Capitolul 24

826 23 0
                                    

   Se vede șocul pe fata lui, ceea ce ma face sa ma gândesc serios dacă am luat decizia buna.
   Ja: Ce gluma proasta Sky, vrei sa îmi sara inima. Serios, nu mai face Glume d-astea.ma uit perplex la el și observ ca el chiar crede ca este o gluma.
   Eu: Nu glumesc, Jack. Vorbesc serios, m-am gândit intens și am decis ca vreau sa îți fiu alături oriunde. Dacă e sa suferi in mafie, sa suferim împreuna.
   Ja: Este cea mai proasta vorba pe care am auzit-o vreodată, tu nu îți dai seama ce ai spus Skyler. Este cea mai proasta decizie a ta și nu vreau sa mai discutam despre asta.
   Eu:Nu, eu vreau, tocmai de aceea am și deschis-o. Sunt hotărâtă, și dacă nu ma ajuți tu tot intru.se uita dezamangit și urat la mine făcându-ma sa ma strâmb.
   Ja: Bine, dacă tu o sa intrii in mafie, eu nu o sa mai vorbesc cu tine. Este periculos, Skyler, ce este atât de greu de înțeles.
  Eu: Nu tipa la mine, ți se pare ca sunt cea mai fricoasa de pe fata pământului. Tori cum este in Gașca și nu a pățit nimic.
   Ja: Torii a făcut multe lucruri pentru a ajunge teafără, și nu cred ca vrei sa faci ce a făcut ea. Nu e ok pentru o fata sa între in așa ceva și punct.afurisitul, trebuia sa ma aștept la așa ceva, însă de fiecare data exista planul de rezerva.
    Eu: Bine, îmi cer scuze ca ma spus asta.
    Aproba din cap și decidem sa pornim spre spital, oricum am lăsat-o pe mama cam mult singura.
     După ce ajungem îl rog pe Jack sa plece acasă și sa se asigure ca totul este pregătit pentru mâine, deoarece mama are voie sa meargă acasă. Când intru in salon observ ca mama doarme in continuare, așa ca ma așez și eu pe mică canapea și adorm instantaneu.

    ***********

   Ja:Trezirea somnoroaso, este timpul sa plecam.ma trezesc buimacă și observ ca mama este deja pregătită de plecare. Jack și Ed fiind in salon sa ne ducă acasă.
    Eu: Ma scuzați, însă trebuie sa fac o mică oprire înainte de a merge acasă. Ne vedem puțin mai pe seara.incerc sa ocolesc repede subiectul si ma îndrept spre usa, însă vocea lui Jack ma oprește.
   Ja: Unde crezi ca te duci așa de dimineața.firai tu cu întrebările tale.
  Eu:Aaa.... ma duc la Nico. Da, la Nico, nu știi ca mi-a spus sa trec pe la el.
   Ja: pai vin cu tine, o sa meargă ei doi acasă. Oricum trebuie sa vorbesc cu Nico.
   Eu: Nu poți, pentru ca Ed are treab și trebuie sa stea cineva cu mama. Nu vreau sa o lași singura Jack, ma bazez pe tine.ma uit la el cu o fata de cățeluș și sper din tot sufletul sa miște momeala.
   Ja:OK, ok. Vreau doar sa ma suni când ajungi și când pleci, nu ma face sa îl sun pe Nico sa te controlez.ridic mâinile in semn de predare și îi dau un pupic pe obraz.
O zbughesc pe usa și opresc cel mai apropiat taxi. Va dați seama ca nu o sa o las așa, cu totuși ca risc prietenia mea cu Jack. Îmi dau seama ca el nu vrea sa particip in activitatea asta murdara, însă vreau sa îl ajut din toate punctele de vedere, vreau sa ii fiu alături, așa cum a fost mama lui cândva. Chiar merita sa recupereze acești ani și pentru asta intervin eu.
Ii dau banii taximetristului ai ma holbez la blocul din fata mea, puțin cam sărăcăcios, însă imediat îmi aduc aminte situația lui Tori. După ce urca pana la etajul 4, ciocan delicat la USA și îmi Răspunde fix persoana pe care o căutam.
To:Skyler, ce cauți aici. Jack știe ca ești aici.
Eu:Nu și nu as vrea sa știe. O sa trec direct la subiect, vreau sa te iert și sa redevenim prietene bune, însă as vrea sa îmi povestești mai multe despre cum ai intrat in mafie.stiu ca par șireata, însă chiar nu mint fata, îmi doresc sa redevenim prietene, Tori este o persoana minunata, însă doar o clipa de neatenție și a intrat in ghiarele diavolului.acum va dați seama ca dacă intru in mafie îmi pun singura ștreangul de gât.
To:Sigur, intra. Scuze pentru dezordine tocmai ce m-am trezit, astăzi este ziua de curățenie.imi face loc pe canapea și se așeaza lângă mine, începând sa îmi povestească fiecare detaliu.
După vreo ora jumătate mi-am luat rămas bun de la Tori și am putut inainta spre Nico.
Informațiile pe care mi le-a spus Tori sunt foarte folositoare, însă doar un singur lucru îmi lipsește, cum o sa găsesc eu șeful mafiei lor. Tot ce mi-a spus Tori a fost ca ii place sa își petreacă noaptea in clubul Cherry și ca este super frumos. Voi ce ați înțelege din asta, am încercat sa scot mai mult, însă îmi tot spunea ca nu trebuie sa ii știe toată lumea identitatea și ca plus de ce m-ar interesa pe mine cum arată el. Așa ca de acum încolo o sa trebuiască sa umblu ca o nebuna in club după un șef de mafie ,,frumos", Doamne de ce mi-ai dat mie așa viața.
Ajunsă in fata căminului urc obosita scările spre camera lui Nico care spre surprinderea mea era foarte dezordonata, și de-obicei Nico este foarte îngrijit.
Eu:Nico, ești aici?ma uit curioasa prin camera însă nu îl văd.
Ni:Credeam ca nu m-ai vii. Ma sunat Jack acum doua ore și mi-a spus ca ești pe drum. Ce ai făcut atât.tresar speriata când îl văd pe Nico ca iese din dulap
Eu:Am văzut o bluza frumoasa in drum spre tine ai nu m-am putut abține sa nu mai cotrobăi prin magazine. Dar spune-mi tu ce căutai in dulap și ce e cu toată dezordinea asta.
Ni:Tipic fetelor. L-am lăsat pe Antonio singur toată noaptea, iar acum trebuie sa strâng după el. Însă nu de asta ești aici, ai venit sa îți iei cadoul, poftim.
Îmi înmânează o Punguța mică însă atunci când am văzut ce este in ea am rămas surprinsă.

     Îmi înmânează o Punguța mică însă atunci când am văzut ce este in ea am rămas surprinsă

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(aceasta pentru fanii Harry Potter, cum sunt și euu)

   Eu:Sunt doua huse pentru cele doua pasiuni ale mele, le adorrr

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eu:Sunt doua huse pentru cele doua pasiuni ale mele, le adorrr.ii s-ar in brațe și decid sa îmi pun husa cu mingea de fotbal.
Ni:Arată perfect. Și ia spune-mi ce faci mai încolo.ma gândesc serios dacă sa îl întreb sau nu, însă ce rău poate sa fie.
Eu:Ma gândeam sa merg in club, la Cherry. Sa ne distram ca de ziua mea.
Ni:Acum nu îți ma mai ajunge o seara de filme.surad la vorbele lui și ii dau un pumn in umăr in joaca.
Eu:Haide Nico,am 17 ani. Știi bine ca mi-am petrecut ziua de naștere la spital, lasă-ma măcar  sa ma distrez acum.il rog insistent sperând sa cedeze și asta se întâmpla.
    Ni:Bine, dar o sa îl luam și pe Jack cu noi.mi s-au innecat corăbiile, cum adică sa îl luam și pe el, planul meu s-ar duce pe apa sâmbetei.
  Eu:Nu, adică cu el am petrecut aseară, a pregătit o cina foarte delicioasa.Ce ai zice sa fim doar nou doi.se uita curios la mine și parca încearcă sa descopere ceva.
  Ni:Știu ca pui ceva la cale Sky, și mai știu și faptul ca nu o sa îmi spui, așa ca dacă descopăr ca faci ceva greșit, o sa ma asigur ca o sa de suferit.inghit in sec și parca nu îmi vine sa cred ce spune Nico, oare chiar fac alegerea corecta, dacă îl pierd și pe el.
   Eu:Bun, pai atunci hai la petrecereeee...

    Bunaaaa, un nou capitol, l-am postat mai repede și încerc sa postez cât mai multe înainte sa vina săptămâna de foc(săptămâna dinaintea examenului)
     Am o mică surpriza pentru voi, o sa apăra un personaj nou, masculin. Cred ca v-ați data seama despre cine vorbesc, și vreau sa va spun ca o sa se întâmple ceva ciudat in viața lui Sky de când o sa apăra.
      Însă o sa vedeți in capitolele următoare, nu știu când apare deci, putintica răbdare, pls🥰
     Lectura placutaaaa❤️❤️

Dark destiny Where stories live. Discover now