Capitolul 35

680 27 2
                                    

         Ma bag repede in duși și las picăturile fierbinți de apa sa imi inunde fata.  Chiar asteptam dușul asta încă din avion, încă de când ma băgat in seama, de ce trebuia sa ma bage in seama. De ce ma face sa ma simt atrasa de el, nu este normal ce se întâmpla aici. Tresar speriata când un ciocănit puternic se aude de pe partea cealaltă a uși.
    Ja:Sky, noi suntem aproape gata, te asteptam la mașini.
      Inchid apa, putând sa aud cum usa de la camera mea se Închide și ea. Imi șterg repede picăturile de apa de pe corp și ma poziționez in fata dulapului.

     Ma încalț și cu teneși și sunt gata de plecare

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

     Ma încalț și cu teneși și sunt gata de plecare. Cobor repede și rămân surprinsă de faptul ca Tori este gata, sau mai bine zis, a fost gata înaintea mea.
   To: Sky, ce e cu tine de ți-ai luat tenesi, credeam ca ne asortam astăzi, mi-am luat și o pereche noua de botine.spune și isi ridica unul dintre picioare arătându-mi noile ei achiziții.
    As: A fost fata isteață, știa ca o vor durea picioarele pe tocuri.nesuferitul, crede ca dacă ma complimenteaza va repara situația.
   Eu:Haide Jack, avem o mulțime de locuri de vizitat.trec pe lângă Asher și ma agat de brațul lui Jack.
        Îl observ pe Asher ca mârâie nemulțumit, însă se urca in mașina fără sa imi adreseze vreo vorba. Imi dau și eu ochii peste cap și ma urc in mașina alături se Jack.
Ja:Chiar nu știu ce e cu șefu, niciodată nu l-am văzut sa se relaxeze, sa se relaxeze alături de noi.ma uit mirata la Jack și imi aduc aminte de momentul nostru din roata mare.
Eu:Dar, nu mergeți la petreceri de afaceri împreuna?
Ja:Aia este munca Sky, nu mergem de plăcere, mergem sa facem afaceri. Iar când șefu da o petrecere sta închis in birou mai tot timpul, lăsând angajații sa faca treaba.se strâmba și el și se întoarce la condus, in mașina fiind o liniște ciudata.
Oare Asher chiar face asta pentru mine?!Dar nu are cum, doar se joaca cu sentimentele mele, știe foarte bine ca sunt atrasa de el. De ce sunt băieții atât de complicați.
Pufnesc și ma trântesc cu spatele de scaun. Imi întorc privirea spre geam și privesc clădirile magnifice ale Parisului. Chiar este un oraș frumos ce ma face sa zambesc se pare.
Ja:Se pare ca o sa îți prindă bine Parisul, radiezi de fericire.ii zambesc lui Jack, deschid geamul și imi sprijin bărbia de acesta ,privind de mai aproape peisajul. O sa răcești, nj este chiar atât de cald, și plus ca merg cu viteza mare.
Eu:Jack, poți sa ma lași sa fiu și eu fericita cinci minute?
Ja:Surioara mea, eu vreau sa fii fericita NON stop. Doar ca ma gândesc la sănătatea ta, incurand vom ajunge și poți sa privești cât vrei, Închide geamul acum.strang din ochi nervoasa și ma abțin cu greu sa nu ii dau un pumn lui Jack.
Stau liniștita pe scaun pana ajungem și cobor numaidecât din mașina, bucurându-ma de peisaj și de aerul curat.
Ja:Femeie, zici ca te-am ținut ostatica.
Eu: Pai aproape mai ținut. Ți se pare normal sa ii impui unui om sa închidă geamul? Jack, fa-mi un favor și stai departe de mine ziua asta. Vreau sa petrec aceasta zi cu..........
As:MINE.ma întorc speriata și văd ca persoana care a țipat este Asher.omul asta e nebun, cum sa tipe in halul asta, și mai ales cum sa ii treacă prin cap ca vreau sa stau cu el.
Eu:Cu mine însumi. Vreau sa stau singura. Ai priceput?il privesc insistent pe Asher și sper ca a înțeles ideea.
As:Dar nu pot s.........
Ja:Șefu, acordai o ora, maxim. O sa se plictisească singura. E fata mare, are dreptul la intimitate.observ ca Jack ii Închide gura, așa ca ma indepartez de grupa și încep sa fac poze cu aparatul de fotografiat.

Se pare ca am ca-n pierdut noțiunea timpului și nici nu mi-am dat seama ca S-a întunecat. Mai vreau sa fac o fotografie, însă telefonul din buzunar suna. Când văd cine suna, mai ca imi vine sa îl sparg.
Convorbire telefonică
Eu:Ce S-a mai întâmplat Owen. Credeam ca te-ai potolit.intreb plictisita, dorind sa termin cât Mai repede Conversația.
Ow:Se pare ca ți-a fost foarte dor de mine. Unde ești, hai sa ieșim undeva.
Eu:Nu am chef. Și plus de asta nu sunt acasă.
Ow:Dar pot sa te intreb unde ești? Vin după tine.
Eu:Dacă vrei sa Bati atâta drum, poți venii in Paris. Dar sa îți iei haine groase, noaptea e frig rău.acum ca vine vorba de frig, chiar mi-au înghețat oasele, mare greșeală sa nu imi iau geaca cu mine.
Ow:Lasă glumele, Sky. Sunt obosit, vreau doar sa te văd, nu te-am văzut nici pe la școala. S-a intapla...........
As:Skyler, unde naiba ai fost pana la ora asta, am fost îngrijorat.o super, acum și-a găsit momentul sa apăra.
Ow:Skyler, cine e individul ăla, cu siguranța cu e Jack și nici Kevin.altul, o sa fie o seara obositoare.
   Eu:Nu începe și tu Owen. Nu am nimic de explicat.
    As:Owen? Cine naiba este Owen și de ce vorbești cu el la ora asta. Skyler, ce se întâmpla.
       Ow: Skyler, vreau sa imi spui cine este nesimțitul de lângă tine. Îți face ceva, spune, vin la tine cât pot de repede.
      Eu:ÎNCETAȚI.simt ca imi va exploda capul si chiar am nevoie sa ma așez undeva. Owen, sunt plecată din țara cu Jack in interes de serviciu. Mai pe scurt ma luat Jack la el la serviciu. Nu trebuie sa te mai intereseze de mine, știi foarte bine care a fost ultima mea decizie. Nu îți mai pierde tipul și îndepărtează-te, acum trebuie sa plec, pa.
     Convorbire telefonică încheiata
    Ma întorc cu fata la Asher și ca S-a înroșit.
    Eu:Asher, ești bine? Cred ca ai febra.dau sa pun mâna pe fruntea lui însă se da un ps in spate.
    As:Ce naiba febra,Skyler. Sunt nervos, imi poți spune cu cine vorbeai?acum isi inclesteaz pumnii și deja ma cam sperie.
   Eu:Este doar un idiot care nu accepta un nu ca răspuns.acum tremura și este gata sa și facă o criza.
    As: Scârba, da-mi numărul lui de telefon, o sa îl fac sa dispară din viața ta, definitiv.ma apropii de el si imi pun mâna peste umărul lui, încercând sa îl liniștesc.
   Eu:Calmeaz-te Asher, nu înseamnă nimic pentru mine.ii zambesc și văd ca se relaxează. Ești cumva gelos?
   As:Sunt al dracului de gelos.stam câteva minute și ne privim in tăcere, sorbind-ne unul pe altul(din priviri😉).este foarte aproape de buzele mele, dar ma dau repede in spate.
   Eu:Cred ca ar trebuii sa mergem la ceilalți.refuz sa îl privesc in ochii, ceea ce înseamnă ca m-am rușinat și ca sunt ca o roșie in obraji.
   As:Este in regula, au plecat deja acasă. Vreau sa mai facem o plimbare, dacă vrei și tu bineînțeles.stau puțin pe gânduri și chiar nu știu ce sa zic, adică eu chiar imi doresc sa merg cu el, dar odată ce voi merge ne vom apropia si mai mult și nu este bine ca se intapla asta. Vreau doar sa îți spun ceva și sa îți arat ceva.bine, poate vrea sa imi spună ca nu putem fi împreuna, dar atunci de ce a spus ca e gelos, nu mai înțeleg nimic.
    Eu:Ok, doar sa nu stam mult.
          Îl urmez atent Pana ajungem aproape de Turnul Eiffel. Este încântătoare priveliștea mai ales atracția principal a Parisului, care steluceste neîncetat.
      As:Ce ai zice de o masa cu priveliște spre Paris?imi zâmbește și de abia tunci pot observa masa frumos aranjata. Omul asta chiar știe sa ma surprindă și nu e de bine.


     Hei, capitol nou, știu, nu aruncați cu roșii, doar ca am început liceul și va spun sincer ca am un program de cacat. Vin cam tot timpul târziu și nu mai am timp de nimic. Imi cer scuze și lectura plăcută❤️❤️

Dark destiny Where stories live. Discover now