jocuri tâmpite pe laptop.
Acum ca am revenit la realitate, pentru ca eu întârzii și Jack ma claxonează incontinuu. Sunt îmbrăcată normal, dar cu ceva tipic mie.:

     Cobor repede scarile si sunt așteptata de un Jack nervos care bate cu degetele in volanul mașinii

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cobor repede scarile si sunt așteptata de un Jack nervos care bate cu degetele in volanul mașinii.
Ja: Ti se pare ca astăzi sunt in dispoziția necesară sa îți fiu badigard.ma uit confuza la el, însă imediata ma prind pentru ca își plimba ochii peste hainele mele.
Eu: De haine nu ma schimb. Și știi foarte bine ca am făcut carate, cred ca ma descurc cu niște adolescenti in călduri.
Ja: Da ai dreptate, plus ca este și Owen acolo, care o sa îmi rupa gataul când o sa văda ca te-am lăsat sa ieși așa din casa și care o sa fie numai cu ochii după tine.stramb din nas la numele lui pentru ca nu ii mai suport nici numele, da persoana.
Eu: Te rog, se poate ca astăzi sa nu ii pronunțăm numele. Oricum simt ca vars de fiecare data când îl văd.
Ridica din umeri și pornește mașina. Ma așteptat un drum scurt și tăcut. Dar când am ajuns și am văzut atâtea fete necunoscute, panica ma cuprins și imediat mi-au venit mii de întrebări in cap. Dacă nu sunt îmbrăcat bine? Dacă nu o sa îmi fac o prietena? Dacă o sa fiu singura fata care se îmbracă ciudat? Dacă o sa devin sperietoarea scolii din cauza ochilor și a tenului. Sute de întrebări la care pur și simplu nu am un răspuns.
Jack nu se pare ca a observat roșeața din obrajii mei și nici micul tremurat, el fiind cu ochii după un loc de parcare. Iar acest loc de parcare este fix lângă mașina lui Kevin care sta pe capota mașinii împreuna cu Red , Tori și Iacob.
    Acum chiar ca sunt panicata, nu am mai vorbit cu Kevin de la petrecere de pe plaja, cu totuși ca mi-a dat mesaje, am refuzat sa ii raspund ștergându-le. Bineiteles ca exista un motiv întemeiat, cuvintele lui Jack ma bântuie și acum,,Gândește-te și la Kevin, Sky, dacă vrea, Owen poate sa pună pe cineva sa îl bată", iar ultimul lucru pe care as vrea sa îl văd este un Kevin bătut cu o bucata de carne pe ochi.
Ja: Salut gasca, mi-ați dus dorul.?imi place de Jack când rade, in ultima vreme nu și-a mai petrecut timpul cu gasca lui, ci cu mine și ma simt prost ca nu s-a mai dus la întâlniri din cauza mea.
To: Nu numai ție ti-am dus dorul. Ce faci Sky. Mi-ai lipsit.
Eu: Și tu mie.spun călduros, răspunzându-i la îmbrățișare.
Urmează sa ii iau pe toți in brațe, însă când ajung la Kevin ma opresc. Nici nu vreau sa știu ce părere are băiatul asta despre mine. Adică dorm cu el îmbrățișată pe plaja, iar apoi îl ignor câteva săptămâni bune, și eu as fii confuza dacă as fii in locul lui.
Sunt trasa in niște brațe calde care chiar mi-au lipsit. Știu ca probabil Owen se ascunde prin niște tufișuri și urmărește, însă nu pot pierde o îmbrățișare așa calda.
Kev: Și mie mi-a fost dor de tine Sky.imi vine sa ii aducă aminte de seen-urile pe care i le-am dat, însă cred ca știe și el de ele.ma limitez doar in ai zâmbi, apoi Tori ma trage spre intrarea in scoala lăsându-i pe băieți in spate.
To: Bun, aici sunt dulapurile, pe usa aia este cantina, iar aceea duce spre sala de sport. Apropo de sala de sport, dacă vrei te poți înscrie la vreun sport sau poți participa la cluburi, depinde ce îți place. Acum trebuie sa mergem la secretariat sa îți iei orarul, sper sa picam in aceeași clasa.
Vorbăria ei ma face sa ma uit in cruci, însă sunt puțin indecisa cu privire la cluburi. Sunt buna la desenat, dar îmi place și sportul. Majoretele nu prea ma încânta, dar dacă nu mai sunt locuri in echipa de fotbal pot încerca.
Eu: Întrebare, unde pot sa ma înscriu la cluburi?privirea ei curioasa ma săgetează, însă ii apare repede un zâmbet imens.
To: La secretariat, dacă tot mergem te poți înscrie, la ce te-ai gândit.?
Eu: Ma gândeam la echipa de fotbal, și la clubul de desen. Tu te inscrii la vreun club?
To: Eu sunt înscrisă deja, m-am dus prima sa ma înscriu la cursurile de muzica și la majorete. Apropo, de ce ai ales fotbalul cand poți sa fii majoretă, ești foarte elastică.
Trag de timp pana ajungem la secretariat, unde Tori o întreabă de secretara de orarul meu, de parca eu nu eram in stare sa raspund. Nu am vrut sa ii raspund la întrebare deoarece ar fii sunat răutăcios comentariul meu,,Fiindcă nu vreau sa fiu văzută ca o păpușa fără creier care doar se fataie de colo pana colo cu niște pampoane aiurite in mâna și care de abia așteaptă sa își arate chiloțeii"și nu cred ca pot sa fac răspunsul asta sa sune mai drăguț.
    To: Nu am picat la aceleași ore, cred ca avem doar vreo doua împreuna.tristetea ei este vizibila și de la trei kilometri, iar asta ma face sa ma gândesc ca ori nu are prieteni, ori tine foarte mult la mine ca prietena.prima varianta cred ca pică pentru ca Tori este o super fata, iar de a doua nu știu ce sa zic.
  Eu: Și mie îmi pare rau, dar putem sa ne vedem in fiecare pauza pe hol.o încurajez, oferindu-i unul dintre zâmbetele mele calde și rare.
To: Ok, acum înscrie-te la ce cluburi vrei.
Ma uit îngrozită la foaia cu înscrieri pentru ca slava cerului am fost printre primele la înscrierea pentru clubul de desen, dar nu pot sa spun așa și despre fotbal. Doamne Dumnezeule, de ce toate fetele se duc la fotbal, de ce nu pot sa mearga la majorete.
Se(Secretara): Îți poți încerca norocul totuși. Nu cred ca toate o sa fie admise. Însă dacă nu prinzi loc in echipa, nu mai poți fii nici la majorete, ar trebuii sa te înscrii și acolo.
Acum ce o fii o fi, îmi pun numele pe cele trei foi și îmi spun o rugăciune in minte. Mai exista și baschet, și lacross, însă nu sunt buna deloc la baschet, iar lacrossul mi se pare ca este făcut special pentru copii cu fițe, și cu haine de nustiu cate mii de dolari.
Privirea mea este și mai îngrijorată acum, pentru ca dacă nu sunt admisă la echipa trebuie sa ma duc la majorete, și asta ar fii cel mai chinuitor lucru din lume. Acum pe bune, ma vedeți voi pe mine țipând și fluturând niște pampoane roz? Și presimt ca la cât de mult ma iubeste viata, o sa merg fix acolo unde nu îmi place.
La naiba cu viata asta.

   La medie este scoala🏫

Dark destiny Where stories live. Discover now